MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Once Upon a Time in America (Bir zamanlar Amerikada) Pazar günü TRT 1 de gösterilicek, Robert de Niro oynuyor gerçekten güzel bir film, İzlemek isteyenlere duyurulur Yönetmen: Sergio Leone Filmin Konusu: David "Noodles" Aaronson ve arkadaşları 20'lerin New York'un da beraber büyümüşlerdir. 30'larda gangster dünyasında fırtına gibi esen sıkı dostlar zamanla dağılırlar. Fakat 60'ların sonunda Aaronson New York'a geri dönecek ve geçmişiyle yüzleşecektir. Birlikte büyüyen bir grup Yahudi arkadaşın, gangster dünyasına adım atmasıyla geçirdiği aşamaları ve sonrasını konu edinen film, Spagetti Western'lerle ünlü Sergio Leone'nin çoğu İtalyan bir ekiple, bir çok sahnesini Avrupa'da çektiği bir yapım. Hollywood'un yazılı olmayan kurallarının işlemediği, ahlak muhasebesi ve dersler içermeyen, duygusal olabildiği kadar sert de olabilen bir film. Nihayetinde unutulmaz müzikleri ve Robert de Niro'lu kadrosuyla da çoktan klasikler arasında yerini almış durumda.Kaynak: Beyazperde.com[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu filmi ben sinema seviyorum diyen izlemelidir. onu belirteyim hemen.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 e bir de saat kaçta olduğunu yazsaydın tam olacaktı.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eğer hatırladığım filmse hoş bi film.imdb de biraz overrated denmiş, ben de öyle hatırlıyorum, yarın izleyip görürüm :D[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Doğru ya saati söylemeyi unutmuşum ((: sitesinde 20:15 yaziyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu filmi her ne yapıyorsanız bırakıp mutlaka izleyin bence hatta ben de izliyim tekrardan :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 of bi işim vardı iptal mi etsem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 galiba 21:30'da başladı. angel'a öylesine bakarken bu filmin başını kaçırdığıma inanamıyorum.. :hmm: güzel filmdi ama sergio leone deyince for a few dollars more anlıyorum ben.. :) fakat yine de gördüm ki the godfather'ı o da çevirebilirmiş.. (zaten ona teklif götürülmüş ilk, bilmeyenlere ithafen)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bunu görmeyen gözlerimi napiim şimdi ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Harikaydı... Tozlu raflardan kasedini bulunca keyfim katlandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kesip biçti TRT doğal olarak tabi 12den sonra bile verse yine de kesmeleri gerekebilirdi ama yine de orjinali gibi izlenmiyor filmler trt'de niyeyse 230 dakkalık film 12'de bitti bi ton da reklam ıvır zıvır girmesi cabası[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yok sam 20:15 de başladi tam ,aslinda az reklam vardi ya sonlara doğru reklam çoğaldi okdar, ya abi orjinal izlemek daha zevkli ya nedense artik ben dublajlardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 uff yine cok köyü oldum. film cok buruk bitiyor noodles in o son gülüşü bogazımı düyümledi.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben de aynı şeyi abime filmi söylerken yaptım, leone hastası olduğu halde izlememiş olabilir banderas oynuyor diye.. :) we rule fizboz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Once Upon a Time in America 11/07/2004 Pazar günü TRT1 de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eğer hatırladığım filmse hoş bi film.imdb de biraz overrated denmiş, ben de öyle hatırlıyorum, yarın izleyip görürüm :D[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Doğru ya saati söylemeyi unutmuşum ((: sitesinde 20:15 yaziyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu filmi her ne yapıyorsanız bırakıp mutlaka izleyin bence hatta ben de izliyim tekrardan :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 of bi işim vardı iptal mi etsem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 galiba 21:30'da başladı. angel'a öylesine bakarken bu filmin başını kaçırdığıma inanamıyorum.. :hmm: güzel filmdi ama sergio leone deyince for a few dollars more anlıyorum ben.. :) fakat yine de gördüm ki the godfather'ı o da çevirebilirmiş.. (zaten ona teklif götürülmüş ilk, bilmeyenlere ithafen)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bunu görmeyen gözlerimi napiim şimdi ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Harikaydı... Tozlu raflardan kasedini bulunca keyfim katlandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kesip biçti TRT doğal olarak tabi 12den sonra bile verse yine de kesmeleri gerekebilirdi ama yine de orjinali gibi izlenmiyor filmler trt'de niyeyse 230 dakkalık film 12'de bitti bi ton da reklam ıvır zıvır girmesi cabası[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yok sam 20:15 de başladi tam ,aslinda az reklam vardi ya sonlara doğru reklam çoğaldi okdar, ya abi orjinal izlemek daha zevkli ya nedense artik ben dublajlardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 uff yine cok köyü oldum. film cok buruk bitiyor noodles in o son gülüşü bogazımı düyümledi.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben de aynı şeyi abime filmi söylerken yaptım, leone hastası olduğu halde izlememiş olabilir banderas oynuyor diye.. :) we rule fizboz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Once Upon a Time in America 11/07/2004 Pazar günü TRT1 de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bunu görmeyen gözlerimi napiim şimdi ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Harikaydı... Tozlu raflardan kasedini bulunca keyfim katlandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kesip biçti TRT doğal olarak tabi 12den sonra bile verse yine de kesmeleri gerekebilirdi ama yine de orjinali gibi izlenmiyor filmler trt'de niyeyse 230 dakkalık film 12'de bitti bi ton da reklam ıvır zıvır girmesi cabası[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yok sam 20:15 de başladi tam ,aslinda az reklam vardi ya sonlara doğru reklam çoğaldi okdar, ya abi orjinal izlemek daha zevkli ya nedense artik ben dublajlardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 uff yine cok köyü oldum. film cok buruk bitiyor noodles in o son gülüşü bogazımı düyümledi.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ben de aynı şeyi abime filmi söylerken yaptım, leone hastası olduğu halde izlememiş olabilir banderas oynuyor diye.. :) we rule fizboz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Once Upon a Time in America 11/07/2004 Pazar günü TRT1 de × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar