DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 acer aspire 6930 laptop var oyunlarda kendisini resetliyo pc . acil cevap yazabilcek olan var mı nedir bunun sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sorun bence ekran kartında Onbord a tak dene sorun olmazsa sorun ekran kartındandır sorun olursa ramlerin çakışabilir veya işlemcin aşırı ısınabilir ve reset atabilir anakartında çatlak olabilir power sup.. bozuk olabilir bunlarda değilse o bilgisayarı kaldır Çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Laptop için güzel öneriler daniel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çantaya attım laptopu çöpe de atıcam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 laptopmuydu :( pardon dikkat etmedim ozaman işlemci çok ısındığı zaman yanmasın dıye kendını korumak için restart yapar herseyı d bence fanına bır goz at veya sorun ram de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şunu da söyliyim acer se kuzenimin acer i vardı ciddi bir ısınma sorunu var ve anakart yandı degisim cihazı bekliyodu en son hala bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Daniel said: laptopmuydu :( pardon dikkat etmedim ozaman işlemci çok ısındığı zaman yanmasın dıye kendını korumak için restart yapar herseyı d bence fanına bır goz at veya sorun ram de olabilir islemci restart yapmaz ya direk kapatir ya da dondurur. ram veya hdd diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar