DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 acer aspire 6930 laptop var oyunlarda kendisini resetliyo pc . acil cevap yazabilcek olan var mı nedir bunun sebebi
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sorun bence ekran kartında Onbord a tak dene sorun olmazsa sorun ekran kartındandır sorun olursa ramlerin çakışabilir veya işlemcin aşırı ısınabilir ve reset atabilir anakartında çatlak olabilir power sup.. bozuk olabilir bunlarda değilse o bilgisayarı kaldır Çöpe at
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çantaya attım laptopu çöpe de atıcam:P
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 laptopmuydu :( pardon dikkat etmedim ozaman işlemci çok ısındığı zaman yanmasın dıye kendını korumak için restart yapar herseyı d bence fanına bır goz at veya sorun ram de olabilir
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şunu da söyliyim acer se kuzenimin acer i vardı ciddi bir ısınma sorunu var ve anakart yandı degisim cihazı bekliyodu en son hala bekliyor
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Daniel said: laptopmuydu :( pardon dikkat etmedim ozaman işlemci çok ısındığı zaman yanmasın dıye kendını korumak için restart yapar herseyı d bence fanına bır goz at veya sorun ram de olabilir islemci restart yapmaz ya direk kapatir ya da dondurur. ram veya hdd diyorum ben.
Öne çıkan mesajlar