cemad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Darksun said: Uğur inceman girerken millet fink e tezaurat yapıp uğur'u ıslıkladı. Bütün tribün adamın ne olduğunu biliyor bizim teknik direktör bilmiyor...uğuru ıslıklamadık. fink'in çıkarılmasını ıslıkladık uğurdan hiç hazetmiyorum tabi ama adamı ıslıklamanın bi anlamı yok oyuna girerken fink gerçekten çok iyi, çıkması çok anlamsızdı mustafa denizli ersnt finki bozmadan rahat edemiyor anlam veremiyorum. ernsti de iyice hücumda kullanmaya calısıyor bu sefer ernst oyundan düşüyor çok hata yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Fener, Wolfsburg'a 3-4 ? UEFA'da hangi takıma attınız 3 de bunlara atıyorsunuz lol. Fink o kadar iyi değildi yalnız, stadda bayağı battı gözüme. Gol de sanki onun hatasından geldi diye hatırlıyorum. Yusuf'la Uğur'la Ekremle olacak iş mi şampiyonlar ligi. Kadro bu işte naparsın. Holosko olsaydı Ekremin yerine en azından daha çok poziyosyona girerdik. Ayrıca biri bana Tellonun neden sağda oynadığını anlatsın, adam orta açacak sağından soluna çekmek zorunda kaldı her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o degilde gercekten inanmısmıydınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Gol Tello'nun pas hatasından geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dreagloth said: balon said: dreagloth said: Neyi marş ki onun, neyini sevdin. kartal gol gol gol gibi bir saçmalık. hiç melodik yanın yokmuş. Benim melodik yanım baya vardır da, senin bunu marş niyetine sevmenin sebebini farklı yerlerde aramak lazım. Yani, arayan mevlasını da bulurmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Or1on said: QQ mu oldun kermit. hahahha alt verdiğim maçta son sn golüyle üst olmasıyla qq oldum valla ne yalan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aceto said: CSKA Moskova'ya İhraç Yok CSKA Moskova, Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmiyor. Haberin kaynağı BBC olunca, elbette ki her satırına inanmak lazım. UEFA'nın doping yönetmeliğinde yer alan "birden fazla oyuncuda dopinge rastlanırsa takım ihraç olur" maddesine* rağmen, UEFA sporcuları cezalandıracak. Ben de açıkçası oyuncuların ya da takımın bilinçli olarak doping yaptığına inanmıyorum. En azından Rusya gibi bir ülkede doping yapılacaksa bu Sudafed ile yapılmaz. Bu; gribe karşı futbolculara ilacı veren doktorun ihmali. UEFA'ya göndermesi gereken listede bunu belirtmesi gerekirdi maçtan önce. Benzer bir vaka Arda için de yaşanmış, ilacın önceden beyan edildiği ortaya çıkmıştı. Karar 17 Aralık tarihinde çıkacak. Beşiktaş için konunun kapandığını söyleyebiliriz. Sergei Ignashevich ve Aleksei Berezutsky'nın da ceza alacağını tahmin etmiyorum. İtalya'daki son örnekte cezayı alan Cannavaro değil; ihmalden dolayı Juventus doktorları olmuştu. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 cry more AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yok artik BJK liler bunu umut ediyor olamazlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya mantıken oyunculara verirsin baya bi ceza kulubü niye ihraç ediyosun şimdi, bir suçu olduklarını da kanıtlamak doping olaylarında zorken tamamen safsata yani . Bir de bundan medet bekleyenler hakikatan var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bence doping yapmamislardir, ama yaptilarsa tabii ki klup de ceza almali. Taraftar olay cikarttiginda taraftara mi ceza veriliyor klube mi? Bu sembolik bir seydir, klubun hic bir sucu olmayabilir ama illa ki maddi ve manevi - kupadan atmak, belirli bir sure herhangi bir kupaya katilmamasini saglamak - ceza verilir ve verilmesi de gerekir, cezalandirmaktan cok caydirma amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 platini ile erzek'i çaksın biri şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 of agzımla gülemedim saçmalıgına çarşının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahahahaahahahHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH daha buyuk yazılmıo bu harfler. kahkahamı yazmaya yetemedilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 doping maddesi sudafed miymiş? en büyük harflerle AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH bjklilere de QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o değil de ben şimdi bjk şampiyonlar liginden elenmesini bu ikiliye bağlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 en buyuk dalga muhabbetımızdır, kartal gol gol gol kusura bakmasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Quadrophenia said: Bence doping yapmamislardir, ama yaptilarsa tabii ki klup de ceza almali. Taraftar olay cikarttiginda taraftara mi ceza veriliyor klube mi? Bu sembolik bir seydir, klubun hic bir sucu olmayabilir ama illa ki maddi ve manevi - kupadan atmak, belirli bir sure herhangi bir kupaya katilmamasini saglamak - ceza verilir ve verilmesi de gerekir, cezalandirmaktan cok caydirma amacli.abi taraftar örneği ne alaka nası ceza versin federasyon taraftara 50 bin kişi küfür ederse? komik olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Platini ve eşrafı, Beşiktaş camiasını karşısına alarak çok yanlış ve tehlikeli bir davranış sergiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Holy said: Quadrophenia said: Bence doping yapmamislardir, ama yaptilarsa tabii ki klup de ceza almali. Taraftar olay cikarttiginda taraftara mi ceza veriliyor klube mi? Bu sembolik bir seydir, klubun hic bir sucu olmayabilir ama illa ki maddi ve manevi - kupadan atmak, belirli bir sure herhangi bir kupaya katilmamasini saglamak - ceza verilir ve verilmesi de gerekir, cezalandirmaktan cok caydirma amacli.abi taraftar örneği ne alaka nası ceza versin federasyon taraftara 50 bin kişi küfür ederse? komik olmayın :) Kufur demedim zaten dikkatini cektiyse, olay cikartmak dedim. Tribunde olay cikartan insanlari veya sahaya inen insanlari cezalandirip klube bise yapmamak gibi bir durum olamaz mesela cunku bu sefer klup onlem almaya yanasmaz bu olaylari engellemek icin, durumu ozendirmek olur bu. Ornek onemli de degil zaten, asil mantik adamlar dopingli cikarsa CSKA'ya tabii ki ceza verilmeli ve verilecektir. Kupadan atilmasi agir ceza olur derseniz onu bilemem tabi ama zaten kurallarla belirlenmistir ne olacagi o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Quadrophenia said: Holy said: Quadrophenia said: Bence doping yapmamislardir, ama yaptilarsa tabii ki klup de ceza almali. Taraftar olay cikarttiginda taraftara mi ceza veriliyor klube mi? Bu sembolik bir seydir, klubun hic bir sucu olmayabilir ama illa ki maddi ve manevi - kupadan atmak, belirli bir sure herhangi bir kupaya katilmamasini saglamak - ceza verilir ve verilmesi de gerekir, cezalandirmaktan cok caydirma amacli.abi taraftar örneği ne alaka nası ceza versin federasyon taraftara 50 bin kişi küfür ederse? komik olmayın :) Kufur demedim zaten dikkatini cektiyse, olay cikartmak dedim. Tribunde olay cikartan insanlari veya sahaya inen insanlari cezalandirip klube bise yapmamak gibi bir durum olamaz mesela cunku bu sefer klup onlem almaya yanasmaz bu olaylari engellemek icin, durumu ozendirmek olur bu. Ornek onemli de degil zaten, asil mantik adamlar dopingli cikarsa CSKA'ya tabii ki ceza verilmeli ve verilecektir. Kupadan atilmasi agir ceza olur derseniz onu bilemem tabi ama zaten kurallarla belirlenmistir ne olacagi o durumda.bir maçta sahaya tek taraftar inerse zaten kulüp ceza almıyor. adam gözaltına alınıyor, maçlara gitmeme cezası veriliyor bazen falan. ancak toplu bir taraftar girişminde kulübün ceza almasından daha mantıklı bir olay yok. biletini satıp parasını aldığın yerin güvenliğini de adam gibi sağlamak zorundasın sen kulüp olarak. o adam stada girdikten sonra senin sorumluluğunda oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar