Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 soğşıl netwörk'ü merak ediyodum ama golden globe'ta ödülleri alınca zaten mesafeliydim iyice soğudum,oscarda en iyi müziği alınca(inception'a karşı) bi izleyim bakıyım dedim artık,başlıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Jaxx said: sdf konuyla ilgisiz yanlış videoyu koymuşum, farkında bile değilim. şunu koymak istemiştim http://www.collegehumor.com/video:1943668 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 film tahminimden iyiydi(mesafeliydim çünkü)sebebi başrolün harika oyunculuğu ve David Fincher'ın yönetmenliği olsa gerek.Ama kesinlikle oscarlık bişeyi yok,özellikle müzik oscarını asla haketmiyor.7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 O_O trent reznor!! çok iyiydi bence.. inception mesela klasik movie ost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 film benimde beklentilerimi aştı kesinlikle ama olay tamamen fincher'dır bence. başroldeki elemanda role baya uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 elbette müzik oscarını bu sene en çok bu film haketti. ayrıca inception da iyi ya, son günlerde haksızlık mı yapıyorum diye dinledim de sürekli dinlemeye başladığım şarkılar var ost'te, haksızlık ediyormuşum meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 request gönderip f5 spamlıyacakmış biz de yedik adam sahibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 müzik olarak valla en iyisi tron idi aslında. ama adaylar arasında yok, sonra geldi sanırım sdfsdfsdf tron ost son 2yılın en iyi ost'si olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 (tu)(tu) dasaaa said: müzik olarak valla en iyisi tron idi aslında. ama adaylar arasında yok, sonra geldi sanırım sdfsdfsdf tron ost son 2yılın en iyi ost'si olabilir hatta... ben birkaç yerde forumda bunu söyledim,soundtrackleri süper dedim ve eleştiriyi yedim,tam da patide tron müziği seven bir üyeye rastlama umudumu yitirdiğim anda bunu görünce çok sevindim valla.... bir adagio uyarlaması çok hoş,bir de end of the line.YANİ hepsii çok ama çok güzel ama bu ikisi favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m4cgLL8JaVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DSx_N18TWjs&feature=related şu da çok güzeldi...oyunlar. ve bu http://www.youtube.com/watch?v=Ap7uGtw4QLc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Facebook'un filmi mi olur yea diyenlerdendim, yalnız müzikleri Trent amca yapmış üstüne birde oscar almış. Imdb puanına baktım o da 8.0. İzlemeyi düşünüyorum bu akşama Trent'in hatrı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 biraz gec de olsa dun gece izledim sırf sıkıntıdan soyle bi bakıyım kaparım nasılsa diye. bitene kadar gozumu kapamadım galiba eisenberg zuckerberg i cok guzel oynamıs ve hikaye cok akıcı islenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben de geçen gün izleyebildim nihayet, başrol ve yönetmenlik götürmüş işi. her açıdan bayağı sade dursa da o amansız yüzeysellik hissi taşıyıp götürüyor. yalnız 0,03 lol nasıl bir kazıktır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 halk arasinda insani 0,03e dusurmenin baska bi adi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 öylesine bi filmdir diye izlemiştim ama beklediğimden iyiydi sinema oyunculuk kurgu ve çekim açısından. benim gibi düşünenler varsa çekinmeden izlesinler. iki saat olup bir dakika sıkmaması büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 üzerinde fincher yazıyorsa ajdar klibi olsa bile gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. adam istese, hayatında öyle bi hedefi olsa onu da izlettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar