Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Social Network (Facebook)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soğşıl netwörk'ü merak ediyodum ama golden globe'ta ödülleri alınca zaten mesafeliydim iyice soğudum,oscarda en iyi müziği alınca(inception'a karşı) bi izleyim bakıyım dedim artık,başlıyoruz :P
Mesaj tarihi:
Jaxx said:

sdf konuyla ilgisiz yanlış videoyu koymuşum, farkında bile değilim.

şunu koymak istemiştim

http://www.collegehumor.com/video:1943668

(tu)
Mesaj tarihi:
film tahminimden iyiydi(mesafeliydim çünkü)sebebi başrolün harika oyunculuğu ve David Fincher'ın yönetmenliği olsa gerek.Ama kesinlikle oscarlık bişeyi yok,özellikle müzik oscarını asla haketmiyor.7/10
Mesaj tarihi:
elbette müzik oscarını bu sene en çok bu film haketti.
ayrıca inception da iyi ya, son günlerde haksızlık mı yapıyorum diye dinledim de sürekli dinlemeye başladığım şarkılar var ost'te, haksızlık ediyormuşum meğer.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
müzik olarak valla en iyisi tron idi aslında.
ama adaylar arasında yok, sonra geldi sanırım sdfsdfsdf

tron ost son 2yılın en iyi ost'si olabilir hatta
Mesaj tarihi:
(tu)(tu)
dasaaa said:

müzik olarak valla en iyisi tron idi aslında.
ama adaylar arasında yok, sonra geldi sanırım sdfsdfsdf

tron ost son 2yılın en iyi ost'si olabilir hatta
...

ben birkaç yerde forumda bunu söyledim,soundtrackleri süper dedim ve eleştiriyi yedim,tam da patide tron müziği seven bir üyeye rastlama umudumu yitirdiğim anda bunu görünce çok sevindim valla....

bir adagio uyarlaması çok hoş,bir de end of the line.YANİ hepsii çok ama çok güzel ama bu ikisi favorimdir.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Facebook'un filmi mi olur yea diyenlerdendim, yalnız müzikleri Trent amca yapmış üstüne birde oscar almış. Imdb puanına baktım o da 8.0. İzlemeyi düşünüyorum bu akşama Trent'in hatrı için.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz gec de olsa dun gece izledim sırf sıkıntıdan soyle bi bakıyım kaparım nasılsa diye. bitene kadar gozumu kapamadım galiba eisenberg zuckerberg i cok guzel oynamıs ve hikaye cok akıcı islenmis.
Mesaj tarihi:
ben de geçen gün izleyebildim nihayet, başrol ve yönetmenlik götürmüş işi. her açıdan bayağı sade dursa da o amansız yüzeysellik hissi taşıyıp götürüyor.

yalnız 0,03 lol nasıl bir kazıktır o.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
öylesine bi filmdir diye izlemiştim ama beklediğimden iyiydi sinema oyunculuk kurgu ve çekim açısından. benim gibi düşünenler varsa çekinmeden izlesinler. iki saat olup bir dakika sıkmaması büyük başarı.
  • Yeni Oluştur...