Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 interndeki mini etek neydi arkadaş ya. kız çirkin mirkin ama eteğin gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 o etegi ben giysem de gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kıskandım iti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 SoulCube said: bar sahnesindeki elektronik müziği bulamadım bit türlü http://www.youtube.com/watch?v=Dvg8oVOig6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Pickles said: Napster elemanına noldu Hissedar , Saverin'le hemen hemen aynı hissesi,biraz daha az sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 victorias secret hikayesi cool story miydi yoksa gerçekmiydi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gercek. http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Raymond_(businessman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 said: In 1982, after 5 years of operations, Roy Raymond sold the Victoria's Secret company, with its six stores and 42-page catalogue, grossing $6 million per year, to Leslie Wexner, creator of The Limited, for $4 million. Adam resmen salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 fincher yapmış arkadaş. (tu) trent reznor'ın müzik ne kadar iyi gitmiş. napster elemanın restoran sahnesi akıyodu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 izledim o kadar iyi mi diye, iyi gerçekten tırt olabilcek bi filmi gayet akıcı şekilde sunmuş da yani, ama inanılmaz komik aldığı ödüller.Senaryo film felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ah şu Inception gençliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 filmde iyi bisey varsa o da fincher'in etkisi. zaten "ben facebook kullaniyorum bu da onun hakkinda, oo super abi" diye ortaligi yikan guruh (maalesef cooooook fazla) var. ustune en ufak seyde efsane filmleri yerden yere vuran elestirmenlerin tek agizdan hincal uluc gibi "bayildik, bayildik" demesi o kadar komik duruyor ki (microsoft pazarlama stratejisi sdf). gayet ortalama film. baz aldigi kitap the accidental billionaires, filmde direk accidentally overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aluriel said: overrated Zaten feyş'de kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Film baya güzeldi de ödüllük bir yanı yoktu yani. Böyle bi kaba cips koyup çıtır çerez izlemelik bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yani öyle bir çekmiş ki adam hala izleyebiliyorum ve sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 film akıyo abi laf etmeyin. ki kez izledim ben. ikincide atladım bazı sahneleri ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 İzleyince, insan ben niye yapamıyorum aynısını diye hayıflanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Valla ben facebook'a anca 2010'da üye oldum. Ayda bir belki bakıyorum. facebook sevmem ama sinema severim. Bu filmde screenplayin inanılmaz iyi oluşunu, müziğin nasıl sürüklediğini, oyuncuların inandırıcılığını, yönetmenin bütün bunları nasıl bir araya getirdiğini göremiyorsanız Inception gibi halk filmlerine yönelmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Inception halk filmi?iyiydi bu:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 golden globe aldıktan sonra çok büyük bir zorlamayla(kendime) ve dolayısıyla önyargılı olmama rağmen filmi gereğinden fazla beğendim. yani feysbuk abi ne hikayesi olabilir ki,en azından atıyorum çok büyük bir başarı hikayesi olsa onu izlerim(atıyorum rahmetli sakıp sabancının çobanlıktan bu kadar büyük bir servete sahip olmasının filmi gibi) diyorsanız benim gibi,yanılıyorsunuz bu film izlenir yani. filmi 15 dakika durdurmama sebep olan sahne için bknz: spoiler. 17000+1000=18000 muhabbetinde mark'ın du bakayım valla 18bin demesine hatunla rahat 15 dakika güldük ya boşta bulunduk heralde bi an of of süperdi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 filmde stajyer seçerken 2-3 saniye çalan system of a down şarkısının adını bilen var mı ? bi de overrated.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bir nerd olarak en çok sitelerden resim yükleme işi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://www.collegehumor.com/video:1944298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sdf konuyla ilgisiz yanlış videoyu koymuşum, farkında bile değilim. şunu koymak istemiştim http://www.collegehumor.com/video:1943668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar