Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Social Network (Facebook)

BaaL

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
filmde iyi bisey varsa o da fincher'in etkisi. zaten "ben facebook kullaniyorum bu da onun hakkinda, oo super abi" diye ortaligi yikan guruh (maalesef cooooook fazla) var. ustune en ufak seyde efsane filmleri yerden yere vuran elestirmenlerin tek agizdan hincal uluc gibi "bayildik, bayildik" demesi o kadar komik duruyor ki (microsoft pazarlama stratejisi sdf).

gayet ortalama film. baz aldigi kitap the accidental billionaires, filmde direk accidentally overrated.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben facebook'a anca 2010'da üye oldum. Ayda bir belki bakıyorum. facebook sevmem ama sinema severim. Bu filmde screenplayin inanılmaz iyi oluşunu, müziğin nasıl sürüklediğini, oyuncuların inandırıcılığını, yönetmenin bütün bunları nasıl bir araya getirdiğini göremiyorsanız Inception gibi halk filmlerine yönelmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

golden globe aldıktan sonra çok büyük bir zorlamayla(kendime) ve dolayısıyla önyargılı olmama rağmen filmi gereğinden fazla beğendim.

yani feysbuk abi ne hikayesi olabilir ki,en azından atıyorum çok büyük bir başarı hikayesi olsa onu izlerim(atıyorum rahmetli sakıp sabancının çobanlıktan bu kadar büyük bir servete sahip olmasının filmi gibi) diyorsanız benim gibi,yanılıyorsunuz bu film izlenir yani.

filmi 15 dakika durdurmama sebep olan sahne için bknz: spoiler.

17000+1000=18000 muhabbetinde mark'ın du bakayım valla 18bin demesine hatunla rahat 15 dakika güldük ya boşta bulunduk heralde bi an of of süperdi ya =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...