http://www.google.com/search?q=intitle:fight.club+site:forum.paticik.com
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Social Network (Facebook)
evet remake
İyi gibi film hade bakem
bence ilk filmin orijinali de güzel, kaldı ki finçer ilkinden fazlasını yapmayacaktır. başını sonunu bile bile remake izleyemem ben. bir de, tiril faktörü yok, misteri yok. kaldı ki isveç versiyonu AY YAPIM dizisi değil, o da gayet güzeldi. (ilk film)
ikinci filmle ilkini karşılaştırmışsın sonra remake olsun demişsin sen, elmalarla armut olmuş. ilk film 9 ikinci 7 bana göre.
yanlız facebook filmi gerçekten çok akıcı ve güzel çekilmiş filmi çok beğendim, ama anlayamadım neden eduardoyu devre dışı bırakmak istiyor sonuçta para derdinde değil madem
Eduardo para kazanmak için siteye reklam koymak istiyor, Mark sitenin özelliğini bozacağına inanıyor, üstüne Sean geliyor Mark'ın fikirlerini destekliyor ve birde Angel Investment bulmalarını sağlıyor falan filan.
bence ilk filmin orijinali de güzel, kaldı ki finçer ilkinden fazlasını yapmayacaktır. başını sonunu bile bile remake izleyemem ben. bir de, tiril faktörü yok, misteri yok. kaldı ki isveç versiyonu AY YAPIM dizisi değil, o da gayet güzeldi. (ilk film)
ilki gene fena değildi evet. Ama kitapla alakasız şeyler varmış.
yanlız facebook filmi gerçekten çok akıcı ve güzel çekilmiş filmi çok beğendim, ama anlayamadım neden eduardoyu devre dışı bırakmak istiyor sonuçta para derdinde değil madem
Mark, Sean'a hayranlıkta duyuyor sonuçta. Napster'ı yapanda adam vaaay diye. onun sözlerini daha kaale alıyor.
manuple ediyor zaten sean wardo hakkında mark'ı
izledim güzeldi en azından sıkar diye bekliyodum gayet akıcı bir filmdi ama olayların bu kadar toz pembe olduğunu sanmıyorum
şurası süperdi ama
özellikle sean'a 1m partide yapılan polis baskını, bence yılanın başını küçükken eziyor ilerde daha büyük zarar vermesin diye
şurası süperdi ama
-I know you've done your homework and know money is not a big part of my life.
-But at the moment I could buy Mount Auburn street, take the PHOENIX club and turn it into my PING-PONG room.
biraz önce izledim.
film kendini izlettirdi. çoğu yerinde hayallere dalıp vayyy anasını satim benim aklıma gelmişti diyosun :)
film kendini izlettirdi. çoğu yerinde hayallere dalıp vayyy anasını satim benim aklıma gelmişti diyosun :)
bi dakka!
benim aklima gelmisti.
benim aklima gelmisti.
süper filmdi.. izlenmesi lazım..
3. kere falan izledim, garip bir şekilde film çok hoşuma gitti.
beğendim, izlenmesi lazım.
lan konusmalar cok mu hizli
yoksa benim riptemi bi sorun var,
adam x3 hizla konusuyo lan resmen,
hatta bi ara gom playerini kontrol ettim benmi hizli sariyom diye :D
filme gelince eger anlatilanlar dogruysa adam resmen yeni bi bill gates onun disinda napsterin elemani olmasa zickenberg olarak kalcakmis adam o kadar.
yoksa benim riptemi bi sorun var,
adam x3 hizla konusuyo lan resmen,
hatta bi ara gom playerini kontrol ettim benmi hizli sariyom diye :D
filme gelince eger anlatilanlar dogruysa adam resmen yeni bi bill gates onun disinda napsterin elemani olmasa zickenberg olarak kalcakmis adam o kadar.
Napster elemanına noldu
filmde anlattigi gibi oldu ama bi tek "1 million afterparty"de diil baska bi yerde yakalandi
Şirket baabında ne oldu peki adama ? Kovdular ? Duruyo ? Başka ?
duruyo
galiba ayni % share ( ya da azaldi mi bilmem )
galiba ayni % share ( ya da azaldi mi bilmem )
Sonda diyor zaten %7 hisseye sahipmiş hala Facebook'ta.
Öne çıkan mesajlar