Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Social Network (Facebook)

BaaL

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

Darko2 said:

bu arada Fincher abi 'The Girl with the Dragon Tattoo'nun remakeini yapıyomuş

bu kesin mi? Lütfen yapsın yani. Film nasıl çekilir öğretsin. 2. filmi izlerken baygınlık geçirdim resmen

bence ilk filmin orijinali de güzel, kaldı ki finçer ilkinden fazlasını yapmayacaktır. başını sonunu bile bile remake izleyemem ben. bir de, tiril faktörü yok, misteri yok. kaldı ki isveç versiyonu AY YAPIM dizisi değil, o da gayet güzeldi. (ilk film)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

BiTcH_oFBaT said:

Darko2 said:

bu arada Fincher abi 'The Girl with the Dragon Tattoo'nun remakeini yapıyomuş

bu kesin mi? Lütfen yapsın yani. Film nasıl çekilir öğretsin. 2. filmi izlerken baygınlık geçirdim resmen

bence ilk filmin orijinali de güzel, kaldı ki finçer ilkinden fazlasını yapmayacaktır. başını sonunu bile bile remake izleyemem ben. bir de, tiril faktörü yok, misteri yok. kaldı ki isveç versiyonu AY YAPIM dizisi değil, o da gayet güzeldi. (ilk film)

ilki gene fena değildi evet. Ama kitapla alakasız şeyler varmış.

Agmahan said:

yanlız facebook filmi gerçekten çok akıcı ve güzel çekilmiş filmi çok beğendim, ama anlayamadım neden eduardoyu devre dışı bırakmak istiyor sonuçta para derdinde değil madem

Mark, Sean'a hayranlıkta duyuyor sonuçta. Napster'ı yapanda adam vaaay diye. onun sözlerini daha kaale alıyor.

manuple ediyor zaten sean wardo hakkında mark'ı

Sosyal ağlarda paylaş

izledim güzeldi en azından sıkar diye bekliyodum gayet akıcı bir filmdi ama olayların bu kadar toz pembe olduğunu sanmıyorum

özellikle sean'a 1m partide yapılan polis baskını, bence yılanın başını küçükken eziyor ilerde daha büyük zarar vermesin diye

şurası süperdi ama

-I know you've done your homework and know money is not a big part of my life.
-But at the moment I could buy Mount Auburn street, take the PHOENIX club and turn it into my PING-PONG room.

Sosyal ağlarda paylaş

lan konusmalar cok mu hizli
yoksa benim riptemi bi sorun var,

adam x3 hizla konusuyo lan resmen,
hatta bi ara gom playerini kontrol ettim benmi hizli sariyom diye :D

filme gelince eger anlatilanlar dogruysa adam resmen yeni bi bill gates onun disinda napsterin elemani olmasa zickenberg olarak kalcakmis adam o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...