mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 druid kadar iyi değil hiç bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 her şeyim var ama mutlu değilim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zeppelin said: 5 senedir druid. başka classa ihtiyaç yok zaten. Druid'in tek kötü yönü hangi ayakkabıyı/çizmeyi giyersek giyelim toynaklarımızın gözükmesi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet ezici druid toplulugu oluştu herkes druid açsın yada açmasın lootlarımızı çalmayın dağılın druid çok leş bi class hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zaten kıyafetlerinizi göremiyorsunuz hiç bir zaman. Paso ayı, kedi kışı veya solmuş yapraklar var karşınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Tauren druid beni druidlikten soğuttu, gittim ashenvale ormanını yaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ama hala en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ya böle kararsızsan her classtan kasmış 80lemiş bi acc al seni lvling baymış bu kdr sık char değiştiriosan al temizinden bi acc bi gün biriyle oyna diğer gün öbürüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kopernik said: ya böle kararsızsan her classtan kasmış 80lemiş bi acc al seni lvling baymış bu kdr sık char değiştiriosan al temizinden bi acc bi gün biriyle oyna diğer gün öbürüyle Şu da en büyük yalan. Aynı süre zarfında yalnızca bir karakterle oynayabiliyor bir oyuncu. Belki pvp için bu pek de geçerli değil ama raid olayında aksi pek mümkün değil. Hani hem druidimle hem warriorumla voa yaptığım hafta sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 charlarını seviyorsan gayet mümkün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 4x80 var hepsi ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi en azından birinde karar kılıp o charla devam etmesi daha muhtemel öbür türlü sıkılıp 0dan 80leyemiceğine göre yoksa her biriyle raid yap demiorm en azından kafası rahat olur ha onu denedim olmadı gibisinden bilmem anlatabildim mi yoksa bnde tek charla oynayan adamım 2-3 tanesiyle oynayanı aklım almıo açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 3x level 60 warrior (tbc yok) 1x level 70 warrior (wotlk yok) 1x level 80 warrior baska da karakterim yok, olmaz da. gerci biraktim oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 birçok farklı karakter kasmanın pvp de felaket faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 surekli char degsitiren adamlar asiri yuk oluyor guildlerine hunterim var giydirin yok baydi warrior olcam ben giuydirin yok baydi buda mage olcam ben giydirin hicbi classida tam potansiyelinde oyniyamiyor ben gecen sene ayni anda 2 char oynamaya kastim kafayi usutuyordum surekli online olmama ragmen refleksin getirdigi avantaj kalkiyor atiyorum en basiti biyerdne duserken hutnerimdayken bubble acmak icin debeleniyordum simdi bunu baska yerde yapinca cok daha aci oluyor etkileri, bir zaman sonra refleksden hariket kasmamaya cabaliyorsunuz bu frende potansiyelinizin icine ediyor ayni anda birsuru classin durumunu takip edememek ise apayri, eskiden olsa sorun olmazdida her patchde sil bastan rotasyon regem vs ye dondugunden oyun birsuru karakterle oynamak asiri yalan bir is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Tüm vanilla hunter oynadım, raid yapmadığım bi yaz tatili için warrior kastım sadece. Ha tabii o zamanlar char kasmak ve gearlamak böyle easy mode deildi, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Viktor said: surekli char degsitiren adamlar asiri yuk oluyor guildlerine hunterim var giydirin yok baydi warrior olcam ben giuydirin yok baydi buda mage olcam ben giydirin katılmıyorum buna, zaten guild adamı isterse giydirir isterse giydirmez, kimse kimsenin uşağı değil oyunda, ben 2 (yeri geldi 3) ayrı charda dps ve tanklık yaptım son 3 ayda, yükten öte yararlı bile oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 OO KAVGA VAR POPU DA BEKLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Saeros, herkes senin gibi düşünmüyor malesef. Guildleri alt gearlama makinası olarak gören insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 BKZ: POP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ben de katılmıyorum, hangi guilde girdiysem adamlara bu bu bu classlarım var hangisiyle, hangi spec geleyim diye sordum. Ne lazımsa onu istediler. 7-8 aydan fazla resto shaman oynadım, bir kere bile ulan bütün shamanlar spec rotasyonu yapıyor ben niye yapmıyorum diye isyan etmedim. Zaten hardcore guildler peşinen söylüyor seni şu classta şu spec için alıyoruz, diğer spotlar dolu sıkılırım dersen baştan almayalım diye. Kaldı ki hangi dkp yeter bütün charları giydirmeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aililath said: Saeros, herkes senin gibi düşünmüyor malesef. Guildleri alt gearlama makinası olarak gören insanlar var. diyince aklima geldi http://forum.paticik.com/read.php?62,4085224,4085224#msg-4085224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Saeros said: Viktor said: surekli char degsitiren adamlar asiri yuk oluyor guildlerine hunterim var giydirin yok baydi warrior olcam ben giuydirin yok baydi buda mage olcam ben giydirin katılmıyorum buna, zaten guild adamı isterse giydirir isterse giydirmez, kimse kimsenin uşağı değil oyunda, ben 2 (yeri geldi 3) ayrı charda dps ve tanklık yaptım son 3 ayda, yükten öte yararlı bile oldum isterse giydirir isterse giydirmez yokta ses cikarip cikarmamakla ilgili casual guildlerde daha kotu oluyor bu adamin surekli oyandigi her raide getirdigi maini oluyor seni ncanin o gun rogue oynamak istiyro geliyorsu nraide diger rogue la ayni itema roll atip aliyorsun sonra rogue dan bayiyorsun baska chara geciyorsun lootunu aldigin adam mal gibi kaliyor "baydim rogue dan" diyince millet seni sevdiginden yuzune soylemiyorduda arkadan cok agliyorlardi benden duymus olma :P let the drama commence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahah ben milletin itemına rollamıyodum ki lan, ayıp ettin vik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2 karakteri top gear tutmak ciddi zaman ister. rogue ve dk var. sabah 9 akşam 7 iş/okul da geçiyor. anca birisiyle adam gibi raidleri yapabiliyorum o hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar