Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 AHAHAHHAHA MUSTAFA SARP.bilgisayarı kapamıştım sırf foruma girip kahkaha atmak için yeniden açtım AHEUAHEUAH.FORMAYI YIRTTI ADAM AHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: HELAL AZİZ BAŞARDIN. HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN. BİR DAHA MAÇ FALAN YÖNETME. DEFOL GİT. ANNENLE EĞLENSİN İNSANLAR. hahaha başladınız dk bir gol bir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 SpiderS_DangeR said: Fenerliler biz 1 0 öndeyken hiçbişey yazmadılar, gol yiyince nası üşüştüler topiğe dalga geçmek için anlamadım fsdsd >:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 offf diyorum kaçırdğımız goller için üzülmeyelim diye.üzüldük atıcaksın abi 2. golu.atıcaksın nonda.baros geri dön lutfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: Bonjo said: liderlik size xlarge muhauhahahhahahahah sanada bu topic xlarge hadi. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Llama said: Khelben said: HELAL AZİZ BAŞARDIN. HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN. BİR DAHA MAÇ FALAN YÖNETME. DEFOL GİT. ANNENLE EĞLENSİN İNSANLAR. hahaha başladınız dk bir gol bir :D abi atamıyoruz. tamam. ama şaka gibi. mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde. kewell topu kornere bırakıyo, adam vermiyo kewell sarı alıyo falan. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hahah adamlar koştu geldi harbiden D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya kapılmayın tahriklere, bin tane gol kaçırdık, ucunda liderlik vardı 90+2'de patladık.Rakipler için komik birşey tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yemin ediyorum bu kadarı ayıp ya. hata, kötü yönetim falan değil bu. son 15 dakika hüseyin denen mahlukat resmen kasıtlı olarak katletti maçı. HELAL TEAM. devamını bekliyoruz federasyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 haftaya da antalyacığıma geliyo cimbom.antalya da sıkı tokatçılardan bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adnan polattan açıklama bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: Llama said: Khelben said: HELAL AZİZ BAŞARDIN. HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN. BİR DAHA MAÇ FALAN YÖNETME. DEFOL GİT. ANNENLE EĞLENSİN İNSANLAR. hahaha başladınız dk bir gol bir :D abi atamıyoruz. tamam. ama şaka gibi. mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde. kewell topu kornere bırakıyo, adam vermiyo kewell sarı alıyo falan. şaka gibi noldu dün Aziz le dalga geçiyodunuz , Allahın sopası yok işte , ağlayın durun şimdi pozisyon fauldü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kermit nerde ya zıh zıh diye gülsün ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok dramatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu reykard efendi ile bu işin olmayacağını defalarca söyledik hakem ne kadar etki ederse etsin maça, 1-0 öndesin, daha 2 hafta önce aynı şey başına gelmiş, daha ne diye ayhanı aydını sokuyorsun oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 beni en çok bu kahrediyor abi.geçen sezon samiyendeki kayseri maçı.geçtiğimiz hafta manisa.şimdi bu adam gibi yenilelim yenilceksek.ama bu son dakka golleri puan kaybı agzıma sıçıyor resmen.ankaragücü fener bursa bu maçlara üzülmedim.aam böyle maçlar hakkaten kanserlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 olm ne rakibi, direk komik durum, mustafa yirtik formayla feryadi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kayseri lider abi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 HArry ne kullanıoasn tavsiye et bizede forumca kullanalım belki senin gördüklerini görmeye baslarız sende bize laf anlatmaya çalısmaktan kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 resmen tecavuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Red said: offf diyorum kaçırdğımız goller için üzülmeyelim diye.üzüldük atıcaksın abi 2. golu.atıcaksın nonda.baros geri dön lutfen ya aklı başında taraftar modeli tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: Khelben said: Llama said: Khelben said: HELAL AZİZ BAŞARDIN. HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN. BİR DAHA MAÇ FALAN YÖNETME. DEFOL GİT. ANNENLE EĞLENSİN İNSANLAR. hahaha başladınız dk bir gol bir :D abi atamıyoruz. tamam. ama şaka gibi. mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde. kewell topu kornere bırakıyo, adam vermiyo kewell sarı alıyo falan. şaka gibi noldu dün Aziz le dalga geçiyodunuz , Allahın sopası yok işte , ağlayın durun şimdi pozisyon fauldü diye şimdi konuşucam, gerçekleri söyliyince küfür diyolar banlanıyoruz. sana deymez. izlemeden geliyosun, ha aziz çemkirdi hakemler de gereğini yaptı. helal olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hakem bahane atamazsan 2'yi yersin böyle 90+'da golü. aziz gibi qq yapmaya da gerek yok. 1'er 1'er puan farkına eritiyoz işte biz de, 1>0 ;) bi de mustafa sarp'ın dekolte çok seksi olmuş, göğüs kılları falan uu beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yurtta izliyorduk bir sürü gslinin içinde. gol oldu ZAAAAAAAAAAAAA GHOHOHOHOOOOOOOOOOOOL diye bağırıp koştuk dışarı auhzuhaxds. of ne eğlendim ya deli eğlendim. http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 pes ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar