Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Khelben said:

HELAL AZİZ BAŞARDIN.

HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN.
BİR DAHA MAÇ FALAN YÖNETME. DEFOL GİT. ANNENLE EĞLENSİN İNSANLAR.

hahaha başladınız dk bir gol bir :D

abi atamıyoruz. tamam. ama şaka gibi. mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde. kewell topu kornere bırakıyo, adam vermiyo kewell sarı alıyo falan. şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Llama said:

Khelben said:

HELAL AZİZ BAŞARDIN.

HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN.

abi atamıyoruz. tamam. ama şaka gibi. mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde. kewell topu kornere bırakıyo, adam vermiyo kewell sarı alıyo falan. şaka gibi

noldu dün Aziz le dalga geçiyodunuz , Allahın sopası yok işte , ağlayın durun şimdi pozisyon fauldü diye
Sosyal ağlarda paylaş

beni en çok bu kahrediyor abi.geçen sezon samiyendeki kayseri maçı.geçtiğimiz hafta manisa.şimdi bu

adam gibi yenilelim yenilceksek.ama bu son dakka golleri puan kaybı agzıma sıçıyor resmen.ankaragücü fener bursa bu maçlara üzülmedim.aam böyle maçlar hakkaten kanserlik
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Khelben said:

Llama said:

Khelben said:

HELAL AZİZ BAŞARDIN.

HÜSEYİN ADAM DEĞİLSİN.

noldu dün Aziz le dalga geçiyodunuz , Allahın sopası yok işte , ağlayın durun şimdi pozisyon fauldü diye

şimdi konuşucam, gerçekleri söyliyince küfür diyolar banlanıyoruz. sana deymez. izlemeden geliyosun, ha aziz çemkirdi hakemler de gereğini yaptı. helal olsun ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...