harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: lugano cekiliyor sarılıyor hatta arkadan el saka, %100 penaltı. bilicanin kaval kemigine %100 mudahele var gene, hakem kararı devam. daha da sayarım yani ozetleri izlemek bile yetiyor birak tum maci. kewellin yaptigi itiraz kazımın yaptıgı itirazla aynı, ac izle videolardan. direk hakemin uzerine kosmak bagırmak el kol yapmak, bu SARI KARTTIR. oyuncu haklı olabilir, cıldırmıs olabilri farketmez, bu hareketler sarı kart. kewell çok medeni ve saygılı bir adam, bunun aksini idda edenin alnını karışlarım o pozisyonda itirazı da çok normaldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Yani bu konuda uzun uzun yazabilirim ama diğer takımların İstanbul'dan gelip puan almaları bence ligin geneli açısından ve rekabet açısından kötü değil...Burada 3 büyükler mi kötü yoksa diğerleri mi iyi artık sorusu tartışabilir,ama mücadelenin artık TSL'de yüksek boyutlara ulaştığı ve artık hiçbir maçın kolay olmadığı ortada...Bundan bir kaç sene önce Anadolu takımı 3-5 yer dönerdi Kadıköyden,Sami Yenden,artık öyle değil her maç zor geçiyor,hiçbir puan garantisi yok... 3 büyükler berbat o yüzden diyeceksiniz,ben de size FB ve GS Avrupa Liginde gruplarında lider,BJK ise hani belki şimdi başlamış olsa ŞL gruptan çıkabilicek durumdalar o zaman 3 büyükler kötü mü yoksa artık TSL zor bir lig haline mi geldi derim...Ha kalite açısından değil ama mücadele açısından gayet zor oldu bence.. Yani GS ve FB'nin yüksek puanlar alıp,GS'nin rekor kırdığı sene Trömsöye elendiğini unutmamak lazım,demekki Anadolu takımları artık maça mağlup başlamıyor,ki bu gayet güzel bir gelişme bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 escape said: Khelben said: escape said: Galatasaray her türlü şampiyon olurda böle arasıra takılmalar olucak işte. Kewel ilk geldiğinde "büyücü" diyordu herkes ona. Neoldu peki? Bu adama neoldu ya? Uzaktan attığı goller vs.. Şuan takımda en iyi adam benim için Keita'dır. Adam her maçta yapıyo şeklini. Arda'nın ne yaptığı belli değil bir gün iyi bir gün sapıtıyo. Baros'un yokluğu zaten hissediliyor. Kewel, elano, nonda bu adamlar biraz daha kassalar kendilerini Galatasaray'ın üstüne takım yok. Elano milli takımda oynadğının yarısı oynasa bitirmiştik işi. 2 oldu liderlik şansını kaçırdık. Bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum. Gerçek Galatasaray bu olmamalı. Ama maçın içine eden hakemide unutmamak lazım. Belliki yine bişiler dönmüş. Ama hakemden ziyade daha iyi oynayıp pozisyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Ama ben bu sene Galatasaray'dan umutluyum :) bişey dicektim. kewell a laf attığını görünce yazamadım. Ben kewel'a laf atmıyorum. Kewel bu değil. Kewel profesyonel ve bence Türkiye'de en iyi santroforlar arasında gösterilir. Ama son zamanlar ciddi şekilde bir form düşüklüğü var. Bunu herkes görür be abi. santrofor? kewell? peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nonda neler kaçırdı... keita niye o saatten sonra alınıyor oyuna? uğur uçar ne gereksiz bir adamdır bu takımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Farinal said: nonda neler kaçırdı... keita niye o saatten sonra alınıyor oyuna? uğur uçar ne gereksiz bir adamdır bu takımda? Uğur uçar genç daha ama yinede kendisinden beklenilenin en iyisini yaptı bence. Sabri'den daha isabetli topları var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 @farinal, nonda iki tane kaçırdı, ilki karşı karşıya ikincisi yandan gelen topa saçma bir vuruş, adam pozisyona giremiyor ki "neler neler" kaçırdı diyebilelim. Girdiği pozisyonları kaçırıp sonra çevresine bakıyor zaaa'ed olmuş bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bizim lig mücadeleye dayalı,gayet heyacanlı b,ir lig oldu.Mücadele etmeden 75 puan alma dönemi bitti.Mücadele etmeyenin gözünün yaşına bakmıyorlar. Sertlik,disiplin küçük italya olduk.Benim hoşuma gidiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: Zegna said: lugano cekiliyor sarılıyor hatta arkadan el saka, %100 penaltı. bilicanin kaval kemigine %100 mudahele var gene, hakem kararı devam. daha da sayarım yani ozetleri izlemek bile yetiyor birak tum maci. kewellin yaptigi itiraz kazımın yaptıgı itirazla aynı, ac izle videolardan. direk hakemin uzerine kosmak bagırmak el kol yapmak, bu SARI KARTTIR. oyuncu haklı olabilir, cıldırmıs olabilri farketmez, bu hareketler sarı kart. kewell çok medeni ve saygılı bir adam, bunun aksini idda edenin alnını karışlarım o pozisyonda itirazı da çok normaldi... isterse dunyanin en iyi niyetli ve saygılı futbolcusu olsun, bu hakeme karsı yaptıgı hareketlerin sarı kart oldugu gercegini degistirmiyor. o yuzden rica ediyorum bırak sarı kart haksızdı demeyi, baya komediye donusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi ne yalan söyliyim adam acaip sıcakkanlı ve içten geliyor bana, aşırı sempatim var yani, ASLA kabul etmem o pozisyonda kart görmesini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kewell haklıydı itiraz etmekte ama bu gördüğü sarı kartı haksız etmiyor. Hakem isterse yoktan foul versin itiraz edersen, haklı veya haksız, sarı kartı görürsün. Kural böyle. Ha bizim hakemler her kuralı adam gibi uyguluyor mu? Hayır, bari bırak bunu adam gibi uygulasınlar yoksa hiç 3 büyüklerden futbolcu itirazdan sarı görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi neyi konuşuyoruzki. ne dersek diyelim diğer takım taraftarları hakemi koruyacak. eminim kasımpaşa maçında puan kaybetseydik ali güneşin topu elle çıkarmasını savunurdunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 neyse, umarim bu hakem hatari azalir artık, her ne kadar bu macta oyle ahım sahım bir hata olmasada. outmus kornermis mac sonucu etkiledi sanki, hani verilmeyen penaltı filan olsa bi derece anlayıs gosterecegiz. reykard takımına santra yapmayı ogretsin oncelikle, zira 3 defa tekrarlanan santra hem futbolcuların hem taraftarın sinirleniri bos yere geriyor. ondan sonra fenerbahcede de olan arkaya yaslanma muhabbetini bırakmasi lazım, artık TSL de futbol eskisi gibi degil, anadolu takımlarıda gayet guclu duruma gore. ardaya yonetimden ciddi bir uyarı gelmesi lazım bana gore, veya son donemlerdeki bu denlı performans dusuklugunun nedenı bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu arada emre hakemlere neler yapıyor. görüyor mu kartını? hiç şahit olmadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Burax said: iddia oynayacaklar, beraberlik yazsın. Or1on said: Ahaha, gerçekten umutlananlar var. Heyecan yapmayın canlar. Bu sefer kaza falan olmaz. Boşuna ümit etmeyin yani. ahaha, gerçekten umutlananlar varmış, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu arada hazır zegna hatırlatmış iken şunu da atlamayalım ; kewella en ufak bir itirazda sarı kart gösteren haken 3 kere santra tekrarlatmasına rağmen santrayı ısrarla ihlal eden oyuncularımıza kart göstermekten neden korkmuştur bunu da bir ara açıklasın bu arada sevgili dartanian arkadaşımız oyuncu değişiklerinden sonra bana ÖM attı, bende ona cevap yazdım " inşallah 1-1 olmaz " diye, sonra kendi kendime düşündüm ve dilini ısır ulan dedim buraya da maç 3-0 olur diye yazdım, sevgili fizbanda onu kaçırmamış :) EDIT : attığım ÖM dartanianın kutusu dolu olduğu için gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Nonda'nın yerine serveti koyalım, hiç değilse rakip defansı dağıtır omuz kafa göz dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 halanin biyiklari cikmi$ diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 olay emre yapıyor kart görmüyor, x kişisi yapıyor kart görmüyor falan değil kewell'ın hareket bildiğin sarı kart ha burada şöyle düşünüyorsunuz, pozisyon kornerdi o yüzden feryadında haklıydı sarı kart gereksiz, ama şöyle düşünmeniz gerekiyor; pozisyon eğer korner değilse kewell kart almalı mı? evet almalı benim düşünceme göre de hakem orada ciddi bir şekilde pozisyonu aut olarak gördü(nasıl gördü bilmiyorum ama gördü) hakem kendini haklı olarak düşündüğü içinde kewell'ın hareketine karşılık sarı kartı gösterdi orada art niyetli bir hakem aut verdikten sonra isyan edene kart fln vermez kaçar giderdi korner köşesinden yukarda söylenmiş, 2. golü bulamassan sonra da geriye yaslanırsan fb gibi yersin golü 1 puana razı olursun @kewell: biz de adam uzaklaştırmaktan zevk almıyoruz, mecbur kalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cavanagh, eğer ki olaya öyle katı kurallar içerisinde bakabiliyorsan bana lütfen anlatır mısın, 3 kere tekrar edilen bir santra atışında nasıl olur da kart çıkmaz ? hakemin gözünün önünde adamın ayak bileğine basana nasıl olurda kırmızı kart çıkmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 camiadan korkmustur, aynı camiadan korktugu icinde ibb nin ofsayt olmayan pozisyonuna ofsayt vermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ibb nin ofsayt olmayan pozisyonu devam etti ve top direkten döndü, abartılacak birşey yok yani gol olsaydı bile maçın çok başıydı, mutlak dönerdi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 halanın bıyıkları olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 amcasi olmazdi, biyikli hala olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 1- adam görememiş olabilir 2- görmüştür, pozisyonu o şekilde yorumlamış olabilir 3- sizin dediğiniz gibi art niyetlidir şurada genel olarak yazan 3 takımın taraftarı var, çoğu hakemden şikayetçi, ben de hakemlerden şikayetçiyim ama bazıları ile aramda fark var ben hakem hatalarını rakiplerin avantajı için yaptığına inanmıyorum yine yukarıda söylenmiş, bu hakemler kötü ise herkese kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar