Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: fizban said: tek bir pozisyondan yola çıkarak hakem niyeti hakkında karar vereceksek her maçta bi hakemin fişini çekeriz. doğrusu korner, hakem aut vermiş. bir tane hata. hepsi bu hakemin yaptığı. üstüne ilk yarıda ibb'nin ofsayt çalınan saçma pozisyonu var. heh şöyle işte, korner olan topa aut verdi, bu birinci hata buna itiraz eden futbolcuya sarı kart gösterdi, bu ikinci hata durduk yere inanılmaz bir gerginlik ve kaos yarattı, bu üçüncü hata buna sessiz kalacak tff ve hakem camiasına da birşey söylemeye gerek yok sanırım Önüne gelen kaos yaratmasın diye itiraz edene sarı kart veriliyor zaten, yani sarı kartı doğuran pozisyonda haksız olması, itirazda sarı kart vermekte haksız olduğu anlamına gelmiyor. İtirazın dozunu kaçırırsan kartı her türlü görürsün. İkinci ve üçüncü maddelerin çeliştiği için onları eliyoruz dolayısıyla. Alt tarafı bir korner yerine aut verdi diye hakem camiasının sessiz kalmamasını istiyorsun madem, dört haftadır bütün maçları bir şekilde kesip biçilen FB'ye karşı neden cephe alıyorsun, birlik olmamız gerekmez mi? Tabii ama pardon, önemli olan GS'nin haklarının korunması, adalet değil. Çok boş bir adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sarı kart doğru, ama bende kewell'ın yerinde olsam bende yerdim o sarıyı. Ama tek hatası o değil, Kewell'ın o tepkiyi vermesini sağlayan başka pozisyonlar oldu, 2-3 kere çekildi, itildi hepsine devam dedi. Ha bazıları verse de olur vermese de olur pozisyonlardı. Ama sonuçta tekrarlanınca adam çıldırdı sonunda hehe. Seviyorum Kewell'ı ya. Gol'den 2dk önce falan, servet koşuyar adam çarpıp düşüyor faul verdi. Ve tehlikeli yerdi. Hani hangi maç hangi takıma karşı olursa olsun, o faul değil. Son 10dk hakem kontrol kaybetti, bunda bizim futbolcularında suçu var, son 10dk yaslandılar, baskı yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 son pozisyonda mustafa sarp neden çıldırdı o kadar ben gol pozisyonunda bişey göremedim itiraz edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 fizban said: birincisi şunu söylemem lazım, banlemek açısından iyi oluyor bu son dakika golleri. keşke fener maçında da 1-1 olaydı da son dakikada yiyeydik, bi 3-5 kişi de oradan atiyim. ikincisi, oradaki tek hatalı karar aut kararı. öyle itiraz eden adama sarı kart verilir. bir sarı kartla ortam geriliyorsa maça çıkmasın gs liler. @chagy, e abi onun aksini söylemeyzsin, hatta droidle maçları yönetmediğin sürece de çözemezsin =) birinci ; kişiliğe hakaret ve aşırı küfür haricinde ban olayın tamamen karşıyım, bu tarz olaylar ile sopa elde beklemenizi hiç yakıştıramıyorum sizin olgun insanlar olarak buradaki kullanıcıları iyiye,doğruya,güzele teşvik etmeniz lazım burada topluca vakit geçiriyoruz, anlık öfkeler yüzünden insanları buradan uzaklaştırmak çok doğru değil ikincisi ; orada itiraz edilen olay aut veya korner değil, hakemin tuttuğu taraf bu kadar bariz bir pozisyonda bile gözü dönmüş soğukkanlı bir ktil gibi hatalı karar verebiliyor ise o hakemin adaletinden herkes şüphe eder, kewell çok normal bir şekilde isyan etti, yerinde arda felan olsaydı boğazına yapışırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 soğuk kanlı katil dedi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eagle_dnz said: son pozisyonda mustafa sarp neden çıldırdı o kadar ben gol pozisyonunda bişey göremedim itiraz edicek itiraz etmedi, sadece çıldırdı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Buyse said: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu senede kayseri bela olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mokoko said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA ahahdahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Baggio said: harrykewell said: fizban said: tek bir pozisyondan yola çıkarak hakem niyeti hakkında karar vereceksek her maçta bi hakemin fişini çekeriz. doğrusu korner, hakem aut vermiş. bir tane hata. hepsi bu hakemin yaptığı. üstüne ilk yarıda ibb'nin ofsayt çalınan saçma pozisyonu var. heh şöyle işte, korner olan topa aut verdi, bu birinci hata buna itiraz eden futbolcuya sarı kart gösterdi, bu ikinci hata durduk yere inanılmaz bir gerginlik ve kaos yarattı, bu üçüncü hata buna sessiz kalacak tff ve hakem camiasına da birşey söylemeye gerek yok sanırım Önüne gelen kaos yaratmasın diye itiraz edene sarı kart veriliyor zaten, yani sarı kartı doğuran pozisyonda haksız olması, itirazda sarı kart vermekte haksız olduğu anlamına gelmiyor. İtirazın dozunu kaçırırsan kartı her türlü görürsün. İkinci ve üçüncü maddelerin çeliştiği için onları eliyoruz dolayısıyla. Alt tarafı bir korner yerine aut verdi diye hakem camiasının sessiz kalmamasını istiyorsun madem, dört haftadır bütün maçları bir şekilde kesip biçilen FB'ye karşı neden cephe alıyorsun, birlik olmamız gerekmez mi? Tabii ama pardon, önemli olan GS'nin haklarının korunması, adalet değil. Çok boş bir adamsın. sevgili baggio, sanırım maçı seyretmediğin için böyle konuşuyorsun, kewellın tepkisinde sarı kartı gerektirecek birşey yoktu ( o anki pozisyonu ve atmosferi göz önüne alırsan ) tekrar bir daha soruyorum sana, son haftada fenere neler yapıldı da ben görmedim ? söyle tekrar izleyip yorumlayayım sana zegnanın söylediği bir pozisyon var, bilica ceza sahasında çekiliyor, evet penaltı olabilir ama onun ardından bilicanın salladığı tekme kıp kırmızı bir kart olması lazım başka birşey varsa söyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ahahahaha ben buna gülüyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Or1on said: eagle_dnz said: son pozisyonda mustafa sarp neden çıldırdı o kadar ben gol pozisyonunda bişey göremedim itiraz edicek itiraz etmedi, sadece çıldırdı. :P ama neden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bu ligde büyük takım falan yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 PZero said: ahaha sabriye bak ahahah bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lugano cekiliyor sarılıyor hatta arkadan el saka, %100 penaltı. bilicanin kaval kemigine %100 mudahele var gene, hakem kararı devam. daha da sayarım yani ozetleri izlemek bile yetiyor birak tum maci. kewellin yaptigi itiraz kazımın yaptıgı itirazla aynı, ac izle videolardan. direk hakemin uzerine kosmak bagırmak el kol yapmak, bu SARI KARTTIR. oyuncu haklı olabilir, cıldırmıs olabilri farketmez, bu hareketler sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: PZero said: ahaha sabriye bak ahahah bu ne ya :D aabiiii ahuahaha efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Galatasaray her türlü şampiyon olurda böle arasıra takılmalar olucak işte. Kewel ilk geldiğinde "büyücü" diyordu herkes ona. Neoldu peki? Bu adama neoldu ya? Uzaktan attığı goller vs.. Şuan takımda en iyi adam benim için Keita'dır. Adam her maçta yapıyo şeklini. Arda'nın ne yaptığı belli değil bir gün iyi bir gün sapıtıyo. Baros'un yokluğu zaten hissediliyor. Kewel, elano, nonda bu adamlar biraz daha kassalar kendilerini Galatasaray'ın üstüne takım yok. Elano milli takımda oynadğının yarısı oynasa bitirmiştik işi. 2 oldu liderlik şansını kaçırdık. Bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum. Gerçek Galatasaray bu olmamalı. Ama maçın içine eden hakemide unutmamak lazım. Belliki yine bişiler dönmüş. Ama hakemden ziyade daha iyi oynayıp pozisyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Ama ben bu sene Galatasaray'dan umutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Tenekeadam said: Berabere diye düşünüyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 escape said: Galatasaray her türlü şampiyon olurda böle arasıra takılmalar olucak işte. Kewel ilk geldiğinde "büyücü" diyordu herkes ona. Neoldu peki? Bu adama neoldu ya? Uzaktan attığı goller vs.. Şuan takımda en iyi adam benim için Keita'dır. Adam her maçta yapıyo şeklini. Arda'nın ne yaptığı belli değil bir gün iyi bir gün sapıtıyo. Baros'un yokluğu zaten hissediliyor. Kewel, elano, nonda bu adamlar biraz daha kassalar kendilerini Galatasaray'ın üstüne takım yok. Elano milli takımda oynadğının yarısı oynasa bitirmiştik işi. 2 oldu liderlik şansını kaçırdık. Bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum. Gerçek Galatasaray bu olmamalı. Ama maçın içine eden hakemide unutmamak lazım. Belliki yine bişiler dönmüş. Ama hakemden ziyade daha iyi oynayıp pozisyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Ama ben bu sene Galatasaray'dan umutluyum :) bişey dicektim. kewell a laf attığını görünce yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sürekli izleyince garip oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: escape said: Galatasaray her türlü şampiyon olurda böle arasıra takılmalar olucak işte. Kewel ilk geldiğinde "büyücü" diyordu herkes ona. Neoldu peki? Bu adama neoldu ya? Uzaktan attığı goller vs.. Şuan takımda en iyi adam benim için Keita'dır. Adam her maçta yapıyo şeklini. Arda'nın ne yaptığı belli değil bir gün iyi bir gün sapıtıyo. Baros'un yokluğu zaten hissediliyor. Kewel, elano, nonda bu adamlar biraz daha kassalar kendilerini Galatasaray'ın üstüne takım yok. Elano milli takımda oynadğının yarısı oynasa bitirmiştik işi. 2 oldu liderlik şansını kaçırdık. Bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum. Gerçek Galatasaray bu olmamalı. Ama maçın içine eden hakemide unutmamak lazım. Belliki yine bişiler dönmüş. Ama hakemden ziyade daha iyi oynayıp pozisyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Ama ben bu sene Galatasaray'dan umutluyum :) bişey dicektim. kewell a laf attığını görünce yazamadım. Ben kewel'a laf atmıyorum. Kewel bu değil. Kewel profesyonel ve bence Türkiye'de en iyi santraforlar arasında gösterilir. Ama son zamanlar ciddi şekilde bir form düşüklüğü var. Bunu herkes görür be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar