Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sg-1 said:

MrLevie said:

sg-1 said:

Deacon said:

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

ne pis bişey lan bu

bi saattir gülüyorum aq

hakaten lan sinirim bozuldu ahahaha

tipler de ayrı bi komik nassinisatiim ahaha

Abi bunun reçeteyle verilmesi lazım . Hala gülyorum :D
Mesaj tarihi:
Fenerdeki arkaya yaslanma muhabbeti GS ye de sicramis sanırım.

son 10 dakka yaslanırsan arkaya, yaslarlar gol u iste.

fenerinde kac kere geldi basina yani, ondan sonra agliyorlar aziz yıldırım diye, aziz yıldırım napsın kendi takımına yapılanları elestırıyor anca.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

adnan polat çıkıp hakem qq'su yaparsa aziz'in istediğini vermiş olur ki işler hepten boka sorar. bıraksın takılsın aziz tek başına ağır abi tavırları ile.
2:0 yakalasan ne hakem kalacak ne bişi, geçiniz yav.

ayrıca;

ADAM NTVDE BEN YIRTTIM DEDİ FORMAYI OFFF
Mesaj tarihi:
Zegna said:

harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell said:

gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır

amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir

haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi?

allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi?

bunun Allahın sopası ile bir alakası yok, Tanrı sopayı en sonunda koyar

bunlar ancak azizlerin çırpınışları olur,

ama bilmezler ki hiç bir zaman Tanrının istediğinin önüne geçemezler...

bu postu sakla, zamanı gelince koyacam önüne, gözyaşları içerisinde okuyacaksın o vakit :)

biz sopayi size her turlu koyuyoruz zaten, en son 3-1 lik sopayi koyduk kadikoyde, alıskanlık yaptıgından cabuk unutuyorsun sanırım :)

aziz yıldırım hakem elestirince aglama oluyor da, kendi baskanini ne yapmaya cagiriyorsun ya hahahah, baya komik bi adamsın sen :)

postun neyini saklıyım herrykewel, heryerde cekiyoruz essek sudan gelinceye kadar sopayi size..

ben başkanı takımın başına adam gibi bir antrenör getirmesi için çağırıyorum, sağda solda ağlaması için değil

biz fenere ne kadar zopa çektiysek o kadar da zopa yeriz, mühim değil, zopa yenir de atılır da, yeter ki baki olan dostluk olsun...

postu iyi sakla, giydirecem sana sezon sonunda, silecen o " genel yönetici " tittlenı, yazacan oraya " şampiyon galatasaray " diye,

yok eğer bunu yapmam diyorsan daha da cevap vermem sana :)
Mesaj tarihi:
Khelben said:

hakemler sayın aziz yıldırım beyin dünkü açıklamalarına müteakip böyle bir yönetim sergilediler zannımca. zira hakem son 15 dakikada galatasaray'ı baltalamak için elinden geleni ardına koymadı.

QQ

yok böyle bir şey. farklı maçları izledik heralde.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

Zegna said:

harrykewell said:

gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır

amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir

haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi?

sanırım bi noktayı kaçırdınız, sayın yöneticimiz zegna.

hakemler sayın aziz yıldırım beyin dünkü açıklamalarına müteakip böyle bir yönetim sergilediler zannımca. zira hakem son 15 dakikada galatasaray'ı baltalamak için elinden geleni ardına koymadı.

son 10 dakka top oynamadiki GS? aziz yıldırımın acıklamalarıyla ne alakası var yahu, yok daha neler LOL!

aynı hakem ibb nin ofsayt olmayan pozisyonuna ki %100 gol pozisyonu ofsayt caldı?

buna neden bisi demiyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Buyse said:

Masquerade said:

adnan polat çıkıp hakem qq'su yaparsa aziz'in istediğini vermiş olur ki işler hepten boka sorar. bıraksın takılsın aziz tek başına ağır abi tavırları ile.
2:0 yakalasan ne hakem kalacak ne bişi, geçiniz yav.

ayrıca;

ADAM NTVDE BEN YIRTTIM DEDİ FORMAYI OFFF

Failure is failure.
Olm superman resmi koydum oraya, ADAMON FORMOSONO YORTTOLOR demedik ki. :) Sinirden Superman misali abanmış formayı Mustafa işte. xD
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Hem BJK hem FB puan kaybetmişken kazanırsa liderlik şansı varken bu kadar kritik bir durumda GS bu fırsatı kaçırmaz, mutlaka o da puan kaybeder huyu kurusun. En iyi ihtimalle o da beraberlik.
Mesaj tarihi:
mustafa sarpın konuşması üzerine rıdvanın orda da hata yapılıyo demesi çok komik gerçekten. adam ota boka faul çalınıyo diye söylüyo orda. hakem hatasını değil ki. maçı da izlemedim ama eminim dokununca çalmıştır hakem faulu. komple yenilemeleri lazım. türkiye ligi gibi bi lige çok küçük kalıoy hakemler
Mesaj tarihi:
fizban said:

ilk yarıda %100 gollük pozisyonunda ibb'nin ofsayt yok; e bunu niye yazmıyosunuz canlar ?

sevgili fizbo,

sen çık erkek gibi kornere giden topa aut çaldı de, bende sana o pozisyonu yorumlayayım
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell said:

bunun Allahın sopası ile bir alakası yok, Tanrı sopayı en sonunda koyar

bunlar ancak azizlerin çırpınışları olur,

ama bilmezler ki hiç bir zaman Tanrının istediğinin önüne geçemezler...

bu postu sakla, zamanı gelince koyacam önüne, gözyaşları içerisinde okuyacaksın o vakit :)

biz sopayi size her turlu koyuyoruz zaten, en son 3-1 lik sopayi koyduk kadikoyde, alıskanlık yaptıgından cabuk unutuyorsun sanırım :)

aziz yıldırım hakem elestirince aglama oluyor da, kendi baskanini ne yapmaya cagiriyorsun ya hahahah, baya komik bi adamsın sen :)

postun neyini saklıyım herrykewel, heryerde cekiyoruz essek sudan gelinceye kadar sopayi size..

ben başkanı takımın başına adam gibi bir antrenör getirmesi için çağırıyorum, sağda solda ağlaması için değil

biz fenere ne kadar zopa çektiysek o kadar da zopa yeriz, mühim değil, zopa yenir de atılır da, yeter ki baki olan dostluk olsun...

postu iyi sakla, giydirecem sana sezon sonunda, silecen o " genel yönetici " tittlenı, yazacan oraya " şampiyon galatasaray " diye,

yok eğer bunu yapmam diyorsan daha da cevap vermem sana :)

eheh o zaman oyle yaz birinci postuna, bak ne yazmıssın 1. postunda? ne kadar cabuk unutuyorsun boyle harrykewell :)

10 sene oldu zopa yiyorsunuz durmadan :D o degilde sen title alinca biraz havalandin heralde, sen az serin gel yoksa ben giydirecem sana yorunge dısı titleinin o hinca jr yerine.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

sg-1 said:

MrLevie said:

sg-1 said:

Deacon said:

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf

ne pis bişey lan bu

bi saattir gülüyorum aq

hakaten lan sinirim bozuldu ahahaha

tipler de ayrı bi komik nassinisatiim ahaha

Abi bunun reçeteyle verilmesi lazım . Hala gülyorum :D

abi sorma kriptonitim oldu ya ahaha
Mesaj tarihi:
sukrucum, hakemler aziz yıldırımdan etkilendi diye ühühühühühühü yapanlar, bu pozisyona yorum yapsınlar.

out mout dıye aglayanlar bu pozisyona yorum yapsınlar, ondan sonra zırlamaya devam etsınler.
Mesaj tarihi:
abi ben zaten hakemler kotu diyorum, sana kotu bana kotu degil ki, kotu, baya kotu.

ama azizin de cikip qq yapmasi, istifa ediyorum, ben oynamiyorum demesi komikti, bunu da sen kabul et.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

son 10 dakka top oynamadiki GS? aziz yıldırımın acıklamalarıyla ne alakası var yahu, yok daha neler LOL!

aynı hakem ibb nin ofsayt olmayan pozisyonuna ki %100 gol pozisyonu ofsayt caldı?

buna neden bisi demiyorsunuz?

şimdi şöyleki sayın efendimiz, son 10 dakika galatasaray çok kötü oynamış olabilir. fakat azizin dünkü açıklamalarından etkilenen hakem "bu maçı galatasaray kazanmasın" demiş olabilir. dikkat edin demiştir demiyorum ama bir değişiklik olduğu kesin. o %100 lük pozisyon yardımcının eşşekliği, ben orta hakemden bahsediyorum kendisi kewell ın köşedeki topunda dibine kadar gelip korner yerine aut verip üstüne birde kewell a sarı çıkardı. sonra galatasarayın her hareketi faul oldu 90 dan sonra. ilginçtir efendim ilginçtir. lakin hakemler azizden etkilendi demiyorum, ama bir değişiklik olduğu kesin.
Mesaj tarihi:
aquila said:

abi ben zaten hakemler kotu diyorum, sana kotu bana kotu degil ki, kotu, baya kotu.

abi evet bende oyle diyorum ama, bazılari diyorki "aziz yıldırım yuzunden bize kotu hakemler"

KOCA BI LOL BE (:D
Mesaj tarihi:
baya da kötü oynamışız. pozisyon bulduk filan diye sevinmeye gerek yok. pozisyonlar da net değil. arda da yıldızlaşayım diye yırtmış kendini gene. kulaklanın çekilmesi lazım
  • Yeni Oluştur...