Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Fener gs elele haftaya " temiz bir lig istiyoruz" pankartıyla çıksın sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bonjo said: liderlik size xlarge muhauhahahhahahahah ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 vallahi ZAAAAAAAAAA lık malzeme cıktıgı için utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 eskişehir o maçta baya baya daha iyi oynadı. ordaki hakem de kötüydü fakat fenerde bir gram bile heves olmayınca çok da yansımadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok arkadaş 1 hata olur 3 olur 5 olurda resmen kasıtlı olarak adam son 15 dakika gayet kontrollü bir şekilde katletti maçı. GS 4-5 tane gol kaçırmış olabilir son 15 dakika çok kötüde oynamış olabilir, ( ki bu kötü oyunda hakemin çaldığı ve çalmadığı kasıtlı düdüklerle çok büyük etkisi var) ama bu hüseyin göçek isimli mahlukatın yaptığı şerefsizliğe mazeret değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 len adam kendi kendine yırtmış formayı şimdi açıkladı ne ağlaksınız haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi? allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem hakkaten yav, buna ben de kıl oldum, yani o topun ibb'liden çıktığını nasıl göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sonuçta ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 aktiftablet said: harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf yine koptum ya nerden buldunuz bunu akşam akşam aq bütün sinirlerim boşaldı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Llama said: len adam kendi kendine yırtmış formayı şimdi açıkladı ne ağlaksınız haa abi zaten komik olan o fsdf, aglamakla ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi? allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi? bunun Allahın sopası ile bir alakası yok, Tanrı sopayı en sonunda koyar bunlar ancak azizlerin çırpınışları olur, ama bilmezler ki hiç bir zaman Tanrının istediğinin önüne geçemezler... bu postu sakla, zamanı gelince koyacam önüne, gözyaşları içerisinde okuyacaksın o vakit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Buyse said: ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bence gözlerinizdeki yaşlardan yazılanları normak göremiyosunuz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 MrLevie said: sg-1 said: Deacon said: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf ne pis bişey lan bu bi saattir gülüyorum aq hakaten lan sinirim bozuldu ahahaha tipler de ayrı bi komik nassinisatiim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Khelben said: ..mustafa sarpın formasını ben yırtmadım heralde..e kendi yırttı zaten. bi de mustafa sarp da aynı ahmet çakar yöntemiyle konuşuyor. "ben aziz yıldırımdan etkilendiler demiyorum, ama baksanıza nasıl değişmiş.. etkilenmişler gibi.. kamuoyu karar versin.. yoksa benim ne haddime öyle demek.. ama biz süper oynadık. pozisyonu yok rakibin. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 harrykewell said: Zegna said: harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi? allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi? bunun Allahın sopası ile bir alakası yok, Tanrı sopayı en sonunda koyar bunlar ancak azizlerin çırpınışları olur, ama bilmezler ki hiç bir zaman Tanrının istediğinin önüne geçemezler... bu postu sakla, zamanı gelince koyacam önüne, gözyaşları içerisinde okuyacaksın o vakit :) biz sopayi size her turlu koyuyoruz zaten, en son 3-1 lik sopayi koyduk kadikoyde, alıskanlık yaptıgından cabuk unutuyorsun sanırım :) aziz yıldırım hakem elestirince aglama oluyor da, kendi baskanini ne yapmaya cagiriyorsun ya hahahah, baya komik bi adamsın sen :) postun neyini saklıyım herrykewel, heryerde cekiyoruz essek sudan gelinceye kadar sopayi size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya buz gibi gol neden ağlıyorsunuz hakeme.. Bır korner vermedı ve bır faul yanlıs calsın olsun bumu etkıledı 95 dakikayı? Son 7-8 dakika toplama oynama oranı GALATASARAY %20 ISTANBUL BELEDIYE %80 Daha neden alıyor GS'liler bir anlasam. Ben GS'lıyım sızı gordukçe daha uyuz oluyorum. azcık son 15dakıka oynanan oyuna bakın allah aşkına ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 adnan polat çıkıp hakem qq'su yaparsa aziz'in istediğini vermiş olur ki işler hepten boka sorar. bıraksın takılsın aziz tek başına ağır abi tavırları ile. 2:0 yakalasan ne hakem kalacak ne bişi, geçiniz yav. ayrıca; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ilk yarıda %100 gollük pozisyonunda ibb'nin ofsayt yok; e bunu niye yazmıyosunuz canlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Zegna said: harrykewell said: gözünün önünde kornere çıkan topa hırsına yenik düşerek aut çalan bir hakem ordusunun yönettiği bir ligde bu tarz kayıplar olacaktır amma ve lakin bunlara pabuç bırakan yönetim, müsade eden teknik heyet daha büyük kabahatlidir haaaa, ondan sonra aziz yıldırım hakemler ve federasyona laf atinca, aziz yıldırım agliyor oluyor degilmi? allahın sopası yok iste, nasil oluyormus harry efendi? sanırım bi noktayı kaçırdınız, sayın yöneticimiz zegna. hakemler sayın aziz yıldırım beyin dünkü açıklamalarına müteakip böyle bir yönetim sergilediler zannımca. zira hakem son 15 dakikada galatasaray'ı baltalamak için elinden geleni ardına koymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi o gülüşe kitlendim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Masquerade said: adnan polat çıkıp hakem qq'su yaparsa aziz'in istediğini vermiş olur ki işler hepten boka sorar. bıraksın takılsın aziz tek başına ağır abi tavırları ile. 2:0 yakalasan ne hakem kalacak ne bişi, geçiniz yav. aklı başında taraftar modeli 2 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar