Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben kendi steam account'umu bi arkadaşla paylaşmayı düşünüyorum. ben online değilken o girsin, indirsin oyunları oynasın diye. bu bi problem teşkil eder mi acaba? yani steam kullanım şartlarında buna karşı bi madde falan var mı? kısacası bu sebepten banhammerı kafama yer miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ama şöyleki, ben steam üzerinde fazlasıyla aktifim. vereceğim arkadaşta muhtemelen benim kadar aktif olacak. bişey olmuyor derken, "bişey olmaz" manasında mı yoksa tamamen legal bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aynı anda giremiyorsun ki biri girince diğeri düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o arkadaş ben olabilir miyim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 löl abvblizzard said: Aynı anda giremiyorsun ki biri girince diğeri düşüyor aynı anda girmek istemiyoruz zaten. ben offline iken o giricek. ben tabi nadir offline olcam ama atıyorum evde olmam falan bişeyler girsin oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Legal değil tabiki ama bir şey olmuyor abi zamanın da ben de çok korkmuştum.Yaklaşık 1 senedir bir arkadaşımla ortak hesabımız var giriyoruz o beni düşürüyor ben onu falan bir problem yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 biriniz norveçte felan değilseniz sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 niye legal olmasın ki, sen hesabını istediğine kullandırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar