Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

500.000 kişiyi öldürdü


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sanal oyunun ölümcül kralı!

Ne babasına ateş ettikten sonra "Aaa babamın bir canı mı varmış" diyen çocuk ne de bilgisayar oyununda rekor yaptığı için öldürülen Erzurumlu Musa Kang, ailelere ders olmuyor. Çocuklarını internete "kurban" veren ailelere her gün bir yenisi ekleniyor. Türkiye'de olduğu gibi dünyada da değişen bir şey yok. Nitekim Tayvan'da bir çocuk "sanal oyunun kralı" olmakla gurur duyuyor.

BURALARA ÇIKMAYA CESARETİNİZ YETER Mİ?

DÜNYANIN EN İLGİNÇ FESTİVALLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

500 BİN DÜŞMANI ÖLDÜRDÜ
Türkiye'de de oynanan ve dünya genelinde 11 milyondan fazla fanatiği olan ve World of Warcraft'ın (WoW) en iyi oyuncusu, sanal dünyada 500 bin düşman öldüren Tayvanlı "Little Gray" takma adlı çocuk oldu. Gerçek ismi belirtilmeyen Little Gray'in oyundaki 986 görevi "başarıyla" tamamlayan ilk kişi olduğu ve her gün 6 saat boyunca 414 gün aralıksız oyun oynadığı açıklandı. Tayvanlı oyuncunun oyunda 500 bin düşmanı öldürürken, kendisinin de 8 bin 543 kez öldüğü belirtildi. Uzmanlar, Blizzard firmasının ürünü olan WoW oyununun bağımlılık yaptığı konusunda aileleri uyarıyordu.

HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRLANIYOR
Dünyaca ünlü arama motoru Google yetkilileri, artık haber alma özgürlüğüne sınırlama getireceklerini açıkladı. Google'in Ücretsiz İlk Tıklama Programı ile yayımcılar abonelik usulüyle çalışan internet sitelerine sınırsız erişimi engelleyebiliyor. Kullanıcılar, bir gün içinde 5 haberden fazla tıklarsa, ödeme yapmak veya kayıt olmak durumunda kalacak.


http://www.takvim.com.tr/Aktuel/2009/12/03/sanal_oyunun_olumcul_krali
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...