mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 dışarda bişeyler yemem gerek ne yiyim çabuk söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ya da tantuni ye. waffle da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tavuk döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tendercrisp spicy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 tavuk döner yiyebilicegim duzgun bi yer oldugunu sanmıyorum tantuni sevmem pizza gereksiz pahalı olur simdi dominos uzak biraz yakında pizza pizza mı ne var aa oranın sınırsızına yumulabilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 İskender yesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bakkaldan ekmek+salam+kaşar yanına bide kola tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bakkal degil de süfer büfe var da sabah kahvaltımı ordan yaptım 9 da oha bayadır bişey yememişim aksam yine ordan yemek güzel olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben de feci acim ama kendime super yemekler ısıttım. karnabahar ve makarna+biftek kombosu yapcam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 karnabahar mı karnıbahar mı? bence karnıbahar bi de kokusu çoook kötü oluyo pişerken ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lahmacun ya böyle acılı araya rokayı falan koy sar ohh http://img1.loadtr.com/b-348773-lahmacun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 leahmecuncu da yok sanırsam yakınlarda çiğköfteciler var şampiyon filan var pizza var burger var büfe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 olabilir. dikkat etmemisti hiç. valla ben eve dun geldim ondan piserken koku fln almadım. ısıtırken de actım davlumbazı koku fln yoktu. sen de git gozleme fln ye varsa yakınında. benim bile canım cekti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 karnıbahardan nefret ederdim taki düne kadar, kızartılınca lezzetli oluyomuş. eheh yazana kadar araya yazılar kaynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mulgear6 said: leahmecuncu da yok sanırsam yakınlarda çiğköfteciler var şampiyon filan var pizza var burger var büfe var Burger burger kingse hala ne duruyosun 2 menü 1i 6'lı nugget diğeri whooper jr yap ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 burger king söyle. sıteykhaus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dartanian said: mulgear6 said: leahmecuncu da yok sanırsam yakınlarda çiğköfteciler var şampiyon filan var pizza var burger var büfe var Burger burger kingse hala ne duruyosun 2 menü 1i 6'lı nugget diğeri whooper jr yap ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sonra sen neden şişmansın salak darta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pardon dayanamadım dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 burgera gidiyorum ben tutmayın lan aa di mi 2 menü kampanyası da vardı ne kadar oluyodu ve hangi menüler dahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 house burger diye bir olayla tanıştım. türkiyede tek 'hamburger' yapan yer olabilir. cihangirde yedim fakat başka şubesi var mıdır bilmiyorum. biraz tuzlu fakat İNANILMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 selam http://s3images.coroflot.com/user_files/individual_files/original_190527_6GmcjOX5FJcamyDJDunknt7Lc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Vingthor said: house burger diye bir olayla tanıştım. türkiyede tek 'hamburger' yapan yer olabilir. cihangirde yedim fakat başka şubesi var mıdır bilmiyorum. biraz tuzlu fakat İNANILMAZ. jumbo var caddebostanda. mükemmel. dene orayı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar