Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 win 7 yüklediğimden beri türkçe karakter kullanamıyorum wow oynarken, bunun çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Dili türkçe yaptığın halde türkçe karakterlerin görünmüyorsa ya da soru işaretine benzer şekilde simgelere dönüşüyorsa bu senin fontlarınla alakalı bir sorundur. Font için bir addon kullanıyorsan oradan seçimi değiştir farklı fontlar deneyerek türkçe karakter destekleyeni bul. Eğer bunu kullanmıyorsan o halde World of Warcraft dizinine Fonts klasörü yarat ve beğendiğin 4 adet fontu buraya at hepsi aynı olabilir, seçim tamamen sana bağlı. Klasör içindeki fontların uzantısı ttf olmalı ve mutlaka aşağıdaki isimle klasör içine yerleştirilmeliler. ● FRIZQT__.ttf (the main UI font: NPCs names; buffs, etc) ● ARIALN.ttf (the normal number font) ● skurri.ttf (the 'huge' number font) ● MORPHEUS.ttf (Mail, Quest Log font) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aynı sorun bendede var ama genel olarak türkce fontlar cikmiyor windows 7 de yani söle diim film fln izlerken alt yazilarda bile çıkmıyor işin ilginci yazarken bi problem yok ğ ç ö gibi ama text okumalarına gelince misal dediim gibi filmlerde gözükmüyor gereksiz yere sinirimi bozdu bu windows 7 isi msn de acamaz oldum aptal bi hatadan dolayı vs.. sux yani :P geri reroll edicem vista yada xp ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ben ing. win7 kullanıyorum ona rağmen böyle bir sorunum yok :P Geçen gün arkadaşımda farkettim ben de, wowda yazarken harfler kargacık burgacık çıkıyordu ama bende düzgün görünüyorlardı yine de. Sizin kullandığınız türkçe mi? Belki de türkçesine türkçe karakter desteği koymamışlardır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 win 7 gibisi var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende hiç böyle bi problem yok, codecden dolayı altyazılarda sorun oluyodu sadece. wmpc + k lite codec pack ile çözdüm bu sorunu da. sorunsuz w7 bende bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Benim win7'deki tek problemim bazı .avi'leri media player classic'ten izlerken titreye titreye gitmesi. 2 hdd'm var birinde dandik vista diğerinde win7 var, vistada wmp classic sorunsuz ama win7'de sapıtıyor bazen. Komik. Bu arada win7'den daha eski bir sürüme geçeceğim derseniz vista kurmayın sakın. Kullandığım bir yılda hayattan soğudum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ya şöyle oldu sanırım, ben d sürücüsüne xp varken yükledim wowu, sonra win7 kurdum c ye. d üzerinden win xp uyumlu oynuyorum. bu dragon age için dil ayarlarını falan us yaptıktan sonra oldu sanırım bu. çevirdim geri ama düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ben wowu ilk xp sp1'e kurdum, ordan sp2'ye aktardım sonra vistaya aktardım, en son win7'ye aktardım :P Dragon Age konusunda bilgisizim ama kurmadım daha zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 O sorunu unicode dilini türkce yaparak cözebilirsiniz. Nerden yapılıyor dirseniz yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kusra bakma pek foruma giremedim bugün. Şimdi Denetim Masası - Saat, Dil ve Bölge - Bölge ve Dil - 4.tab olan Yönetimsel tabına geciyoruz - Orada altta Unicode olmayan programların dili var onu Türkceye getirip sorunu cözüyoruz. Sanırım restart istiyodu veya etkin olması icin restart atıyorduk. Cözmesi lazım sorununu , cözmezse söle baska cözümlara arayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oha oldu. çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Buyse said: oha oldu. çok sağol. Np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 windows 7 ve quiknet kullanıp ventrillosunda lag olan var mıı ayrıca ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Win7de ventte lag sorununun baglantı ile alakası yok. Sunu bi denermisin: Vent setupından Input ve output Deviceın ordaki "Use Direct Sound" kutucukları işaretli degil ise işaretleyip durumu kontrol edebilirmisin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 default fontları sil. oyuna girdiğinde yeniden oluşturuo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Default fontları nasıl siliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ok valla ilk sayfada yazan sekilde font klasoru yaratıp icine ariel.ttf dosyasını grreken isimlerle koyunca sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar