nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun ölüm kendi basına yeteri kadar uzucu bir de genc ve zamansız ölüm daha da kahpe oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cidden üzüldüm, daha cok gencmis :/ kronik bi hastaligi vardi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Grip için hastaneye gitmiş, domuz gribi demişler, sonra kan kanseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 huzur içinde yatsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dreagloth said: Grip için hastaneye gitmiş, domuz gribi demişler, sonra kan kanseri. cok hızlı gelismis o halde ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 allah rahmet eylesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yakın bir zamanda gerekli şeylere gitmeyi planlıyorduk arkadaşlarla, haberini ilk onlardan duymuştum tanımadığım halde üzüldüm valla allah rahmet eylesin, genç yaştaki ölümler aileler için bayağı zor olmalı.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Toprağı bol olsun, huzur içinde yatsın... BlackRose said: ne hale geldik, kitap fuarı kapıma gelse gitmeye çekinirim herhalde grip tehlikesi yüzünden, 5 aylık oldu kızım, cam gibi havalarda bile pusetinde gezdirmeye çekiniyorum, sanki havadan virüs kapacakmış gibi Maalesef durum bu kadar kötü yanlız küçük çocukları çok fazla koruma altında tutmak da sakıncalı. Küçük yaşta hafif hafif bazı mikrobu virüsü alması yenmesi ve bu sayada bağışıklık sistemini güçlendirmesi gerekiyor. Aşırı koruma altındaki bebekler zamanında böyle geliştiremedikleri için ileride daha zayıf bünyeye sahip olup daha büyük risk altında oluyorlar. Tabii bu dediklerim domuz gribi salgını değil normal koşullar için geçerli ama yine de aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet ona dikkat etmeye çalışıyorum şahsen, öyle her yere düşen şeyi alıp kaynatmıyoruz ama hele ki şu dönemde o riski alamıyoruz malesef eskiden burnumuz akınca grip olduk derdik, meğer grip olmak öyle pat diye söylenecek bir şey değilmiş onu öğrendik, yani sadece H1N1 veya türevleri için değil, 5 sene önce geçirdiğimiz gripleri de nezle, soğuk algınlığı gibi durumlardan pek de ayıramamışız şimdi iki hapşırık ve burun akması olunca vebalı muamelesi görmek de mümkün (mesela şu anda sırf bu yüzden evde oturuyorum, çocuğu da 5 metreden fazla yaklaştırmıyorlar yanıma) Emre'nin tam olarak rahatsızlığının ne olduğu yazmıyor hiçbir yerde ama fuarda gripvari bir rahatsızlığı olduğu ve 1 haftaya yakın da bununla mücadele ettiği düşünülürse benim tahminim kan kanserinden çok gripten hayatını kaybettiği yönünde 11 ünite kan verildiğini okudum bir yerde, yanlış değilse, bu az buz birşey değil ama yine de bana grip gibi geliyor sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar