BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mutlaka tanıyanınız vardır, eğer hayatınızda bir dönem Gerekli Şeyler'den herhangi bir şey aldıysanız...Orası da halen duruyor mu bilmiyorum ama Teşvikiyede Milli Reasürans Çarşısındaydı zamanında. MtG ve Dragonlance delisi olduğum üniversite yıllarımda (1992-1996) çok girer çıkardım. İşte orda çalışıyordu o zamanlar Emre. İçten gülümsemesiyle hatırlıyorum, dünya kadar kitap almıştım sayesinde. Lafı uzatamıyorum istesem de; geç öğrendim ben de, 15 kasım'da bir ihtimal domuz gribinden, bir ihtimal de kan kanserinden dolayı kaybetmişiz... Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 huzur icinde yatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende açacaktım unutmuşum arada , zaten çok az değerli çevirmen var hem önemli bir çevirmeni hemde çok değerli bir insanı kaybettik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Allah rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 başlığı görünce nerden biliyorum ki ben bu ismi dedim, eski arkabahçe kitaplarına baktım şöle bi; Dark Elf ve icewind dale Trilogy yi falan hep o çevirmiş zamanında. telefonla da sipariş falan verirken hep konuştuğum kişiydi gerekli şeylerde aklıma geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Aaa =( başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aquila said: huzur icinde yatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Çok üzücü ya :(, evde bir sürü ÇR ve DL/FR kitabı var onun çevirdiği, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 resif kitabın sitesinde veya twitter'ında konuyla alakalı bir şey olmaması da baya ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 henüz şoku atlatamamış olmalarından olabilir twitter'ında en son elinden antibakteriyel jeli düşürmediğini yazmış kasımın altısında, kitap fuarında rahatsızlanmış, sonrası malum ne hale geldik, kitap fuarı kapıma gelse gitmeye çekinirim herhalde grip tehlikesi yüzünden, 5 aylık oldu kızım, cam gibi havalarda bile pusetinde gezdirmeye çekiniyorum, sanki havadan virüs kapacakmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 zamanında ne kandırırdı bizi yomega falan filan, paramızı biriktirip gider yo-yo alırdık :). mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Allah rahmet etsin. Onlarca kitabı var elinde, inglizce kötüyken onun sayesinde okuyabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 başımız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yanlış çevirdim muhtemelen ama, o anlar: "Esta e' seere" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 merak ettim rastgele bi FR kitabı aldım kitaplığımdan hakkaten orda varmış ismi birşeyden küçük birşeyden bile ekstra bir keyif almamı sağlamış olmalı, tanıyıp teşekkür etmedim ama belki görmüşümdür gerekli şeylerde, başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yazik olmus, topragi bol olsun. kac yasindaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Görüpte, tanımayanlar için... http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2009/11/EMRE-YERLIKHAN.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar