kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aile dostumuz, nil seni diyete sokalim derdi. ben de ben oraya girmem diye aglardim her seferinde :( EHEHEHEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün doğru söylemiş olabilceklerini düşünmedin mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 işte kafam ona takıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çöpten buldularsa süper güçlerin olma ihtimali var.bir düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın kisfmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 lan millete leyklekler getirdi derler bana çöp jhey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vaniLLe said: kermit said: keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın kisfmet.. niyet önemli niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ablama mesaj attım cvp verir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ahaha pogodi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 olm ablam cbvp vermiyo var bişiler bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 seni troller apartmanin komurlugune birakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vaniLLe said: aile dostumuz, nil seni diyete sokalim derdi. ben de ben oraya girmem diye aglardim her seferinde :( EHEHEHEE bu çok saf duygularmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 seni mordorda bulmuş olmalılar kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti hmm neden simdi patilerin böyle piskopat olduklari aciga kovustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün bende kardeşme yapıodm aynısını snei bursada çingenelerden satın aldık diye sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün leather face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti eee. yalnız şöle bişi var. o gerçekti.. http://89.149.253.160/k/res/2007/12/20071227_2_1198775042_2nyb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 okumassan eğer seni sanayiye çırak veririm her gün ustadan dayak yersin derdi babam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sene 1996 ablam muzumu paylaşmadım d.iye (hatta istediğinde kalan muzu ağzıma tıkdım paylaşmamak için) kafama kristal kültablasıyla vurdu yarıldı, kanadı.. ama o kadar korumacıydım ki "kafamı koltuğa çarptım" diyerek ablamı korumayı bldim ehe bir keresinde de yemek masasındayız nerden bulduysak ufak tel zımbalardan bulduk ve ablam parmağımızımbaladı kanadı fln ama nasıl gülüyoruz sonra tuvalete gittik teli çıkarttık elimi yıkadık fln ama hâlâ fülüyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BabacumMostors said: sene 1996 ablam muzumu paylaşmadım d.iye (hatta istediğinde kalan muzu ağzıma tıkdım paylaşmamak için) kafama kristal kültablasıyla vurdu yarıldı, kanadı.. ama o kadar korumacıydım ki "kafamı koltuğa çarptım" diyerek ablamı korumayı bldim ehe bir keresinde de yemek masasındayız nerden bulduysak ufak tel zımbalardan bulduk ve ablam parmağımızımbaladı kanadı fln ama nasıl gülüyoruz sonra tuvalete gittik teli çıkarttık elimi yıkadık fln ama hâlâ fülüyorduk ablan ve sende şöyle bir şey gördüm; re$im doğru mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 daha cok böyle sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Magnum said: ablan ve sende şöyle bir şey gördüm; re$im doğru mu acaba? a evet yani kısmen de bizimkinde iki taraf da eğleniyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar