kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 aile dostumuz, nil seni diyete sokalim derdi. ben de ben oraya girmem diye aglardim her seferinde :( EHEHEHEE
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün doğru söylemiş olabilceklerini düşünmedin mi hiç
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 işte kafam ona takıldı zaten
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çöpten buldularsa süper güçlerin olma ihtimali var.bir düşün derim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın kisfmet..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 lan millete leyklekler getirdi derler bana çöp jhey allam
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vaniLLe said: kermit said: keşke dinleseydin onları şu durumda olmazdın kisfmet.. niyet önemli niyet
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ablama mesaj attım cvp verir umarım
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 olm ablam cbvp vermiyo var bişiler bu işte
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 seni troller apartmanin komurlugune birakmis.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 vaniLLe said: aile dostumuz, nil seni diyete sokalim derdi. ben de ben oraya girmem diye aglardim her seferinde :( EHEHEHEE bu çok saf duygularmış ahaha
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 seni mordorda bulmuş olmalılar kermit
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti hmm neden simdi patilerin böyle piskopat olduklari aciga kovustu.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün bende kardeşme yapıodm aynısını snei bursada çingenelerden satın aldık diye sdfsdfs
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: bana hep çoocukken seni çingenmler çöpe atmış biz seni çöpten bulkduk derdi annemde evet diye onaylardı işin ilginç yanı çocukluğuma indim bu gün leather face
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pogodi said: bana da aynısını söylerlerdi bi de bakıcım uyumazsan çocukçu alır götürür seni demişti hatta dışarda elinde büyük bi poşetle geçen bi adam göstermişti bak o çocukçu o poşette çocuk var demişti eee. yalnız şöle bişi var. o gerçekti.. http://89.149.253.160/k/res/2007/12/20071227_2_1198775042_2nyb.jpg
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 okumassan eğer seni sanayiye çırak veririm her gün ustadan dayak yersin derdi babam:(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sene 1996 ablam muzumu paylaşmadım d.iye (hatta istediğinde kalan muzu ağzıma tıkdım paylaşmamak için) kafama kristal kültablasıyla vurdu yarıldı, kanadı.. ama o kadar korumacıydım ki "kafamı koltuğa çarptım" diyerek ablamı korumayı bldim ehe bir keresinde de yemek masasındayız nerden bulduysak ufak tel zımbalardan bulduk ve ablam parmağımızımbaladı kanadı fln ama nasıl gülüyoruz sonra tuvalete gittik teli çıkarttık elimi yıkadık fln ama hâlâ fülüyorduk
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BabacumMostors said: sene 1996 ablam muzumu paylaşmadım d.iye (hatta istediğinde kalan muzu ağzıma tıkdım paylaşmamak için) kafama kristal kültablasıyla vurdu yarıldı, kanadı.. ama o kadar korumacıydım ki "kafamı koltuğa çarptım" diyerek ablamı korumayı bldim ehe bir keresinde de yemek masasındayız nerden bulduysak ufak tel zımbalardan bulduk ve ablam parmağımızımbaladı kanadı fln ama nasıl gülüyoruz sonra tuvalete gittik teli çıkarttık elimi yıkadık fln ama hâlâ fülüyorduk ablan ve sende şöyle bir şey gördüm; re$im doğru mu acaba?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Magnum said: ablan ve sende şöyle bir şey gördüm; re$im doğru mu acaba? a evet yani kısmen de bizimkinde iki taraf da eğleniyor ehe
Öne çıkan mesajlar