Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemşire Fotosu İsteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir saattir arıyorum nette bir tane sus işareti yapan bayan hemşire resmi bulamadım. Bilip bulan biri olursa son derece makbule geçecek.

Güzel olursa hemşire bonus tabii olmassa fotoşopla halledicem, şöyle bakanın gözü gönlü açılsın maksat o

Napcan resmi diyenler için ; Bizim revire koyucam
Mesaj tarihi:
hangimizin hemşire fantazisi olmadı? ha sorarım size

hep istemişimdir hastanede tek kişilik odada istirahattyken odaya seksaeli üstünde bir hemşrie girsin ve olaylar gelişsin ama hiç o dercede bir hastalık geçirmedim.. bir kere çok çok ğaır bir durumda hastanede yattım bir kaç saat idi o ve ssk kouşundaydı :(

bir hayal işte böyle yaşanmadan bitmişti
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

http://2.bp.blogspot.com/_GhCqxeKr2Rs/R7H0EZ292_I/AAAAAAAAABI/XDDiiMI8exE/s400/tuncayhemsire.jpg

altıma sıçacam gülmekten yapılmışı varmış

ABİ JHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Bu arada askeriyenin revirine koyacam o yüzden, alay komutanı görünce kalp krizi geçirtmeyecek bişey olmalı. Ama aynı zamanda dediğim gibi insanın içini açmalı böyle.

Ben kendim bunların çoğundan güzelim bunlar aylarca gurbet acısı çeken tekeri kendine getiremez.Son çare Gemma Atkinsonın kafayı yapıştırcam şunlardan birine.

Playboydan tut manken resimlerine kadar aradım ama arayınca bulunmuyo aramasam sağda solda hep görürüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...