BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya bi kadın warya olay onu kurtarmak ama o sabit duruo öle ben itince hareket edio orda napmam lazmda onu götrcem bi yerlere bi e etrafta çıkışa ait bi yer yok olay ne orda?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Diğer konuyada yazdım icq ile ulaşırsanız yardımcı olabilrim. 99801203[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben de sanırımı aynı yerde takıldım (13.bölümde kızın yanına geliyorum sonrası yok). Yardım edebilecek olan var mı ? (ICQ ya giremiyorum)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Evet aynısı bende de var yav burda ne olcak bilen birileri var mı save valeri diyo o kadar e ne yapalım kızın yanında duruyoz yaratık maratık yok hepsini temizledik ama bi'şey olmuyo yav bilen birileri yardım etse iyi olacak...Oyunu teee ne zaman oldım bu yüzden bitmedi hala.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ya bu sorunu başka yaşayan yok um yaa aöeeefff[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben oyunu bitirdim ama öyle bir sorun yaşamadım. ayrıca tam olarak neredesiniz bir ayrıntılı yazsaydınız ya![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bana ark save ini yolladı[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla oyunu 3 ay önce bitirdiğim için hatırlayamıyorum. Oyunun modası geçti boşverin siz onu =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar