Phae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Cuce said: sasuke rofl, /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hakkaten Lacus unda listede olmasi lazim:) Gerci Orihime karsinda sansi sifir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 amane misa kadar gereksiz bir varlık var mı şu anime dünyasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Cuce said: sasuke Anlının çatısından Öpücem seni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 @Gecko ve @Gallant abiler saygı duydum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 lacusa laf yapan kaza beam ine kurban gidebilir misogyny kasmaya gerek yok, kadinin yeri mutfak olmali benim showumda ne isi var diyenler tikildikalri yerlerden ciksin az zaten surda listeye giren hatunalrin cogunu yaratanlar omrunde bir kizla konusamamis otakular (kishimoto vakasi ayri tabi o gay, naruto kadarda sexist manga az bulunur ha ehuehu) fanservice iyidir candir karakter mary sue olmadikca, inoue cok acayip karakterdi potansiyeli vardi ama serinin akisinda rezil oldu gitti sakurayi daha once yazdim, naruto kadin karakterler konusunda asiri fail microsoft un avatar politikasi gibi, 3 ninca takim kuruyorsa background veya karakter gelisimi sallanmadan biri mutlaka kiz olmali (allahtan microsoft gibi 5 den fazla avatar varsa biri farkli etnik kokendne olmali kurali yok lol) maka fena karakter degildide o kadar ilginc ve cilgin bir cast varken maka ile soul cok bos ve normal kaldi, millet zaten diger karakterler ici ntakip ediyor eheh, makanin babasi bile makanin kendinden 10 kat daha enteresan ve eglenclei bir karakter lacusta cok iyi karakterdi ayrica, mary sue klasmanina girmeden kacirilmayi filan gectim hatun bildigin butun casti parmaginin ucunda oynatiyordu, gundama atlayip savasmasada rebel princess di direk, baya guclu bir karakterdi bunun yaninda gundam O_o da marina vardi o tavan yapabilri shounen disini listeye dahil edersek, hatunun tek fonksiyonu bizim sand nigger ile aralarinda birsey olmasi idi ikinci sezonda cakma sarkici yaptilar karakterin icine ettiler dahada kotusu hikayedeki var olma sebebi olan setsunayi feldt e shiplediler eheueheuhu gurren lagann da yoko da girer listeye rahat, hatunun tek fonksiyonu opustugu karakteri ayni bolumde mezara yollamak ve kosede fan service saglamak ha eski gundamlara donersek durum cok daha kotu, ev kizi gundam pilotu olursa failli 0080 in chris i misal asiri sig bir karakterdi gene ev kizi pilot olursa temali aina 08ms tem in icine etmisti, apsaras ve aina dramasi cikana kadar mukemmeldi oysa hersey gene asiri sig kalan 0083 un nina si varda 0083 testestoron pompaliyan bir yapimdi zaten, o yuzden basarisiz female lead diye elestirmeye gerek yok ha bunalr eski yapimlar, o donem dunyada kadinalra saygi duyan yoktu diycekseniz daha ilk gundam 0079 da Sayla gayet iyi bri karakterdi, gene zetada hamann gibi uber bir karakteri yaratabildi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 haman erkek sayılır kafası pipi şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kaede said: haman erkek sayılır kafası pipi şeklinde malum olmuş adama, artık her yerde görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://th06.deviantart.net/fs12/300W/i/2006/266/9/3/Haman_Karn_by_susumu_Express.png yok monitörün yanına kaldırdım karşılaştırdım baya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Inoue failleri toplasan en önde bayrak taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Orihime demiştim kusura bakmayın ama, RUKIA'nın yanında orihime fıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi gereksiz değil işte o ssden belli, bi işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Adı neydi hatırlamıyorum ama, Soul Eater'da, Medusa'nın kızı(oğlu).. Başlarda inanılmaz potansiyeli vardı ama emoluğundan gına geldi, çok fena kötekledi seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mangada en son bahsettigin o crona kurtardı o kadar fail degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 narutoya vermedigi surece sakuradir elinde picakla duruyo ole heal orenmisde sirf out of comba heal war karida baska bi ise yaramiyo inoue nin en azindan muhtesem memeleri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 son cümleye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BonePART said: narutoya vermedigi surece sakuradir elinde picakla duruyo ole heal orenmisde sirf out of comba heal war karida baska bi ise yaramiyo inoue nin en azindan muhtesem memeleri war HAhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kaze no Stigmada vardi bide amerikali sarisin hatun adini tam hatirlayamadim ama oda baya bi faildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar