7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 e46'ya ben de bayılıyorum, en beğendiğim bmw kasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Selam, +1 Evet, E46 gerçekten harika bir kasaydı. Abartılı değil ama duruşu fark yaratır şekilde diri ve duru. İçi belki pek zevkime göre değil ama dışı klasik. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Spiegel said: e46 m3 kasasinin uzerine daha guzel kasa yapmasinin imkani yok bmw nun. bmw bmwdur ama en guzel kasasi, 3 kasasi da demiyorum, en guzel kasasi e46 dir, e46 m3 de en efsane bmwdur, altina her turlu imzami atarim; cogu kisi de herhalde katilacaktir bu fikrime. en güzel bmw iddiası icin, goruyorum ve arttırıyorum; bmw z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 z8'in ismi çirkin ya, zeyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Benimde gonlumde bmw e31 ler yatiyor. http://www.zeckhausen.com/images/Cars/BMW/850Csi.JPG hele birde alpina b12 yorumu; http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/alpina10-498x373.jpg yinede simdiki e92 ve e89 da harika kasalar, eskilerde elbet unutulmayacak kasalar var ama ileride bunlarda klasikler arasinda on siralarda olucak eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 KHaRoN said: Benimde gonlumde bmw e31 ler yatiyor. yinede simdiki e92 ve e89 da harika kasalar, eskilerde elbet unutulmayacak kasalar var ama ileride bunlarda klasikler arasinda on siralarda olucak eminim. 3 serisi efsane zaten 3 BMW hayranı olupta 3 serisi beğenmicek adam tanımam ben yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 best bmw ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 cogu kişi ozel galerilerde coktan gordu.deneme surusu bıle yapan vardır. Ben bırazdan ilk defa gorecegim.yazarım yorumları yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben asil su arkadasin hastasiyim abi, 3-4 seneye paraya vurursam falan m6 alicam sonraki arabayi http://www.bmwroad.com/bmw_images/bmw_m6_black_wallpaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bmw ciyiz ezelden.. ama yine de sl500amg > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Penthesilea said: ben asil su arkadasin hastasiyim abi, 3-4 seneye paraya vurursam falan m6 alicam sonraki arabayi http://www.bmwroad.com/bmw_images/bmw_m6_black_wallpaper.jpg kaç model alcan 6 üretimleri durdu benim bildigim edit:resime spo geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bmw leri pek beğenmem ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Namessar said: cogu kişi ozel galerilerde coktan gordu.deneme surusu bıle yapan vardır. Ben bırazdan ilk defa gorecegim.yazarım yorumları yarın. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 haftaya cuma istinye parktta deneme surusu olacak bmw nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 alabileceğimden değilde biriniz test surusu filan yaparsa , buraya birşeyler yazarsa sevinirim.baya meraklandırıyor yeni 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gordugum arac 5.30 du. henuz 5.20 ler cikmadigi icin yorum yapamayacagim. kosifler oto da 5 serisi lansman gecesinde gordum. kalabalik dagildiktan sonra baya bir inceleme firsatim oldu. acikcasi aracin ic mekani butun bmw lerin ic mekan ve konsollarinin birbirinin kopyasi haline gelmesi sorunundan bir miktar muzdarip. arac simdiki 5 kasaya gore cok muhafazakar hazirlanmis. daha sonra detayli olarak yazarim bir seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 iyi kötü güzel ibşi diyeydin bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bugun sokakta gördüm. Açıkcası dış tasarım olarak çok ahım şahım bir şey degil. Önden 7 serisinin bir küçüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mazdaya benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 borusan bmw on siparislere basladi 2000 motorlar icin. bugun aradi galeri beni. ilk parti haziranda gelecekmis. dergiler eylul diyordu, kosifler biz agustosta ilk partiyi getirmis olacagiz diyordu, sonucta turkiye tarihi haziran ayi oldu. yalniz cok tuzlu fiyat cekmisler. ilk 1 yil dusunmeyin. 5.30 la 5.20 dynamic parasi asagi yukari resmen ayni. borusan in direk soyguna ciktigini gosteriyor. gerci biz simdi boyle dedik ya, cozum yolu olarak dynamic ucuzlayacagina listeden tamamen kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dynamic banada pahali geldi. ama turkiye paketinin icindede yok yok gibi bisey o kadar soyguncu mode on degiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 2000 motorlar beklenenden erken geliyor. on siparis basladi. almayi dusunuyorum. 30 yasinda bir adam icin agir bir araba mi sizce? (yasimdan buyuk gosteriyorum) bir de buyuk olmasi biraz cekinmeme sebep oluyor. gunluk kullanimda dert yaratir mi cekincem var. bir de tabi takim elbise giyen biri olarak her gun, makam soforu muamelesi gorme ihtimali de var tabi :P alternatifim hala X3 bu arada. elma ile armut olayi, alakasiz 2 araba dusunuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 coupe al abi o zaman, ben oyle yaptim :) bu arada X3 BMW'nin urettigi tek cirkin araba olabilir ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yeni kasa 5 alıcak butcen var ve x3 düşünüosun.hani gerçekten bana x3 ü bedava verseler aldıgım gibi satarım herhalde o kadar kötü cunku 5.30 lar 80 bin ve uzeri eurodan gidiyor.5.20 ler muhtemelen 70 falan olur herahlde ne bilim e coupe yada sedan alabilirsin eğer bütçe varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ehuea ben 23 yasindayim siparisi verecem muhtemelen pazartesi. e coupe ile arasinda kaldim daha cok indirim yaptilar ve baya erken teslim ediyorlar diye bunu tercih ettim acickasi...30 yas icin ideal bir araba kesinlkle. dynamic paket alirsan gayet spor oluyor ici falanda heleki 5 30 dizel alirsan tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar