Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni BMW 5 Serisi (F10 kasa)

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:

e46 m3 kasasinin uzerine daha guzel kasa yapmasinin imkani yok bmw nun. bmw bmwdur ama en guzel kasasi, 3 kasasi da demiyorum, en guzel kasasi e46 dir, e46 m3 de en efsane bmwdur, altina her turlu imzami atarim; cogu kisi de herhalde katilacaktir bu fikrime.

en güzel bmw iddiası icin, goruyorum ve arttırıyorum;
bmw z8

Sosyal ağlarda paylaş

Benimde gonlumde bmw e31 ler yatiyor.

http://www.zeckhausen.com/images/Cars/BMW/850Csi.JPG

hele birde alpina b12 yorumu;
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/alpina10-498x373.jpg

yinede simdiki e92 ve e89 da harika kasalar, eskilerde elbet unutulmayacak kasalar var ama ileride bunlarda klasikler arasinda on siralarda olucak eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
gordugum arac 5.30 du. henuz 5.20 ler cikmadigi icin yorum yapamayacagim. kosifler oto da 5 serisi lansman gecesinde gordum. kalabalik dagildiktan sonra baya bir inceleme firsatim oldu.

acikcasi aracin ic mekani butun bmw lerin ic mekan ve konsollarinin birbirinin kopyasi haline gelmesi sorunundan bir miktar muzdarip.

arac simdiki 5 kasaya gore cok muhafazakar hazirlanmis. daha sonra detayli olarak yazarim bir seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
borusan bmw on siparislere basladi 2000 motorlar icin. bugun aradi galeri beni. ilk parti haziranda gelecekmis. dergiler eylul diyordu, kosifler biz agustosta ilk partiyi getirmis olacagiz diyordu, sonucta turkiye tarihi haziran ayi oldu.

yalniz cok tuzlu fiyat cekmisler. ilk 1 yil dusunmeyin.

5.30 la 5.20 dynamic parasi asagi yukari resmen ayni. borusan in direk soyguna ciktigini gosteriyor.

gerci biz simdi boyle dedik ya, cozum yolu olarak dynamic ucuzlayacagina listeden tamamen kaybolur.
Sosyal ağlarda paylaş

2000 motorlar beklenenden erken geliyor. on siparis basladi.

almayi dusunuyorum. 30 yasinda bir adam icin agir bir araba mi sizce? (yasimdan buyuk gosteriyorum)

bir de buyuk olmasi biraz cekinmeme sebep oluyor. gunluk kullanimda dert yaratir mi cekincem var.

bir de tabi takim elbise giyen biri olarak her gun, makam soforu muamelesi gorme ihtimali de var tabi :P

alternatifim hala X3 bu arada. elma ile armut olayi, alakasiz 2 araba dusunuyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni kasa 5 alıcak butcen var ve x3 düşünüosun.hani gerçekten bana x3 ü bedava verseler aldıgım gibi satarım herhalde o kadar kötü cunku

5.30 lar 80 bin ve uzeri eurodan gidiyor.5.20 ler muhtemelen 70 falan olur herahlde

ne bilim e coupe yada sedan alabilirsin eğer bütçe varsa
Sosyal ağlarda paylaş

ehuea ben 23 yasindayim siparisi verecem muhtemelen pazartesi.

e coupe ile arasinda kaldim daha cok indirim yaptilar ve baya erken teslim ediyorlar diye bunu tercih ettim acickasi...30 yas icin ideal bir araba kesinlkle.

dynamic paket alirsan gayet spor oluyor ici falanda heleki 5 30 dizel alirsan tadindan yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...