Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni BMW 5 Serisi (F10 kasa)


Aldarion

Öne çıkan mesajlar

bence olmamis pek, bmw gittikce japon arabasina benzetmeye basladi araclari, hani yeni 3 coupe u cok begendim ama 3 sedan nedir oyle, sonra bu yeni 5 de olmamis gibi. eskisini de begenmezdim ama daha iyi gozuktu sahiden gozume simdi eskisi ikisini ayni sayfaya koyunca resmini, belki zamanla alisilir ama daha iyi bir is cikartabilirdi bmw.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BMW'nin yeni tasarımları bi enteresan ya. İlk baktığında olmamış lan diyosun, bi daha bakınca fena değil diyosun, bi daha bakınca güzelmiş lan aslında diyosun. Ertesi gün bi daha bakmışsın aşık olmuşsun arabaya desktop wallpaper ın olmuş bile...

Bu da öyle. Kaldı ki çok cesur bi tasarım değil, en çok satan modellerinde fazla riske girmiyor artık BMW. Chris Bangle döneminde yapılan (şuanki kasa) 5 serisinde oynadığı kumar tuttu ama tekrarlamak istemediler bence...

Şu araba dururken, E serisi ya da audi A6 nın yüzüne bakanın alnını karışlarım valla. İçiyle dışıyla on numara olmuş. Bi başka artısı da 7 serisinde alınabilen her donanım 5 serisinde de alınabiliyor, arka tekerlekler bile manevra yaparken dönüyor daha ne olsun =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
deeper said:

e 60 (şu an satışta olan) kasa için de ilk çıktığında olmamış e 39 daha iyi diyodu herkes, sonra yine çok tutuldu. bunda da öyle olacak bence. bmw hep yapıyor bunu. önceki kasa daha güzel diyorsun. bi bakmışın yenisi aslında çok daha güzel.


göz alışması olayı işte.

bi de ben bu kasayı görür görmez direk beğendim.. tam bir baba arabası. net.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...