Aldarion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Nası bi otomobil bölümü la bu kimse açmamış BMW'nin uluslararası sitesinde var resmi olarak tanıtılmış. Mart ayında da ülkemizde satılıcak efenim. Tek kelimeyle Mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 farları 3'ten almış gerisini 7'den gibin bişi. melez bir şey çıkmış ortaya ama çok sade olmuş. 5 serisi daha iddaalı, dikkat çekici bir tipe sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şu anki 5 daha güzel sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Şimdiki 5 serisi çok daha güzel o farlardaki kaşlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 olmamış değil canım. zaten 5leri sevmezdim pek, çok ağır kaçıyor(makam aracı gibi anlamında) ama gideri var. arka farlar hiç olmamış bunda, çok audi olmuş arka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 en azından audi gibi porsche gibi her modele aynısını tokatlamıyolar direk, az da olsa oynuyo adamlar emege saygı ve rep verdim bmwye, fena degil, gideri var alışırız yani bi süre sora arka farlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Valla daha kızgın daha güzel bu kasa http://www.toplineautosales.com/Cars/04BlkBMW530i-JJ/04BlkBMW530i-Main.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arka farları gece görmek lazım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cok guzel olmus be. valla bi bmw istiorm ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Selam, Bence bu kasa daha güzel. Yalnız arkanın verdiği ilk izlenim Toyota Corolla. Eski kasa çok sert çizgiliydi. Sanki apache modifiyesi yemiş ön tamponlar falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 razzRaziel said: farları 3'ten almış gerisini 7'den gibin bişi. melez bir şey çıkmış ortaya ama çok sade olmuş. 5 serisi daha iddaalı, dikkat çekici bir tipe sahipti. katiliyorum ama ic dizayn muhtesem olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mercedes E serisi icinde aynı şeyleri soyluyorduk ama bir sure sonra goz alısınca guzel oldugu ortaya cıkıyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tunch said: şu anki 5 daha güzel sanki? +1 Ön farlar 3 serisi sedan arka stoplar 3 serisi coupe. Yani risk almaktan kaçınmış gibi bmw m5 i merak etmiyor degilim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bence olmamis pek, bmw gittikce japon arabasina benzetmeye basladi araclari, hani yeni 3 coupe u cok begendim ama 3 sedan nedir oyle, sonra bu yeni 5 de olmamis gibi. eskisini de begenmezdim ama daha iyi gozuktu sahiden gozume simdi eskisi ikisini ayni sayfaya koyunca resmini, belki zamanla alisilir ama daha iyi bir is cikartabilirdi bmw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 önden 10, arkadan 1. bmw'nin tipi hoşuma gitmiyor benim epeydir. eski güzel bmw'yi geri verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 nefis olmuş. ama şimdiki daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 e 60 (şu an satışta olan) kasa için de ilk çıktığında olmamış e 39 daha iyi diyodu herkes, sonra yine çok tutuldu. bunda da öyle olacak bence. bmw hep yapıyor bunu. önceki kasa daha güzel diyorsun. bi bakmışın yenisi aslında çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 BMW'nin yeni tasarımları bi enteresan ya. İlk baktığında olmamış lan diyosun, bi daha bakınca fena değil diyosun, bi daha bakınca güzelmiş lan aslında diyosun. Ertesi gün bi daha bakmışsın aşık olmuşsun arabaya desktop wallpaper ın olmuş bile... Bu da öyle. Kaldı ki çok cesur bi tasarım değil, en çok satan modellerinde fazla riske girmiyor artık BMW. Chris Bangle döneminde yapılan (şuanki kasa) 5 serisinde oynadığı kumar tuttu ama tekrarlamak istemediler bence... Şu araba dururken, E serisi ya da audi A6 nın yüzüne bakanın alnını karışlarım valla. İçiyle dışıyla on numara olmuş. Bi başka artısı da 7 serisinde alınabilen her donanım 5 serisinde de alınabiliyor, arka tekerlekler bile manevra yaparken dönüyor daha ne olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sokakta görmeeden anlasılmıo şöyle m paketli beyaz falan görmek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 burda bakınca eh dedim. bmwnin sitesinde videolarını izleyince güzelmiş dedim... tavsiye ederim bir bakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 BMW kasasını çirkinleştirmek için elinden geleni yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok güzel... gerçi şimdiki 7 ler kadar olamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şimdiki 7 çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 deeper said: e 60 (şu an satışta olan) kasa için de ilk çıktığında olmamış e 39 daha iyi diyodu herkes, sonra yine çok tutuldu. bunda da öyle olacak bence. bmw hep yapıyor bunu. önceki kasa daha güzel diyorsun. bi bakmışın yenisi aslında çok daha güzel. göz alışması olayı işte. bi de ben bu kasayı görür görmez direk beğendim.. tam bir baba arabası. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu arabanın m5 versiyonu çok imba olacak o kjesin zaten yeni motor 700 küsür beygir miş of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar