7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ne için olduğunu söylemezsen bence ulaşmazlar.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Önemli birşey için, özelden aktarıcam durumu ulaştıklarında. Borç istemiycem sdf
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Yok, hayır sokaktada kalmadım.
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Eminim yardım etmek istiyen vardır ama ne yazıcağını bilmeden onun sorumluluğu altına girmek istemiyebilirler, buraya yazsan daha iyi olur.
cihant Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yaz adresi bildiğim biyerse yardımcı olurum ben
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 masaj salonu sorcak heralde. çok gizledi sdf
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 "White Wolf" said: Eminim yardım etmek istiyen vardır ama ne yazıcağını bilmeden onun sorumluluğu altına girmek istemiyebilirler, buraya yazsan daha iyi olur. ya amma büyütttünüz adam soru soracak neyin sorumluluğuna gireceksiniz ben antalya merkezde oturuyorum ama yardımcı olamadım arkadaşa emin olun çok kötü bişi sormuyo ama benim yardım edebileceğim bi konu değildi. amma büyüttünüz lan sanki adam başınızı belaya sokacak soru soracak sadece bi soru soracak bu kadar ben kefilim hadi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ADANA MERKEZ BEN PROBLEM Mİ VAR.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 antalya merkezde oturuyodum ama taşındım :D teorik bişey sorcaksan buyur sor. ama gelmeli gitmeli görüşmeli bişiy varsa malesef şu an istanbuldayım.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 merkezdeyim elimden bişey gelirse yardımcı olurum
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bütün paticik olarak antalya merkezde oturuyoruz biz. topic'ten sorabilirsin rahatlıkla.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 antalya merkez, isine baksin herkez.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 benim de sene oturmuslugum var, yolla pmden hala hatirliyorsam bakayim
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Killer said: masaj salonu sorcak heralde. çok gizledi sdf
Öne çıkan mesajlar