Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ailenizin hgame gurusu Kaede gelir alayınızı yargılar, akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya bin tane futbol topic i var, kisisel de aldatma olaylari falan var. harbi issiz gucsuz adamim ben tamam da, bu kadar degilim yani. aga; HER TOPICE CEVAP YAZMAK ZORUNDA DEGILSINIZ. bi bsg ama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sana mı sorcaz hangi topice cevap yazacağımızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 azıp azıp allahın japon anime oyununa ağız suyu akıtıyosun, sonra burda millete adam olun kötü olacak çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Havlu said: @aluriel hayir, alakaniz olmadigi konulara burnunuzu sokmayin sonu kotu biter diyorum Hoydarinna nin narin ninaninanaaayyyy :) Benim bildiğim bu tarz oyun yok, genelde bu tür oyunlarla ilgim yok, japon kültürünü de pek sevmem. O yüzden yardımcı olamayacağım. Ama bu agresif ergen havalarıyla yardım edebilecek insanların da çok fazla yardım etmek isteyeceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 evet, cevabinin olmadigi topic e bisey yazmicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Buyse said: azıp azıp allahın japon anime oyununa ağız suyu akıtıyosun, sonra burda millete adam olun kötü olacak çekiyorsun. terbiyesizlik budur iste, baska bisey degil. insanlar bize mal desin, abaza desin, sonra biz agresif ergen tribiyle yardim aramaya calisiyor olalim. hey allahim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 E böyle dikkat çekici bir konu açarsan zaten baştan handikaplı başlıyosun maratona. Üstüne ilk mesajından itibaren sağa sola saldırmışsın. Onların yaptığı da doğru demiyorum ama ortada hakaret yokken bile sağa sola saldırmışsın ciddi cevap vermiyo insanlar diye. E haliyle de insanlar üzerine gitmiş. Kızan birini daha çok kızdırmak her zaman eğlencelidir. Ki herhangi bir tartışma alanına konu açarken de herkesin her türlü cevabı verebileceğine de hazır olman gerekiyor. Tutup da istemediğin mesaj gelince (ki böyle bir konu açarsan gelecek) atar yaparsan işler de büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 birincisi, benim kizdigimi nereden biliyorsun :) belki karsi tarafi flameletip banlatmaya calisiyorum sirf konumu baltaliyor diye? heheh onu gectim zaten hentailere boyle yorum yapan adamlari ciddiye almak buyuk aptalliktir. aptalla aptal olunmaz yani en temelde o yuzden hala cevap bekliyorum ben ciddi olarak bi yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Havlu said: Buyse said: azıp azıp allahın japon anime oyununa ağız suyu akıtıyosun, sonra burda millete adam olun kötü olacak çekiyorsun. terbiyesizlik budur iste, baska bisey degil. insanlar bize mal desin, abaza desin, sonra biz agresif ergen tribiyle yardim aramaya calisiyor olalim. hey allahim ya e abazasın zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 valla benim bildiğim bi true love vardı. ama torrent var rapid var aramaya inan bence biraz buraya açmadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 true love cok eski ya. daha yeni bisey lazim calimero. harbi yani piksel piksel falan, bi de kac defa bitirdigimiz sey hehe :) ya baya baktim da iste torrent linkleri falan var aslinda ama hangisini indirmek lazim. hangisi iyidir anlaminda actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sapkın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Havlu said: @aluriel hayir, alakaniz olmadigi konulara burnunuzu sokmayin sonu kotu biter diyorum kedi topiğinden kılım zaten sana. orda belli etmiştin ne mal olduğunu, tescilledin şimdi de. bravo aynen böyle devam et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 cinsellik odaklı oyunlarla ilgili tartışmalara forumda yer veremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi insanları böyle zart diye yaftalamamak lazım. ben bu true love ı oynamadım bilmem hentai falan da (savunucu pozisyonda değilim yani) fekat dragon age de "offf şu morrigan' ı götüreyim" "taktik verin agalar" serzenişlerine laf etmeyip de burada ahlak polisi kesilmek hoş değil. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar