Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Parayı Kaldırdık Kardeşim"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

pekaziz bence trollüyor

abim görmüş yengem eniştem gitmişgörmüş tanıdığım okumuş bir bilge gitti gördü geldi anlattı dan öteye giden bir savunman yok, bunlarla insanlara harharhar girişiosun siz ne biliosunuz ki orası hakkında diye.

1. kuzey koreye gitmeden bu kadar iddialı konusmamalısın
2. biraz kendin düsün be hocu, anlattığın hikayelerin tamamı ordan duydum bu sölediden ibaret ki bunlar youtube videolarından fikir üretenlerden bile komik kalıo ;p

ne anlatırsan anlat, sosyalist-komunist/diktator devletlerin dünya üzerindeki konumları belli ne hale geldikleri belli

ee? insanın aklı bu kadar calisio iste gördüüne sahit olduğuna inanır, fikirler ideolojik olarak kalır, ne yazıkki.

sonuc: kuzey kore sux umarım insanları "refaha" kavuşur sözde liderlerinden kurtulup.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?29,4480740#msg-4480771

Tam linki bu, ahaha cidden ben de gülüyorum hala :)

Özel mesajda Mum'a da dedim, ülkemiz için şu an yararı olmayacak olan bir konu.

Yeni gördüm mesajı scorch;

Bir tarafta tamamen güvendiğim insanlar var, ötekinde youtube videoları, google map görüntüleri. Sizin için o insanlar bir şey ifade etmiyorsa dedikleri de anlamsız gelecek doğal olarak, youtube videoları daha gerçekçi oluyor.

Sosyalist, komünist diktatör olayı çok farklı.

Baban anneni dövüyor, birisi çıkıp "ama annen düne ve geç gelmişti" diyor.

Ambargo asıl suçlu olarak ortada dururken görmezlikten gelinmesini eleştiriyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahahahah

ya bu k kore'liler hadi orada yaşıyor filan, olumsuz konuşsalar kelleleri gidecek eyvallah da. zerre tehdit altında olmayan insan bu kadar körü körüne savunabilir mi, nasıl bir yazılım işliyor cidden tahayyül edemiyorum.

"benim kayınço gitmiş görmüş, o videolar cia malı" diyorsun da bütün içeriğini cgi ile mi değiştirmişler?

dahası bunlar gerçek değilse, neden k kore kapılarını dünya gazetecilerine açıp "gelin buyrun çekin, gerçekleri gösterin herkese" demiyor?

ama pardon, BÜTÜN DÜNYAYA kapılarını kapamış bir kutu k kore. çünkü herkes onlara düşman, her giden gazeteci cia ajanı, öyle değil mi?

8-)
Sosyal ağlarda paylaş

ırak dio

denetci diyo

offff

gazeteci diyorlar

ziyaret serbesitesi deniyor "edit: belli sayıda ziyaretci ne abi? kontejyanlı liseler gibi :D"

zaten böle giren cıkan insanlarla o ülke elden gidecekse af edersin , o ülkeden bi cacık olmaz

o kadar kolay değil bak türkiyeye milyon ceşit çaşıtla uğraşıo ülke kendi icinde fokur fokur halen ayakta yani

o kadar da mı dandik lan yoksa kore? asfsfs

neyse boşver ben cia severim ztn el atsınlar kurtarsınlar dünyayı plx. o ayı getirme vs aman allahım felaket fantastikmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

teyzem kuzey kore'de yaşıyo. hiç öyle bize yansıdığı gibi değilmiş gayet günlük hayat gece hayatı her şey varmış, halka ziyafet gibi yemek dağıtılıyormuş evlere. bi kere halk çok barışıkmış iç içe, öyle kaos olsa bir ülkede, bu kadar sukünet mümkün olur muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

ortalikltaki besyuz videoya inanmiycaz, bilmemkac ulkeden farkli farkli gazetelerin yazdigina inanmiycaz, uydudan cekilen fotograflara inanmiycaz, dunyadaki hicbir finansal veriye ve hasila hesabina inanmiycaz, oraya giden 2-3 adama inanicaz. ve bunu yapmiyoruz diye sen bize cahil ya da kor diycen?

benim de bir soyliycegim var o zaman:

beyler bu video gercek, benim teyzem koreli

malesef bu forumda, hitler katliam yapmadi o gaz odasi ve olum kamplarinin videolari ve fotolari sahte diyenler bile oldu

insan alisiyor bir sure sonra boyle radikallere
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede yasayıp turk olup da su an burda paticik de kuzey korenin yonetimini dikte rejimi diye eleştirenler kaba etlerime gülme yetisi kazandırdı,bu ulkede ergenekon diye bir komedi yasandı hala yasanıyor tum muhalifler guya suclularmıs ve sucları ortaya konmaksızın aylarca hapis yattı yatıyor evet biz kuzey koreden daha demokratiyiz ahhahaha zzuzuzuu

edit imla
Sosyal ağlarda paylaş

ananem bizzat o gaz odası olduğu iddia edilen yerin yakınında yaşıyormuş. öyle katliam falan değil alman kadınları buluşup gün yapıyorlarmış akşamları da zenne oynuyormuş eğleniyormuş millet. bunu görüp kuduran yahudiler bir sabah kendi kendilerini oraya kitleyip gaz salıvermişler provokasyon olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=H1mp1pXsi2w&feature=related

bu arada kuzey koreye gidenler analtiyor, ole elini kolunu salliyarak gezemiyorsun cikarkende kontrol ediyorlar

gene heryerde resim cekemiyorsun filan, zaten turistik bir halt yok ehuehu

bush karsiti bir gurup avrdi gicikligina "axis of evil" kore irak ve iran i gidip gezip anlatan

kuzey koreyi gezmisti adam cok guzel anlatmisti, baya ogretici kuzey koreyi merak edenlere eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...