Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biralar kapışıyor !

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

tekel birası,markası sadece tekel,kahverengi etiketsiz şişelerde oluyo birtek.bulması zordur çünkü ayda belli sayıda yapılıyor,alın derim,çok güzel birşey,bütün carlsberglere fln taş çıkarır.

bide neydi angelfireın aldığı bira akdenizde?camokamıydı neydi öle bi markaydı :) ama 5 milyonada tuzluydu hani.siz en iyisi en ucuzunu alın.

içki eksperiniz dogmeat[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

Sosyal ağlarda paylaş

Diebels Alt... burdan Sekip'e bizi bu lezzetle tanistirdigi icin tesekkurlerimizi sunuyoruz...

Hefeweizen... bizim ictigimiz marka Franziskaner'di galiba cesit cesit denedik hepsi leziz hepsi super. Bunu bize tanitan Almanya - Hollanda maci seyircisine burdan tesekkurlerimizi sunuyoruz...

TR'de efes zaten favori[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha fırsatınız olursa alman biralarından için de lezzeti görün.

ben türk biralarını neden içiyorum?
diğer içkilere oranla ucuz olup kafa yaptığı için weya susuzluğumu gidermesi için.

ben alman biralarını neden içiyorum?
lezzeti için.

budur.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

ehe harbici gusel alman biralari ho$ hepsini deneyemedim 3unu flm denedim weisen dedikleri bugday birasi beck´s die bi bira bide burdada yeni cikmi$ olan rengi kahverengiye ykn ama gayet gusel bi bira war 3 ude gayet gusel dierleri nasildir zmn gostericek ehe[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kırmızı tuborgu beğendim ama şu gripin meselesini ben bütün attım arkadaşa tozunu döktük ulan arkadaşın ki bir köpürdü sormayın böyle yanar dağ gibi 4 de 1 i gitti biranın :D benimki iyi oldu biraz kafa yaptı. Extra dan bıkmıştık tuborg iyi geldi.[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden olsa miller rules falan derdim ama ya eski tadını alamıyorum ya da sevmiyorum artık

benim oyum carlsberg e gidiyor

bi ara efes dark ı keşfetmem lazım

içinde karamel olacak da denemeyeceğim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...