McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ne içtiğini anlamayacak duruma gelene kadar tadı güzel bişiler sonra da 1lt'lik pet şişesiyle Skol'a geçilebilir :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Mirage, 29 Mayıs 2003 20:22 tarihinde demiş ki: bence de carlsberg[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Mirage sen ne anlarsın biradan :) En kral efes! Meyd in törkiy bea yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yeşil Şişedeki Tuborg en güzel bira türkiyedeki.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tekel birası,markası sadece tekel,kahverengi etiketsiz şişelerde oluyo birtek.bulması zordur çünkü ayda belli sayıda yapılıyor,alın derim,çok güzel birşey,bütün carlsberglere fln taş çıkarır. bide neydi angelfireın aldığı bira akdenizde?camokamıydı neydi öle bi markaydı :) ama 5 milyonada tuzluydu hani.siz en iyisi en ucuzunu alın. içki eksperiniz dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kırmızı tuborg (tuborgun normallerini sevmiyorum ekstrası en güzeli) efes ekstra efes normal dark biralarıda hiç sevmiyorum.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm attığım mesajı gördüm de... midem kalktı, bayaa değişmiş olsa düşüncelerim ki rakı&tekila&viski diyorum artık. biralar kapışsa ne yazar...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 becks :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Miller!!![signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Diebels Alt... burdan Sekip'e bizi bu lezzetle tanistirdigi icin tesekkurlerimizi sunuyoruz... Hefeweizen... bizim ictigimiz marka Franziskaner'di galiba cesit cesit denedik hepsi leziz hepsi super. Bunu bize tanitan Almanya - Hollanda maci seyircisine burdan tesekkurlerimizi sunuyoruz... TR'de efes zaten favori[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 efes en iyisi[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hahaha fırsatınız olursa alman biralarından için de lezzeti görün. ben türk biralarını neden içiyorum? diğer içkilere oranla ucuz olup kafa yaptığı için weya susuzluğumu gidermesi için. ben alman biralarını neden içiyorum? lezzeti için. budur.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Almanyada warsteiner içmenin her insan evladına kısmet olmasını diliyerek, bomba ya +1 diyorum.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehe harbici gusel alman biralari ho$ hepsini deneyemedim 3unu flm denedim weisen dedikleri bugday birasi beck´s die bi bira bide burdada yeni cikmi$ olan rengi kahverengiye ykn ama gayet gusel bi bira war 3 ude gayet gusel dierleri nasildir zmn gostericek ehe[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ya kırmızı tuborgu beğendim ama şu gripin meselesini ben bütün attım arkadaşa tozunu döktük ulan arkadaşın ki bir köpürdü sormayın böyle yanar dağ gibi 4 de 1 i gitti biranın :D benimki iyi oldu biraz kafa yaptı. Extra dan bıkmıştık tuborg iyi geldi.[signature][hline]Ammoırndıedliilkldeern ssiokkearriimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eskiden olsa miller rules falan derdim ama ya eski tadını alamıyorum ya da sevmiyorum artık benim oyum carlsberg e gidiyor bi ara efes dark ı keşfetmem lazım içinde karamel olacak da denemeyeceğim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 efes dark çok güzel zaugna dene yani[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bole siyah falan cüce birası gazında ve o hafif karamel tatlılıgında içiyosun ya offfffff.. yannız mesela denizden çıktıktan sonra falan efes light çok hoşuma gidiyor bilmem ne dersiniz?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Light efes ne abi ya?Light bira içiceğine git cola iç.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yok yok tabi öyle de denizden cıkınca hosuma gidiyo nedense yoksa dark hastasıyım[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 13 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar