lizardking Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 7 şişeye kadar carlsberg onden sonra ne içtiğim farketmez[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 BUD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Çok bira sevmememe, hatta barlarda efes pilsen içmekten midemin bulanmasına rağmen efes extrayı severek içiyorum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 pahalısından corona - limonlu ucuzundan troy dark[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 efes dark[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tekelin de ilginç bi tadı var içilebilir bence. dark bira ve tuborg gold severim.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 su sıralar skol cok hosuma gıdıyor[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Efes Extra üstüne tanımam.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 carlsber ama eğer param bolsa su gibiiçip hava yapmak için IT'S MILLER TIME derim .. ehuhhe..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Diablo, 11 Haziran 2004 00:19 tarihinde demiş ki: efes dark Dark olsun benim olsun Tuborgda iyidir ama vodka yönetir[signature][hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 efes iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dahadun gece sabahlarken ıchtım baya hos oluo ısnanın kafa ama bazı seylerı gene unutturmuo :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 arka bahçede 3 tane genç bira içiyor ne sinir bozucu birde sigara içiyor 2 erkek 1 kız lafda edemiyorsunkii :) daha lise 2 yani..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kimseyi rahatsiz etmiyorlarsa (bagirip cagirmak falan gibi) bi mahsuru yok bence? niye sinir oldun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evde bıra yok kı bende ıceyım gıbı bı nedenden kızmmıs olmasın? :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 efes light hariç her türlüsü makbuldür, ayrıca tuborgun hem yeşili hem kırmızısı güzel..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Efes[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 efes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: _-Sturm-_, 11 Haziran 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Skol'un 1 litresi 2.100.000 TL olduğu için cazip.. Skol'un 5 litresi 250.000 olsun yinede almam ne irenç bişidir o öyle..köpürmeden içilmiyo[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Miller = Yazın havuz başında sıcak doruktayken içilebilen bir bira.Şişe olmalı.Bilgisayar başında ya Efes ya bu.Çok içiyoruz bunu. Efes = Sonsuza dek =P.Bilgisayar başında.Dışarıda, heryerde.Yaz akşamları kahverengi şişko şişesi fenomeni vardır.En çok bunu. Corona = Fazla param var kçıma batıyor.Böyle bir durum olduğu için içmiyoruz.Hiç içmiyoruz nerdeyse. Bud = Arkadaş alıyo bunlardan, sömürmelik bira olarak kullanıyoruz.O arkadaşa gidilince içiliyor, haftada bir. Budweiser = Bul ve al.Rastlanılırsa kaçırılmıyor. Venüs = Paramız yok, kadıköy.Sıcağı içilmiyor.İçmem. Albatros = Paramız yok, kadıköy.Ilığı bile içilmez.İçmem. Carlsberg = Miller'ın hafif daha ağırı, sponsor olan yerler dışında içmiyorum, gerek yok.Öyle yerlede de bir tek bu oluyor zaten.Tek şans buysa içilir. Tuborg = Her türlüsü soğuk kış günlerimizin kurtarıcısı.Kışın için bunu.Yazın güneş altında süründürür.Orta derecede tüketiliyor bu.[signature][hline]VII. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 Haziran 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 köpürcek ki tadı olsun efenim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bira köpüksüz ve buz gibi güzeldir. Öyleki birayı köpürtmeden servis yapmak zor bir işlemdir.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 köpuklu ıgrenc oluo ya mıller ı ıcerken sıseden gorunuo köpuk bı yudum aldım ıgrendım efes te ole olmadı ama belkı köpugu gormuom dıe =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 köpürmeyi geçtim delikanlı bira pet şişede satılmaz. !! :)[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 pet şişede satan bira mı war la? :D hanı warda ben mı denk gelmedım ztn yenı aktım bu bira ortamına :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| |Icq: 31310301| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar