HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yada bu arkadaş g point inin poposunda olduğunu duyduktan sonra merak içine düştüyse eğer, muz var, fist var vs.
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: Arma said: Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? yastığın bacak arasına kafa sokan olmayı daha çok seviyo o zaman "arkadasin"da bi problem var dostum
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ;Peki arkadasın gayligi begenmezse ne olacak hiç düsündü mü?Çizilen kestanenin geri dönüsü olmaz heralde.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abilify said: ;Peki arkadasın gayligi begenmezse ne olacak hiç düsündü mü?Çizilen kestanenin geri dönüsü olmaz heralde. dikiliyoo
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abilify said: ;Peki arkadasın gayligi begenmezse ne olacak hiç düsündü mü?Çizilen kestanenin geri dönüsü olmaz heralde. kestane mi bu çizdiresin? en fazla genişler biraz
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha yani, her gun siciyoruz zaten
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: Arma said: Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? yastığın bacak arasına kafa sokan olmayı daha çok seviyo o zaman aktif, pasif farkmez ona.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gayliğin dezavantajları: -%20 mature resistance avantajları: +%50 fire damage bu ne lan
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NNC7S67btcc
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: kermit said: Arma said: Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? yastığın bacak arasına kafa sokan olmayı daha çok seviyo o zaman "arkadasin"da bi problem var dostum niye üzerinme alınmış gibi saldırıyosun sağa sola ?
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben oyle terbiyesizlik hayatimda yapmadim yapmam da hem izmire saldiran da ben degildim hic yoktan o da sendin bak. :O
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arma said: kermit said: Arma said: Arkadaşın uzun eşek oynarken yatmayı mı daha çok seviyor atlamayı mı? yastığın bacak arasına kafa sokan olmayı daha çok seviyo o zaman aktif, pasif farkmez ona. kafayı araya sokan hem yattığı için pasifdir, hemde onun yaptığı double a girdiği için (bkz. mouthful) dahada pasifdir
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 SEN BAĞA GEY Mİ DEDİN ULAN DELİĞANLI ADAMIZ HASTA ETMEYİN LAN MİLLETİE
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayir gayet duzgun bi konuydu oyle terbiyesizce trollediniz ki garbage a gitti. gerci alan yoneticisinde de is bitiyor, sil trollenleyenlerin laflarini birak topici ama zor iste herkes yapamaz
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Estel yapıyor adam çalıskan işini seven biri.
HavIu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hav|u said: bitsin artık bu troller +1
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 HavIu said: Hav|u said: bitsin artık bu troller +1 +1
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hav|u said: bitsin artık bu troller analar ağlamasın gardaşlar düşman olmasın la le ley la le ley
forçen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: HavIu said: Hav|u said: bitsin artık bu troller +1 +1 neyse anime izleyeyim ben
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 su topicte kitanadan baska adam gibi konusan olmadi onu da biktirdiniz yani terbiyesizlikle. ne diyim, yazik. harbiden yazik.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 beyler adamin kendi tercihi isteyen ibne olur istemeyen olmaz.
Öne çıkan mesajlar