canola Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayvan beslemek zahmetsiz. ben beslemiyorum mesela. benim artıklarımı yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kedi beslemek isteyene kendi kedimi verebilirim tüm aksesuarları ve 3 aylık mama kum masrafıyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ilgilenebileceğim vaktim olsa 1 saniye durmazdım ama hayvanı alıp ortada bırakmak istemiyorum. çok seviyorum kerataları ama zaman yok pf=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 off ya konunun gittigi yere bak http://files.nireblog.com/blogs/ateyavana/files/please-do-not-feed-the-hoboken-trolls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hyvan beslersin, o hayvan büyüyünce en kötü ihtimalle birinin pipisini ısırıp koparır flana. Ama sokaktaki random bi çocuğu beslersen ya ilerde hitler olursa? İnsan dünya üzerindeki en vahşi hayvandır, onu beslemek de büyük risktir yani. O yüzden go go kedi-köpek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Trollediğini düşünemedim, gerçekten başarısızdı çünkü. Biraz daha iyisini beklerdim ama beklentilerim yüksek çıkmış ne yapalım. Argümanını neresinden tutsan elinde kalıyor, denediğin yolda kendinin o söylediğin lafı çatır çatır savunabilmen lazım ki "trollensin" insanlar. Sen bir laf attın ortaya, sonra millete cevap veremeyince "trolledim zaten sdfsd" dediğinle kaldın. Benim ve birkaç kişinin daha dediğini ters çevirip söyleyecektin mesela en basitinden biz söyledikten sonra, normal cevap verip oltaya gelmişleri işin içine katamadın verecek cevabın olmadığı için. /b/den çor 2 tane .jpegle yırtarım kafasıyla bu kadar troll oluyormuş heh. Biz boşa mod olmadık çöpe aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Böyle de kalite kıvırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya her troll sonuna kadar mi gitmeli gris ya? kisa sureli troller de mevcut, mesela win7 trollu gibi kucuk capta seyler. ama o kadar yani. buyuk troll buyuk sorumluluk ister :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: buyuk troll buyuk sorumluluk ister :P ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: Hyvan beslersin, o hayvan büyüyünce en kötü ihtimalle birinin pipisini ısırıp koparır flana. Ama sokaktaki random bi çocuğu beslersen ya ilerde hitler olursa? İnsan dünya üzerindeki en vahşi hayvandır, onu beslemek de büyük risktir yani. O yüzden go go kedi-köpek! AHAHAHA! lan ya hiç güleceğim yoktu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 UAHSDUHAUDA ilk video hasta bişeymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hafız başka da video yok zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Laraken said: hafız başka da video yok zaten? bu daha komik yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nileppezdel said: Hyvan beslersin, o hayvan büyüyünce en kötü ihtimalle birinin pipisini ısırıp koparır flana. Ama sokaktaki random bi çocuğu beslersen ya ilerde hitler olursa? İnsan dünya üzerindeki en vahşi hayvandır, onu beslemek de büyük risktir yani. O yüzden go go kedi-köpek! angut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 konu kendi icinde kendini trolluyor artik. ne seed yapmisiz vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Havlu said: hayir onu da gectim evcil hayvan besleyenleri toptan anlamiyorum ben. ac bi cocuk doyursalar onun yerine daha iyi olmayacak mi? gercekten soruyorum havlu yıllar önceki recall06'nın feyki mi acaba diyorum bazen. http://img27.imageshack.us/img27/6935/mahallebasks2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kermit said: nileppezdel said: Hyvan beslersin, o hayvan büyüyünce en kötü ihtimalle birinin pipisini ısırıp koparır flana. Ama sokaktaki random bi çocuğu beslersen ya ilerde hitler olursa? İnsan dünya üzerindeki en vahşi hayvandır, onu beslemek de büyük risktir yani. O yüzden go go kedi-köpek! angut Saol canmss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar