Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=202084448056 yok böyle bişi ya yerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 AHAHAHAHA yerim lan ben bunu. off kedi lazım ya her eve. annemi bi ikna edebilsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 nezleyim şu an ve kaçırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 umarım yakınlarında kedi kesen biri vardır ne bu böyle böyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayir onu da gectim evcil hayvan besleyenleri toptan anlamiyorum ben. ac bi cocuk doyursalar onun yerine daha iyi olmayacak mi? gercekten soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şu forumda vakit geçireceğine çalışarak kaç çocuk doyurursun o zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben hayvan beslemiyorum ki? yani sokaga atacak param olsa cocuklari doyururdum diyorum sokaga atmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 havlu yanlış girdin konuya yanlış gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 haksizsam biri haksizsin desin ve aciklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 haksızsın. açıklamayı da sıradaki yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 niye? neyin siradakisi? adam gibi acikla haksizsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bir boka yetemeyipte habire herşeye bıdıbıdı eden insanlardan olmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kizacak bisey yok ki? sadece adam gibi soruyorum adam gibi cevap istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Süper tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 çünkü aç bi çocuğun sahibi biz değiliz . ailesinin sorumluluğundadır o . kendi ailesel yaşantımda bile ben mesela çocuk yapmayıp kedi köpek devam etmeyi bile düşünmüştüm de sonradan hadi lan 1 çocuk olsun neslim devam etsin dedim . Kedi köpek eğlendirir güldürür . çocuk masraftır gereksizdir . kedi çok fena tatlı bişeymiş yannız ya şebek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha yani cocuklar masraf ve guldurmedikleri icin gereksizler? vay be, vah kapitalizm insanlarin icindeki insanlik duygusunu da mi oldurdun, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kapitalizmle ne alaka . duygusuz olsak kedi köpek keser döveriz . ama dövmüyoruz seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 video felaket tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tabi sonuçta o çocuğun suçu başka bi aileyi çocuk olarak seçicekti cennetteyken öyle hak tanınıyo ya onlara hani. çok saçma argümanınız bir kişi de paşa gönül kriterlerinden besliyorum evet faydası yok diyememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kedi köpek eğlendirir güldürür çocuk masraftır ? 3 tane evli arkadaşımın çocukları var ve 3ündende duyduğum tek şey evlenince pişman olursun ama çocuk yapmak tamam sıkıntı para dert ama hayatta pişman olmam. evde sesi bile insanı mutlu etmeye yetiyo diyolar. yuh yani. yakında kedi köpek için biyerlerinizi vereceksiniz abartmayın bu kadar. çoluk çocukla kıyaslamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 suursuzluk soz konusu cunku, verecek cevabinin olmayisindan sallamak iste. hey allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ha tabi burda siz dışardaki çocuklara bakın olayındasınız ama yinede çocuklarla ilgilenmek dünyanın en güzel şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayatinda cocuk sevgisinden, insanliktan nasibini almamis adamlardan ne bekliyosun ki yani? ha ayrica kizlari tavlicaz diye icgudulerinizden uzaklastikca sevgiyi de unutuyonuz. adam gibi biri cikip da onu da severim onu da diyemedi, hayvan sevgisine bile bi materyal anlami yukledi yok gulduruyor bilmemne. ne kadar cikarci olmussunuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sen insana hayvandan daha çok değer vermek için bi sebep söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar