Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?12,4260173,4474216#msg-4474216 buradan da gosteriyim dedim kara haberci gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Lan git asdasf Üzüldüydüm zaten...Biletler yarından itibaren iptal edebiliyomuşuz galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Neden iptal edilmiş son saatte acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tüh yaa çok üzüldüm hiçde sevmezdim gitmiycektim zaten serdar ortaça gidicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Arkadaşın bana attığına göre yeterli sayıda seyirci toplayamama diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dartanyan senin nickin benim gözümü baya bi tırmalamaya başladı neden bilmiyorum. nerelisin bu arada? Dartanya falan KUZEYLERE DOĞRUMU GANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 e konseri burda verin gnctrkcll liler! http://www.youtube.com/watch?v=C8OgeqrmUcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 KahnX said: dartanyan senin nickin benim gözümü baya bi tırmalamaya başladı neden bilmiyorum. nerelisin bu arada? Dartanya falan KUZEYLERE DOĞRUMU GANKA 3 silakşör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet yeterli satanist olmadğından iptal edilmiş konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 olm daha geçen kız kedi kesmiş dark tranquillty gelcek diye daha ne yapsınlar. Resmen şımarık bu yabancılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ayıp. kan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konser unirock denyolarının bilet satışından memnun olmaması nedeniyle iptal edilmiş. Adamlar selam verene davetiye hediye ediyolar, ondan sonra da bilet satışı rerö. DT de official açıklama yapmış zaten, tam ekipmanları falan yükleyecektik havaalanına gitmemize 15 saat kala iptal haberi geldi, biz de bişey anlamadık diye. Bende mi bi bozukluk var anlamadım, eskişehire geldiimden beri adam gibi konser yok. Opeth konserini de antalya'ya kaydırmışlardı, çok lüfretmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar