Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kinkaudonau said: Mass Effect'i de oynadım Kinkaudonau said: Mass Effect'i oynamamıştım wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada bilgileri linkleri biraz derleyip ntvden oğuz haksevere yolladım bu haberi, bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sdfds adamlar internet ortamındaki platformlar için wall'o'text hazırlamış. Türkiye de ne yazık ki yaratıcılık diye birşey yok, albümler, diziler, filmler hepsinde arak birşeyler var. Millet te alışmış buna ve önüne ne koysan analiz etmeden, eleştirmeden tüketip geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 her şey dergiweb'e film hakkında yazı yazmamla başladı... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yaratıcılık var ya Türk isterse yapar. Cemal Hünal ve Kerem Hünal kardeşler, 2D animasyon olan Kayıp Armağan üzerinde çalışıyorlar bayadır, güzel kurgusu var ama bu konuda çok az şey yazıldı çizildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 post kasmaya çalışan arkadaşa: evet, Mass Effect'i oynadım ama bendeki versiyondaki çökme sorunları nedeniyle tümünü oynamadım / bitirmedim, sonraki postlarda gönderilen videoları izledim, evet gerçekten alıntı yerler var zaten söz konusu konu hakkında artık düşüncelerimin değiştiğini de son post da yazdım Konuya dönersek, Kayıp Armağan'ı da birkaç ay önce duydum, açıkçası Kayıp Armağan'dan sonra ilk izlenim olarak bunu görmek de bu bende az çok umutlanma uyandırmıştı fakat Recep İvedik'in milyonlara ulaştığı, Şahan'ın da çıkıp "benden daha çok gişe yapmayan konuşmasın" diyebileceği bir ülkede bu gidiş devam eder diye düşünüyorum. Sonun Başlangıcı yada Hakimiyet gibi işlerin bugüne dek hep imece usuluyle yapılmış kısa çalışmalar olması, gişenin de bugüne dek sürekli benzer kitleye yönelik çalışmalardan oluşması beni gelecek hakkında pek iyi düşündürtmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahuah belli bozuk crackle galaxy map ekranına gelip kalmışsın lakin ashley i oyunun ilk 5 dakikası içinde görüyorsun zaten. Allah için oynamışsın ahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kaede post kasıyor, kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "arakçı eleman" said: Babamin bir lafi vardi "ne kadar ekmek o kadar kofte".. Bir filmi sinemada izlemek yerine 1 liraya 300 jenerasyon kaybina ugramis Korsan CD den seyredecek bir ulke icin cok fazla birsey beklemek ne kadar mantikli olur ki ? Benim babamın da bir lafı vardı, YÜRÜ GİT LAN! Şimdi bu rezilliğin arkasında durulmasını, imkansızlıklarla yaptılar laaa diye desteklenmesini millete dikte edecek tipler de türer forumlarda. Ulan Stv'de falan hafta sonları çıkan din-tarih anlatan çizgi sinemalar bile daha özgün ve emek harcanmış işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adamlar daimi başarısızlık ödülüne oynuyorşlar sam in deiği gibi "arak olacağına hiç olmasın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kimse hadi beyler bir türk bilimkurgu yapın demedi, adamlar saçmalamış. Saçmalığa destek olun diye bir argüman olmaz. Bilimkurgu zaten biraz kısır bir tür günümüzde, ha çok iyi bir fikrin olur, onu çizgiroman, ksıa film bir şekilde sunarsın zaten. 14 yaşında çocuk yaratıcılığında bir senaryoyu kötü prodüksüyonla vizyona bile sokamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 İyi güzel de mahkemelik olmak çok matah bir şeymiş gibi yazmışlar. Bioware haklı, iyi tazminat isterse firmayı çökertir. Üstte de denildiği gibi iyi fikir yoksa bilim kurgu filmi sadece patlama efekti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 mahkeme, işin sıcıp sıvaması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oha rezil herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Square Enix'in FF yüzünden battığını ilk defa duyuyorum.. Adamlar şey demeye çalışmışlar aslında amerikalılar çalıp çırpıyor onlar güzel oluyorda biz çalınca niye oluyor diye, anlamışsınız ki siz sırf matrix 2 de küçük bir sahne için herifler havaalanını kapatıp üstüne otoban yaptılar, sende yap sanada kimse demez. neyse çıksın film de herkes bilmiyo nasılsa mass effect i ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adam ff için "cok kaliteliydi o yüzden tutmadı" dedi orda zaten. komik yanı, animasyonda bütcen yoksa, vaktin, iş gücün, eğitimli adamın yoksa "o zaman kötü bişiler yapıyım" demezsin, güçlü olduğun yere oynarsın. Senaryoyu kuvvetli tutarsız, konuya atmosfere uygun stalization'ına gidersin. Teknolojiden kıstığını estetikten, senaryodan kazanırsın. calıp cırpmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi güzel birşey yapınca mehmet ali erbil ve onun ekibi gibileri malı götürüyo sonra o da var. doğru düzgün film veya dizi çekilemiyor ki 3d çekilsin. buralarda bir yerde sonun başlangıcı vardı, o bile yarım kaldı. p.s : aha da http://forum.paticik.com/read.php?5,2038860,2038860#msg-2038860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gecko said: Square Enix'in FF yüzünden battığını ilk defa duyuyorum.. Square'nin sinema prodüksiyonları için oluşturduğu, uluslararası birimin Spirits Within'in gişede batmasından sonra kapandığı doğrudur. Daha sonra Square sine-prodüksiyon departmanını hedef kitlesi daha sınırlı projeler için yeniden kurdu ve Animatrix paketindeki Last Flight of Osiris ile Final Fantasy VII: Advent Children böyle ortaya çıkabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 laaaaaaaaakkkkkkkkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kinkaudonau said: gecko said: Square Enix'in FF yüzünden battığını ilk defa duyuyorum.. Square'nin sinema prodüksiyonları için oluşturduğu, uluslararası birimin Spirits Within'in gişede batmasından sonra kapandığı doğrudur. Daha sonra Square sine-prodüksiyon departmanını hedef kitlesi daha sınırlı projeler için yeniden kurdu ve Animatrix paketindeki Last Flight of Osiris ile Final Fantasy VII: Advent Children böyle ortaya çıkabildi. Sırf Japonya'da FF'yi izleyebilecek çok yoğun bir kitle var sınırlı ve zorlu bir şekilde yapmaları ilginç olmuş bende diyorum neden onca sene sonra FF8 gelmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ahah aralardaki text wipelari da direkt video copilottan hacilamislar. aslinda adamlarin free tutoriali ama biraz degistirir insan. cok amatorce olmus. buyrun link: Video Copilot - Energy Wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 'allah yardımcımız olsun' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 zamanında amerikalılar radyoyu bizden çaldılar diye dalga geçiyordu caponlarla. hatta şu abd kıyılarını işgale gelen bi r capon deniz altısıyla ilgili bir hikaye anlatan bir film vardı, meşhur yönetmenin birisinin. capon radyoyu denizaltının kapısından sokamıyordu da; "ilerde bunların daha ufağını üretmeliyiz." diye geyik yapıyordu. çinliler hala çalma konusunda bir numara, adamlara kalkınan ekonomi diyoruz. helali hoş olsun; çaldığın paraya değil, cebindeki paraya bakar herkes. bu adamlar eğer ki türkiye'de gişe yapsın kapılarını çalan olursa ben de dişimi kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 adamın forumda Final Fantasy'nin batma sebebini inatla "Cart renkler kullanmadılar, ana karakterlerin çoğunu öldürerek çocukları ve yanlarında anne babalarını çekemediler" demesi beni felaket sinir etti. Her animasyonun hedef kitlesi çocuklar mıdır ? Hele ki Final Fantasy'de çocukların ne işi var derecesinde kaotik bir atmosfer vardır hem konuda hem de filmin genelinde. Yani o konu olduktan sonra sen power armorlu adamları cart kırmızı yapsan ne olur, phantomları tavşan yapsan ne olur.. Hedef hiç çocuklar olmamış amca o filmde lütfen yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar