Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya olumsuz yorum yapmayacaktım herşeye rağmen ("SADECE UZAYI FETHE ÇIKMIŞLARDI" gibi bomba bir anlatıma değinmeyecektim) ama birebir çalmışlar, ashley'i görünce benim için bitti zaten orda. öbür sahneleri de kıyaslamadım ama doğrudur. utanmazlık yani başka birşey değil. bilhassa bu alanda ilk olması nedeniyle ayıp çok daha büyük. hiç yapılmamış olsaymış daha iyiymiş. "türkler yapa yapa çalıntı yapmışlar" denilmesindense "türkler yapamıyor" yeğdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Günün birinde Sam'le aynı düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi. Hayat ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kaede said: hayır bi de bioware e nasıl tanıtıyoruz türkiyeyi ahahahah bir sonraki dragon age de türkleri sandnigger olarak görürsek teşekkür ederiz bu elemanlara ahahaha aa dragon age dedin de, biz de bi film yaparım dragon age'den arak, adını "Türkiye'nin ilk fantastik animasyon filmi" koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://zip.4chan.org/v/res/43589297.html AHAHAHAHAHAHAHAHAH 4chan a dustuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gerçekten çıkmıyordur herhalde, official site falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kanuni said: seslendirmeyide animasyonlardan cok etkilenen cahil sanatcilarimiz bedavaya yapmislar. iyi ismis valla. heriflerin tabii oyun dunyasindan haberi yok ne guzel proje diye atlamislar direkt. saflar. pardon da, o sanatçılar senin gibi oyun manyağı olmayınca cahil mi oluyo? saf mı oluyolar? gerzek oluyosunuz bazen ben ona kızıyorum. oyun toptan fail o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 "Dünyayı Kurtaran Adam 3D" olmuş :( Sam said: "türkler yapa yapa çalıntı yapmışlar" denilmesindense "türkler yapamıyor" yeğdir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 404 olmuş link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günümüzde, 3d artisttin, güncel oyunlardan, yenı 3d teknolojilerinin kullnıldığı oyunlardan bi haber kalma hakkı yok elaidi. Ayrıca bihaberde değiller, gayet haberdarlar alıp kullanmışlar direk mass effect'in ingame cinematiclerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Machinima yapmis adamlar olm abartmayin. Sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 saka gibi gercekten. animasyon filminden daha cok cesitli oyunlarinin cutscenelerini alip kolaj yapmis adamlar ya. bunu da kalkip her zamanki cahil turk mentalitesi "yapabiliyosan daha iyisini yap" sacmaligiyla kapatmaya calismislar. hala 80 ler zamani yapilan calinti filmlerden kurtulmaya calisirken, tam turk sinemasi ucundan kiyisindan bisiler yakalamaya baslamisken boyle bisey yapilmasi bu ulke insanina terbiyesizliktir, insanlari gerizekali yerine koymaktir. turkiyenin ilk animasyon filmini yaptik diyip cepleri bu kadar kolay doldurmak cok afedersiniz ama serefsizlik, adiliktir. nefret ediyorum kendini cok uyanik sanan bu insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "dergiwep forumdan "Şahin bey"" said: Mass effect olayi da cok basit. Amacimiz BioWare le mahkemelik olmak. Bir Turk filmini amerikan pazarina sokmanin baska hicbir yolu yok dostum. (Kendilerine de link yolladik zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 efsane zaten o SADFDSAFDSFADSFDSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bide bioware in amerikan degil kanada sirketi oldugunu hatirlatmak lazim arkadasa AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 trailer2ın kendi yaptıkları kısımlarda ekipten birinin 2001 de ürettiği bir diziden.. yanı bu film adına bişi yapmamışlar nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 NERDE TRAILER 2??????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sakın trolleniyor olmıyalım biri sıcak çayını yudumlarken şu yorumlara bakıp kıskıs gülüyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dur abi daha ME2 cıksın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kaede said: sakın trolleniyor olmıyalım biri sıcak çayını yudumlarken şu yorumlara bakıp kıskıs gülüyor olmasın troll olsa "begenmiyorsaniz daha iyisini yapin" attack cakamazdi eheueheuehu int 7 nin altinda olmasi lazim onun icin troll prestige class i icin 22 int gerekiyor eheueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ve rahat olun Turkiye'de bu animasyondan cok daha iyi animasyonlar yapiliyor. Sadece sektor yeterince genis degil. Pixar 70 80 kisi ekiplerle calisirken, Turkiye'de bu isi 10 15 kisi yapiyor genelde. Sonra oturup kahveden cikma insanlar " ya x ayda, y yilda ancak bu kadar mi yapilabilmis. tsk tsk" havalarina giriyorlar. Turkiye animasyon konusunda cidden cahil. Genelleme yapiyorum ama ne yazikki boyle. Baya bir aydinlatilmasi lazim insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sanırsam official bi eleman cevap vermiş. Mass effect olayi da cok basit. Amacimiz BioWare le mahkemelik olmak. Bir Turk filmini amerikan pazarina sokmanin baska hicbir yolu yok dostum. (Kendilerine de link yolladik zaten) aha burada cevap vermişler bazı şeylere link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mass Effect'i oynamamıştım fakat Ion Cannon sahnesinin C&C'den aynen araklandığını görünce tüm söylediklerimi geri aldım ve duyduğum tüm sempati bitti, dünyayı kurtaran adam v2.0 olayı, sadece biraz daha "yavuz hırsız" olanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Wall-e izlerken uyuyan bir ekibin arak ötesi gözüken ne kadar zor koşullar desen de korkunç olan bir çalışma. Yapıcaksan 3 sene sürmesin 15 sene sürsün en iyisini yap. Tarihe imzanı bırak. Kendine bahane arayan insan psikolojisiyle, kötüyle azla yetinmek budur. Daha fazla uğraşsalar, daha fazla kassalar, daha uzun sürse eminim çok daha öte bişey yapabilirler. Olmamış. Fragman bile 15 dakikada yapılmış gibi görünüyor, geçişler vs. Uğraşmadan olmaz bu iş. Eleştiri yalnızca "Birileri yapıyor destekliyelim daha önce kimse yapmadı" gibisinden olmamalı. İyi bişeyler görmeliyiz ki sonucunda zevklerimize göre eleştirebilmeye başlayalım. Kalitesiz, zevksiz, ucuz, uğraşılmamış ( yeteri kadar ) bir yapım olmuş. Wall-e izlerken de uyumuşlar. Space Odyssey'i yaparken adam kaç parası olursa olsun acaba o dönemde en en en mükemmeli için o zor durumları bile uğraşarak kasarak sonuna kadar halletmiştir. Günümüz bilgisayarlarında bişeyi yapmak için çok kasarsan istersen 25 milyon doların olsun istersen 1 milyon doların. ya da hiç paran olmasın varsa bu animasyonu halledebildiğin bir bilgisayar, daha iyisini yapabilirsin. Yazık diyorum, ucuza kaçılmış. Manga'nın çıkışına benzetiyorum ben durumu. Boktan ötesi bir klip yapıp, "KİMSE YAPMAMIŞTI, DESTEKLEYELİM" denmesinin sonucunu hepimiz yaşıyoruz. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sam said: bilhassa bu alanda ilk olması nedeniyle ayıp çok daha büyük. hiç yapılmamış olsaymış daha iyiymiş. "türkler yapa yapa çalıntı yapmışlar" denilmesindense "türkler yapamıyor" yeğdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 adamların biowarela mahkemeye düşünce sahip oldukları tüm bütçeyi şirketi filmi vb kaybedeceklerini bilmiyor olmaları çok ilginç cidden. telif hakları yasasına bakmak lazım ama hapse bile girebilirler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar