Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Deneme!..

Creus

Öne çıkan mesajlar

Kaos..Dünya üzerindeki her nefes alan varlığın içindeki yaşanması istenen fakat bastırılmış bir duygudur kaos. O kadar boş ve anlamsızki hayatlarımız aslında kendinizi zamandan soyutlayıp bir etrafınıza bakın ne görüyorsunuz bir hiçlik içinde yaşamaya çalışan ve bu süregeliş içinde kendini belli anlamsız amaçlara adamış insanlar... Hayata gelmiyoruz aslında tepeden bir yerlerden süregelen anlamsız olayların tam ortasına anlamsızca düşüyoruz ve kendimize gelip kalktığımızda etrafımızdaki olgu ve yaşayış biçimlerinden bazılarını benimseyip aptalca taklitçilik yapıyoruz... Küçükken oynanan ama daha sonra aptalca gelen bütün oyunları ilerde belli bir diplomasi yada samimiyet içinde farkında olmadan hala oynuyoruz aslında.. Dünya öyle bir hal aldıki insanlar koyunlaştırıldı,köleleştirildi.. Her birimiz teknolojinin kölesi olduk artık insanların buldukları şeyler onların ihtiyaçları olduğu için yada eğlence olsun diye kullandıkları aletler olmaktan çıktı bu buluşların muhtacı olduk, onlarsız bir hayat düşünülemez oldu.. Bu o kadar trajıkomik bir olayki insanlar duygularını kaybetti herbirimiz evrim geçirmiş birer mutant olduk artık.. Bunun iyimi yada kötümü olduğu tartışılır fakat hiçbir çözüme gidilemez çünkü dünya öyle bir düzen içindeki şuan geriye sadelik ve öze dönüşü olmayan bir yardılışda.. Bir tek geriye dönüş var sadece bir yolla sıfırdan başlangıç yakalanabilir Kaos ile... Bu saçma işe git eve gel uyu paradoxundan sadece küçük bir patlağı bekleyen bir eylemle kurtulabiliriz..

Ahlak dediğiniz o bütün yıkılması imkansız gördüğünüz şeylerin hepsi özgürlüğümüzü kısıtlayan bir tabudan başkabir şey değildir tek yapmamız gereken hislerimiz ölmeden önce hissettiklerimizi yapmamızdır... İnsanların en temel kavramları olan o kahrolasıca ahlak kavramı öyle bir hal aldıki dünyadaki dengede olmassada sapkınlıklar ve saçma düşüncelerin çıkacağı doğru fakat benim gibi düşünen insanların içinde var olan duygular zaten özden nasibini alan duygulardır hiçkimse sokakta ahlaksızlık olsun diye çıplak gezmez bu ahlak dışı birşey yapmak değildir bu komik ve sapkınlıkdır... Artık ahlak utanç kavramınıda içine almış hale gelmiştir... Teknoloji ve ahlak insanların uzak durması gerken ama gerektiğinde kullanmasını gerektiren konulardır.. Anarşik ruhların asla bunları inkar edeceğini düşünmüyorum eğer anarşik bir yapıda yaşamak mantıksızca gelenler varsa onları sürünün içindeki önemsiz bir koyun olmaya devam etmelerini rica ediyorum fakat dünyanın sadece beslenip çiftleşip ve para kazanıp yaşanıcak bir yer olmadığınıda anlamalarını ve o halde pişkince yaşamaları gerektiğinide unutmamaları gerektiğini söylemek istiyorum....

Şimdi siz bütün bunları neden yazdığımı sorucaksınız... Aslında sebebleri o kadar çok ki.. Fakat şunu anlamanızı istiyorum Anarşi dediğimiz şey ne serseriliktir nede bir şiddet eylemidir... Sokakta gezen ipe sapa gelmez bazı akılsızların önüne anarşi amblemini yapıştırıp sağa sola laf atmalarını ne ben nede bu işin özünü kavramış ve inanmış olanlar desteklemez... Onlar serseridir ergenlik sorunlarının üstesinden gelememiş bilinçsiz bir kuşaktır...

Dünya sosyal bir çöküş içinde ve bu böyle devam edecektir beenim gibi bu tür forumlara yada duvarlara ne kadar yazı yazsak insanlar gülüp geçicek... Benim ve benim gibi düşünenlerin tek istediği bu dünya şuan yaşanacak bir yer değil ve yaşadığımız hayatlar gerçek bir hayat değil herkez özünü bulmalı ve mutluluk dediğimiz haz duygusunu içinde hissetmeli... Umarım yazdıklarım biraz olsun kafanızdaki soru işaretlerini belirginleştirmiştir ve hayatınızı ve dünyanızı sorgulamanıza sebeb olmuştur

..Creus..[signature][hline] BlackMoon
The Mage Of Destiny And Death

Darknes Coming!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creus, 12 Temmuz 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
Dünya öyle bir hal aldıki insanlar koyunlaştırıldı,köleleştirildi.. Her birimiz teknolojinin kölesi olduk artık insanların buldukları şeyler onların ihtiyaçları olduğu için yada eğlence olsun diye kullandıkları aletler olmaktan çıktı bu buluşların muhtacı olduk, onlarsız bir hayat düşünülemez oldu..

..Creus..

doğru aslında
biz eskiden akşam üstlerinde misket vey saklambaçtan zevk alırdık
şimdi görüyorum herkes bilgisayar başında küçük çocuklar bile
hadi internet cafeye gidip half life oynayalım diye konuşuyolar :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 12 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
şimdi görüyorum herkes bilgisayar başında küçük çocuklar bile
hadi internet cafeye gidip half life oynayalım diye konuşuyolar :P

eskiden de hadi kahveye gidip okey/tavla/kağıt oynayalım diyolardı, değişen pek bişi yok.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
Buyrun değiştirin sistemi tutmayalım sizi burda vakit harcayarak değişmez sistem.

Keşke yazıdaki vermek istediğimi tam olarak alabilseydin sistem değiştirmek istiyoruz hadi sokağa hobala hubala amaçlı bi yazı yazmadım ki ben buraya sadece yazının sonunda belirttim gibi
Umarım yazdıklarım biraz olsun kafanızdaki soru işaretlerini belirginleştirmiştir ve hayatınızı ve dünyanızı sorgulamanıza sebeb olmuştur

Ama sistemde deişse fena olmaz;)
---
Gerçekçi Ol, imkansızı iste!..[signature][hline] BlackMoon

Darknes Coming!..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazılardan hergün onlarca görüyorum zaten. Kaç kişi bunu görüp düşüncelerini sorguladı? Burda yazanlarla benim sorularım arasında dağlar kadar fark var. Ben bunları ortaokul sıralarında aştım aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin ne faydası var? Ağaçları kurtaralım diyip imza toplayıp sonrada şunun şunun katkılarıyla gerçekleşti diyen gudubet şahıslardan, yada dondurucuya hapsedilen kızı bi sene boyunca mitinglere çıkartıp işte kapitalizm aha koyar .mınıza diye kızı sömüren (güya)sosyalistlerden ne farkınız var? Ahanda asıl soru ne farkınız var? Sadece aktif hayatta değil bi kaç bit üzerine yazmış olmanın yada bize sokaklara inmeyin kafanızda soru işareti oluşsun demenin ne farkı var?

Edi'nin radyosuna iliştirdiği not gibi.....

TEPEMİN TASI!!!![signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 12 Temmuz 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
popülizmi ve modern kültürü eleştiren, daha bir popülist ve daha bir modern kültürden bir yazı, demogoji

+2[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar ben sadece düşüncelerimi söyledim..
Sizide çok iyi anlıorum ama demek istediğim sadece bir düşünün bakın yai durun ve düşünün hayatınızı yaşadıklarınızı ülkenizi dünyanızı dönen dolapların farkına varmadan yada bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyerek nereye kadar gidilebilir benim kafamı kurcaladığı için sizle paylaşmak istedim

Yani bir grubun görüşleride deil bunlar sadece şahsi benim düşüncelerim...

Benm gibi düşünen arkadaşlar varmı yoksa benmi anormal düşünüyorum diye yazılmış bir yazı olarak düşünün ne bilim işte öyle

PS: Şu an başım biraz dönüyor yani düzgün konuşamayabilirim şimdiden yalnış bişi yazdıysam kusura bakmayın....[signature][hline] BlackMoon

Darknes Coming!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...