Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu daha önce arkadaslarimin acc'i ile cok oynadm..Sonunda kendi acc'imi alma firsatim oldu..
Horde oynamak istiyorumm..Arada elimden tutacak kadar türk olan(cok fazla türk bozuyor:P)
Oyuncu sayisi questlerde ve instancelerde birlikte takılmaya yetecek seviyede olsun..
PvP oynucam
Mesaj tarihi:
Rampage Horde gelme. :P
Faction Change ile çok kişi Horde oldu. Bg sıraları patladı, oynayan ally sayısı az oldugundan Bg sıraları 7-8 dakikadan başlıyor (bonus honor veren bu da yani, haftasonu zamazingosu)

isle of conquest yarım saati bulduğu oluyor.

medalları honor'a çevirme questi işkenceye dönüyor. (şunları da ab/wsg/av - eots/isle/sota şeklinde 2 quest'e split etseler, 900'er honor verse ne güzel olur.)
Mesaj tarihi:
dunemaul batıyor valla yabancılar illallah ettiler bizden general de, trade te surekli kebab ve turk muhabbetleri donuyor millet bizle dalga geciyor bizimkierde turkçe duz gidiyorlar boyle bir gecimsizlik soz konusu:) dogrudur turkmaul falan ama bence bizim sayemizde eskisi kadar tercih edilen bir server degil sevilmiyoruz abi dunemaulda kabul edin ! gecen onyx 10 a girdim pug adamlar turk varmı raid te diye soruyorlardı hani atlasam ben turkum die /raid kick olacaktı oderece baya yabancı playerın canını yakmışız ninjalamışız bişiler yapmışız , hiç olmadı adamlar kısaltmaları ogrenin yada ingilizce konusun dedikçe biz heryerde oyunun ana dili turkçeymiş gibi konusmaya devam ediyoruz! e normal yani tepkiler bence hiç bulaşmayın dunemaul a eski heves kalmadı serverda.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Gaap said:

aman bl de başlama. yeterince "applev0dka" mız var bl de dunemaul falan iyidir.

bleda.. :P ?

magelerdeki gibi "oh şit" butonumun olmaması çok kötü.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

applev0dka said:

Gaap said:

aman bl de başlama. yeterince "applev0dka" mız var bl de dunemaul falan iyidir.

bleda.. :P ?

magelerdeki gibi "oh şit" butonumun olmaması çok kötü.

dimi kardes :) onlinemisn ?
Mesaj tarihi:
biz de 2-3 arkadaş geri dönmeyi düşünüyoruz da. herkes farklı bir şey söylemiş. biraz daha insan fikir versin de hangi serverlar öne çıkıyor görelim :p horde oynucaz bu arada.
  • Yeni Oluştur...