Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Önerisi


applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Rampage Horde gelme. :P
Faction Change ile çok kişi Horde oldu. Bg sıraları patladı, oynayan ally sayısı az oldugundan Bg sıraları 7-8 dakikadan başlıyor (bonus honor veren bu da yani, haftasonu zamazingosu)

isle of conquest yarım saati bulduğu oluyor.

medalları honor'a çevirme questi işkenceye dönüyor. (şunları da ab/wsg/av - eots/isle/sota şeklinde 2 quest'e split etseler, 900'er honor verse ne güzel olur.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dunemaul batıyor valla yabancılar illallah ettiler bizden general de, trade te surekli kebab ve turk muhabbetleri donuyor millet bizle dalga geciyor bizimkierde turkçe duz gidiyorlar boyle bir gecimsizlik soz konusu:) dogrudur turkmaul falan ama bence bizim sayemizde eskisi kadar tercih edilen bir server degil sevilmiyoruz abi dunemaulda kabul edin ! gecen onyx 10 a girdim pug adamlar turk varmı raid te diye soruyorlardı hani atlasam ben turkum die /raid kick olacaktı oderece baya yabancı playerın canını yakmışız ninjalamışız bişiler yapmışız , hiç olmadı adamlar kısaltmaları ogrenin yada ingilizce konusun dedikçe biz heryerde oyunun ana dili turkçeymiş gibi konusmaya devam ediyoruz! e normal yani tepkiler bence hiç bulaşmayın dunemaul a eski heves kalmadı serverda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...