Xenus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 warlock, şuan bizdeki blade master'ın durumundan bile kötü ya. fena shitstorm çıkıcak sanırım adamlar bu kadar hypeladıktan sonra. ben hiç bulaşmayacağım sanırım. şuan kore'deki all ranking: https://embed.gyazo.com/5ad4cc9970cff31dead98f9b74d79bc7.jpg warlock class ranking: https://embed.gyazo.com/0bc5ab176f1a6d4404c56097462403d8.png dipnot: bm 50'de çoşuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 kankiler yüksek level var mı? varsa tier 3 weapon için blight dagger lazımda grindolasak olur mu rica etsem? damage vuramıyorum artık :( ivi 22 mi 23 mü ne oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Oyun bekledigimden daha iyi cikti , dungeonlarda fena degil. Herkes nickini paylassinda oyun icinde rahatca konusalim. Nick: Virus Entreri PS: Cevaplar icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Haftasonu bunaldım, indirip deneyeyim dedim. Oyuna girmemle dc yemem bir oluyor. Karakter yaratmada vs. sorun yok, farklı serverlarda da açtım denedim öyle de yemedi. VPN açtım, bu sefer de launcher update edemiyor diyip kapanıyor. Forumlarda falan çözüm aradım, totalde 6-7 saat uğraşmışımdır bi işe yaramadı. Kaldırdım ben de, daha fazla uğraşasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Virus said: Oyun bekledigimden daha iyi cikti , dungeonlarda fena degil. Herkes nickini paylassinda oyun icinde rahatca konusalim. Nick: Virus Entreri PS: Cevaplar icin tesekkurler olm auhsdfuhasdhu Wasabi sama ben de . Seni kaç kere gördüm biliyon mu :D dedim kesin ruski cykadır dedim türk çıktı XD ben de Wasabi sama Ekleyelim abi birbirimizi diskort flan varsa ordan konusalım level 20 lerdesin demi sen hala ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Grafikler baya iddialı kötü ya. Hele cutscene ler 1990 lar Tekken den fırlamış gibi. (O en başta master ın öldüğü sahne falan, o master ın texture kalitesi ne öyle asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bana güzel geliyo valla grafikler. Gayette iyi aslında level 27 mi ne oldum 3. deva evolve ettim silahımı şimdi 29 olup silahı upgrade etmeyi beklicem xd oyun acayip sarıyor yaaa çok güzel. Bu arada 2. haritada biraz olsun para kasabiliyorsunuz. Ben şöyle yaptım ve şuanda 60 silverım falanm var :D Corrupted weapon chestleri açıyorsunuz cıkanı satıyorsunuz ahı kontrol edip.Ben genelde 20 25 silver'a koyuyorum cünkü O leveldaki adamın ortalama 20 25 silverı falan oluyor verebilcek. Bazı aç gözlüler 40 silver falan koymuşta meh yani değmez. hongmoon key ile açılabiliyo chest Gidip viridiandan görevle keyleri stoklayıp açıp biraz para kasılabilir böylece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 quixef said: Grafikler baya iddialı kötü ya. Hele cutscene ler 1990 lar Tekken den fırlamış gibi. (O en başta master ın öldüğü sahne falan, o master ın texture kalitesi ne öyle asdf) https://i.imgur.com/3fMg43m.jpg abi AMD ekran kartı varsa şu ayarları uygulamanı tavsiye ederim. görüntü kalitesi olarak baya farkediyor, texture filtering'i high'a getirince özellikle. texturelar o kadar iyi değil ama renk paleti, artstyle bence çok hoş. bi aion, tera hatta black desert gibi generic kore mmo'su gibi hissettirmiyor, batı mmosuna daha yakın gibi, temaya ters gözükse bile. onu dışında 10/10 waifu simulator oyun :D http://i.imgur.com/6MpqeU6.png http://i.imgur.com/JMA2N3x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oha dağlar kadar fark var aramızda :D Ben Olabildiğince blurlu yapmaya çalışıyorum grafiği daha güzel geliyo bana :D http://i.imgur.com/R3VwjG9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 gene müthiş maintenance saatleri. serverlar saat 14:00'te kapanıyor, 4 saat maintenance. +2 saat de extension olur, 8'de gireriz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sölvır on. abi edit: Acaba bu oyuna ev tarla olayı falan getirirler mi. Archeagedeki ırgatlık ve Tüccarlık hissini yaşamak istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bugün maintenance sonrası girdim bir warlock açtım. Çok PvP ile işim olmaz zaten, kafama uydu gibi de hiç warlock arayan yok chatte, çok mu kötüler ya? Bir de Starfall Crater - Cerulean açtım, aynı yerde olanlar varsa eqlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 windrest dediniz geldik kimse yok arkadaş bi virus enteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 türklerin çoğunluğu hao district ve starfall crater de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 lütfen şaka olduğunu söyle :D Çar nası geçircez? bu arada storeda 1 tane Beleş çar slotu veriliyor unutmayın almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Çar nedir tarihi bi figür mü oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ÇAR KANKA CHARACTER İŞTE ÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 server transferi şuanlık mümkün değil. bu arada sağol aldım charachter slotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ÇAR SILOTU LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bu Breakthrough materyalini nereden buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bir de mübarekler Pati Discord a gelse ya bunu oynayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 quixef said: Bir de mübarekler Pati Discord a gelse ya bunu oynayanlar blade & soul kanalı varmı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 HarveyQuinn said: quixef said: Bir de mübarekler Pati Discord a gelse ya bunu oynayanlar blade & soul kanalı varmı ki ? Kanal dediğin ne ki, mesaj at Xunn a açsın bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 quixef said: Bu Breakthrough materyalini nereden buluyoruz yazıyor abi orda nerden cıkcağı. : D yardımcı olurum dicemde sen hangi sölvırdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 http://www.bladeandsoul.com/en/game/silverfrost/ 50 patch expansion'ını tease ettiler. herhalde nisan'da görürüz. content watefall baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar