ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 la AH'ler ortak değil mi bizde niye 5.5g hala :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 moonwater brilliant key'i diyor. stone'un değeri daha düşemez zaten yoksa maliyetini bile karşılamıyormuş galiba o değilde AH nasıl bir kanserdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 abi 4.gem slotunu erkenden açın. yüksek tier'e getirdiyseniz silahınızı her evolution başına o slotu açmak için ekstra 1 gem hammer daha istiyormuş salak sistem. ama düşük tierdeyken açtığınızda, evolutionlarda o açtığınız slot taşınıyor. şuan true infernal'de 3 tane istiyor, açtım mecbur. fiyatı da iki katına çıkmış şimdi. chat'te biri yazmayasa görmeyeceğim. her gün reddit okuyorum bunu nasıl kaçırmışım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CztLOJqX1Z4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 keşke daha önceden öğrenseymişim :I main karakterin silahı true profane, alt karakterin true infernal :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 http://i.imgur.com/i0l1rK4.png bendeki maskeden almak için adam 789 kere dungeon'ı bitirmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 level kasarken ilk seferde düşmüştü 20 silvera kapmıştım onu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ahah bala gel millet saatlerce kasıyor onu almak için. bende 8-9 kere yaptım düştü. en ballı anım profane jiganshi'de ama orda questleri yaparken bi kaç sefer gittim kesmeye. bi de quest 5 tane essence vermişti. işte 12 kere çevirdim. 1 outfit, 2 adornment bi de kutulardan silahımı aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 blade master mı yoksa assassin mi kasmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 hoşuna gideni seç işte. classlar baya dengeli şuanda. 10 şubatta zaten şuan kore serverında olan balance patchini getirecekler. ayrı skill build tablerinin 10$'dan satılması baya fahiş olmuş ya. bu oyunda herhalde ayrı spec'e en çok ihtiyaç duyduğun oyun falan olmalı. her class'a ayrı bi build uygulaman lazım. yoksa taş kağıt makas gibi kaybediyorsun. arena'da 30 saniye içinde skilleri değiştirmen lazım büyük uğraş. birde reaction time'a baya bağlı oyun. multi aksiyon oyunu gibi zaten. o yüzden ping'te çok önemli. wtfast kullanıyorum bende. comboları yapmak. world boss aoelerinden kaçmak kolay değil. dailyleri şuradan takip edebilirsiniz, günde nerdeyse 10g para yapılabiliniyormuş 40/40 daily yapınca, soulstone'u, dropu hariç. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eIPgnqdXrTcZptpLxXAqulNkNndlrc7EyPbTbrkrGXM/htmlview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ok ile yay icat edilmemiş mi ya? pek severdim uyuz ederek adam öldürmeyi. KFM açayım dedimde, ping sorun olur diyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ping hepsinde sorun ahaha. beğendiysen aç gitsin. şuan pvp/pve faceroll fotm class summoner. ping'in de en önemsiz olduğu class. ona bakabilirsin istersen. oyundaki top pve contentini solo yapıyor adam mouse sağ sol click spamlayarak sadece. https://www.youtube.com/watch?v=8z2L3c9a5XU diğer easy mode class da destroyer https://www.youtube.com/watch?v=yh6dRGVWJI0 benim force master'daki micro management'tan beynim ağrıyor. learning curve'ü perişan edici, ona göre açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 assasin ve kfm lerin solo ladığı videoları da görmüştüm bi ara redditte. Ama cidden summonerın pve dps i baya OP, blade masterım ile oynarken takıma 2-3 tane bm daha gelince üzülüyorum resmen, karşılaştırınca o kadar kötü kalıyor ki dps, dps azlığından wipe yiyoruz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 KFM yi "skill cap" yüksek diye açmayı istiyordum. Yoksa beğendiğimden değil. Dediğim gibi okçu sınıfları daha çok severim (yüksek çeviklik ve kaçarak adam öldürme hoşuma gider.. Kısaca milleti uyuz etme işte). Sonra tek eli swordluya baktım. Oyun tarzını pek beğenmedim. En temizi hepsinin videoları tek tek izlemek olacak sanırım. bu arada Xenus! senin server nasıl? Millet nerede diye bakmadan, bir karakter açmıştım. Sanırım sen de orada oynuyorsun. Başka bir yerde açmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 windrest'teyim abi ben cerulean tarafında. ign: Femieanne şöyle bişi varmış. combatı etkilemiyormuş tabi. http://i.imgur.com/3YCt0Cg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aynen bende windrest deyim. server nasıl birşey demedin? Bu arada Bıçakçı açtım. Sırf mobility yüksek diye. Bi bu vardı bide "Blade Dancer" vardı yüksek mobility. Bende bunu açtım skill cap kfm ye yakın diye. El işi de iyiymiş. Neyseki "hitbox" ları etkilemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 windrest en dolu server. 7/24 world boss kesiliyor baya iyi. iyi oynayan streamerları çoğu da burada o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 wardrobe'u doldurma bağımlılık yaptı. 44 parça outfit parçası var şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 dungeon bazlı bakarsak en ezmode ranged classlar melee'lerde kolaydan zora Bm>ass>des>lbm>kfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 combat pek hoşuma gitmedi. Umarım skill azlığından dolayıdır (lvl 8 :D). "Şu sınıfı oynaması zevklidir" dediğiniz birşey var mı? bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Densiz said: combat pek hoşuma gitmedi. Umarım skill azlığından dolayıdır (lvl 8 :D). "Şu sınıfı oynaması zevklidir" dediğiniz birşey var mı? bakınayım. mobilite seviyorsan assassin, büyü yaparım diyosan force master, yok ben samuray olcam diyosan blade master :D edit: evet skill azken öyle. skiller arttıkca alınan zevkde artıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aynen hareketli ve range sınıfları severim aslında ama burada okçu olmadığından aradığım şey yok. O yüzden araştırıp assassin açtım. Bakalım dediğin gibiyse güzelleşir. teşekkürler http://www.lac127.com/emoticon/kiss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Densiz said: combat pek hoşuma gitmedi. Umarım skill azlığından dolayıdır (lvl 8 :D). "Şu sınıfı oynaması zevklidir" dediğiniz birşey var mı? bakınayım. oyunun en ii özelliği combat ya, hangi classı oynadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Assassin ama level 8 henüz. Zaten videolarda hoş görünüyordu. Yetenekler açıldıkça değişir o halde D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 şu accountu alsın biriniz bence. 1 aylık premium üstüne ncoinler var 10$ sadece. alt olarak alasım geldi valla dsfg http://www.playerauctions.com/offer/29-days-of-subscription-641-ncoin-lv16-summoner-lv21-bm-very-cheap-115530338/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar