Daniel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Evet arkadaşlar yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum.Giden arkadaslar biz gitmeyenlere film hakkında yorum yaparlarsa seviniriz =) Nasıl olmuş beklenildiği gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Şener Eruygur'a küfrediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 irenc bi film ole diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 http://www.haber.pro/resimler/Kurtlar_Vadisi_Gladio2.jpg aynen chuck norris lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 EPIC FAIL.. ciksada guzel bi film izlesek dedim ama gercekten cok kotu bi film yapmislar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bizim ocakla gittik izledik. baya etkilendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Çok boş bir film hiç tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 zevkle izleyeceğim bir film sandım ancak beklediğimi bulamadım. dizinin uzunca çekilmiş tek bir bölümü gibi olmuş.. iskender 10 numara.. aksiyon çok az, kaliteli ama çok az.. diziyi yıllarca izleyen adam ancak bişiler bulur.. gerisi boş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 spoiler verin baride konusu neymiş nasıl bitmiş öğrenelim meraktan gitmeyelim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar