Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 amma uzun sürdü lan of be sıkıntıdan patladım resmen . Salı olsada okula gitsek maliyet muhasebesini özledim yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 4 gün olması iyi,3 gün olsa ben yetiştiremem herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kesinlikle çok uzun oldu, ben de anlamadım neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok iyi oldu. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yüksek lisansta haftada 5 gün yatmaya alıştığımdan ben farkı ben anlayamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ne uzunu lan şıp diye geçti anasını satim her tatil gibi. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 seneye 10 gün olucak, ondan sonraki seneyede 15 gün yaparlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben nasıl geçti anlamadım yarından sonra iş başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3 hafta önce vizeleri bi olduk, o zamandan beri okula gitmiyorum, bi hafta da ondan önce gitmemiştim, bu demek oluyor ki 1 aydır adam gibi ders yüzü görmemişim, bi bok yaptığım da yok. dolayısıyla uzun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi sana her gün bayrammış, nesi uzun geldi? hep tatil işte 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 topladim pılı pırtı geri dönüyorum istanbula okumaya :S cok kısa sürdü yaw. hatunu bırakıyorum burda doyamamişm zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu bayram masaj salonlarında kampanya varmıs 18 yaş altı icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Oh lan bitiyo az kaldı 5 kere hon atsam 1 er saatten akşam olur zaten sonrası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ben 10 gündür tatildeyim ama hemen bitti lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 empty response from server diye hata verdi giremedim ben. bana psr kastırsana ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar