Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkusuz Korkak

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13065113.asp?gid=229
said:
Borç yaparak dünyayı dolaştı
Meme kanserine yakalanınca, yakında öleceğini düşünerek borç alıp Avrupa’yı gezen İngiliz kadın, hastalıktan kurtulduğunu öğrenince aldığı paraları nasıl ödeyeceğinin derdine düştü.

İNGİLTERE’de iki çocuk annesi Suzie Grogan (47), 2006’da meme kanserine yakalandığını öğrenince, büyük üzüntü yaşadı. Kötü haberi alan kadın tedavisi sürmesine rağmen öleceğini düşünerek her gününü hayatının son günüymüş gibi yaşamaya karar verdi. Tüm birikimlerini ortaya koyan ve 50 bin sterlin (125 bin lira) borç yapan Grogan, kendisi gibi işçi olan kocası Peter ve çocuklarıyla Köln’den Roma’ya, Prag’dan Barcelona’ya tüm Avrupa’yı gezdi. Evine 6 bin sterlin değerinde banyo, 9 bin sterlin değerinde mutfak da yaptıran Grogan, kontrol için hastaneye gidip kanserden kurtulduğunu öğrenince şok yaşadı. Grogan, şimdi borçlarını nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=QWPe8bwmsrg&NR=1
Sosyal ağlarda paylaş

Bomba sonunda ya film'in. En sevdiğim kemal sunal film'idir (hababamları saymassak).

said:
-Mülayim bey buraya 4 milyon yatırdığınız doğrumu.
-6 milyon 2 milyon'da kredi aldım 7 ay vadeli.

-Mülayım bey size özel bir soru sorucam. Paranızı daha iyi bir işe yatıramazmıydınız.
-Yatırırdım faizcilik,stokçuluk,kara borsacılık gibi iş teklifleri aldım
-Neden bu karsız işi tercih ettiniz ?
-Arkadaşlar ben zamansız gelen paranın ancak üstüne sıçarım sizde sıçın

:D
Sosyal ağlarda paylaş

cana gelcegine mala gelsin demisler ya onun yandan yemisi olmus biraz.
ama su cok gereksizmis.
said:
Evine 6 bin sterlin değerinde banyo, 9 bin sterlin değerinde mutfak da yaptıran Grogan ...

hayir yaani bi de, ben olsam seyi düsünürdüm.
öldükten sonra o borclarin hepsi ailesine falan kalacakti. birazcik bencil gibime geldi.
yine de emege saygi, optimist bi sekilde karsilamis ölümü.
Sosyal ağlarda paylaş

"hayat bana yamuk yaptı, ben de giderayak bi puştluk yapıyim bwahahahah" düşüncesiyle yaptıysa çok pis kapak olmuş kendisine. ama eğer gerçekten de hayatımın son günlerini eğlenerek yaşayayım dediyse mutlu olması gerekir. hı, muhtemelen kadın kalan hayatı boyunca o borcu ödemeye çalışıcak, yani öldü sayılır bir nevi, ama yine de kurtulduğuna sevinmiştir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

iyi de diyelim ki kanserden olmustu e bu parayi zaten onun ailesinden catir catir alacaklardi bunlari dusunmedi de simdi nasil odeyecegini mi dusunuyor. Suursuzca harcamanin sonucu dubai gibi batmak.

alamazlar işte çatır çatır yukarıda da dedim reddi miras diye birşey var. Örneğin bir adam öldüğünde +100 mal bıraktı ama -200 de borcu var bu durumda reddi miras yapıyor mirasi alacak kişi böylelikle +100ü almadiği gibi -200ünde yükümlülüğünü almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...