Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık

Mal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

Olm onlari toplamakla uğraşana kadar. izmaritlerin yanındaki bozukluklarla gidip bi paket tütün falan alsana.

onları ekmek almak için saklıyorum. yumurtayla yemek için.
Mesaj tarihi:
barbu said:

ishal oldun mu napıyorsun? agacın dibine mi? o is icin yetistirmis olabilirsin cidden düşündüm de olur gibi
büyük koroplastın içine girip yapıodur ayaklarını dışarı çıkarıp?
Mesaj tarihi:
barbu said:

ishal oldun mu napıyorsun? agacın dibine mi? o is icin yetistirmis olabilirsin cidden düşündüm de olur gibi

ya ağaç değil o yapma sarmaşık. tamam fazla girmeyin özel hayatıma rahatsız oldum :D
Mesaj tarihi:
Mal said:

ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı.

şunda ciddiysen gerçekten vicdan azabı çekiyorum :(

dalga geçiyosan allah belanı versin ama.
Mesaj tarihi:
benim öğrenci evinin içinden de kalorifer boruları geçiyor lan banada bi yardım söz kon...:)
hesabımda çekemiyeceğim 5tl var yollarım hertürlü.
Mesaj tarihi:
Bella said:

Mal said:

ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı.

şunda ciddiysen gerçekten vicdan azabı çekiyorum :(

dalga geçiyosan allah belanı versin ama.

ahaha yok ya onu görmesemde ben kendim netten pizza hamburger felan diye aratıp kendime işkence çektiriyorum zaten. o bahane oldu yazmama. o topiğe yazcaktım kişisele yazdım.
Mesaj tarihi:
ya fakir değilim her öğrencinin yaşadığı ay sonu krizi işte. abarttım biraz tamam acımayın. para geldimi direk harcıyorum ay sonunu düşünmeden ondan böyle oluyor.
Mesaj tarihi:
Mal said:

ya fakir değilim her öğrencinin yaşadığı ay sonu krizi işte. abarttım biraz tamam acımayın. para geldimi direk harcıyorum ay sonunu düşünmeden ondan böyle oluyor.

Oturduğun yere kira veriyor musun?
  • Yeni Oluştur...