barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ishal oldun mu napıyorsun? agacın dibine mi? o is icin yetistirmis olabilirsin cidden düşündüm de olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Olm onlari toplamakla uğraşana kadar. izmaritlerin yanındaki bozukluklarla gidip bi paket tütün falan alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Tuvalet olmaması çok fena lan. Çadır kur okulun içine daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Manve_13 said: Olm onlari toplamakla uğraşana kadar. izmaritlerin yanındaki bozukluklarla gidip bi paket tütün falan alsana. onları ekmek almak için saklıyorum. yumurtayla yemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hangi okul abi söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 barbu said: ishal oldun mu napıyorsun? agacın dibine mi? o is icin yetistirmis olabilirsin cidden düşündüm de olur gibibüyük koroplastın içine girip yapıodur ayaklarını dışarı çıkarıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bozüyük myo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Olm pamuk eller cebe pati ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tuvalet mi yaptiriyoruz yoksa tütün mü gönderiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hesap no ver çabuk B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 barbu said: ishal oldun mu napıyorsun? agacın dibine mi? o is icin yetistirmis olabilirsin cidden düşündüm de olur gibi ya ağaç değil o yapma sarmaşık. tamam fazla girmeyin özel hayatıma rahatsız oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 okulun tuvaletleri temiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mal said: ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı. şunda ciddiysen gerçekten vicdan azabı çekiyorum :( dalga geçiyosan allah belanı versin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 benim öğrenci evinin içinden de kalorifer boruları geçiyor lan banada bi yardım söz kon...:) hesabımda çekemiyeceğim 5tl var yollarım hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 evet personelin girdiği tuvalete gidiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.alcamsatcam.com/r/civciv-lazimlik-pilsan-mavi-mb_517090_r1.jpg Şundan alsak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 AYIP YA BU KADAR DA DALGA GEÇİLMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yok lan şaka bi yana acıdım abi allah kolaylık verse yemin ediyorum cbü olsa yardım edicektim Allah kolaylık versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bella said: Mal said: ya aç değilim şu anda, yemek yiyorum yumurta zeytin felan ama bıktım. garbage da kavurmalı baklavalı topiği görünce tepem attı. şunda ciddiysen gerçekten vicdan azabı çekiyorum :( dalga geçiyosan allah belanı versin ama. ahaha yok ya onu görmesemde ben kendim netten pizza hamburger felan diye aratıp kendime işkence çektiriyorum zaten. o bahane oldu yazmama. o topiğe yazcaktım kişisele yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 iyice emraha büründün sende ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 okul fazla vakit almıyosa iş bul çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya fakir değilim her öğrencinin yaşadığı ay sonu krizi işte. abarttım biraz tamam acımayın. para geldimi direk harcıyorum ay sonunu düşünmeden ondan böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mal said: ya fakir değilim her öğrencinin yaşadığı ay sonu krizi işte. abarttım biraz tamam acımayın. para geldimi direk harcıyorum ay sonunu düşünmeden ondan böyle oluyor. Oturduğun yere kira veriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 evet 150 ytl herşey dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Herşeyden kastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar