Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu hiç göremeyeceğim olaylara tanık olunca...

Alis

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlarla dün gece dedik ki Taksime gidip biraz eğlenelim, şimdi taksim diyince herşey mübah oluyor her tip insanı görmek mümkün. Her neyse, dedik ki 360'a gidelim içeri girerken zaten garip birşeyler olucağı belliydi. Arkadaşımın tekinde altında eşortman vardı "spordan çıkmıştı" kapıda karşılayan hatun normalde eşortmanla almiyoruz dedi bende dedim ki onu yoldan aldık şimdi geri çevirme bizi "falan filan". Her neyse, girdik içeri herşey çok güzel yani olması gerekeninden çok güzel bi baktim her tarafım'da yabanci insanlar var. Şaşırdık yani Türkiyedeyiz taksimdeyiz ama Türk yok bizden başka "bide çalışan görevliler". Her neyse gece ilerledikçe, bir kaç kızla tanıştım şimdi sayicam uyruklarını ne alaka diyeceksiniz. Arkadaş dünyanin her yerinden insan bir arada olabilir mi gece mekaninda ? Olamaz abi olamaz. Cezayir, Suudi, Alman , Fransız , Amerikali, Letonyali, Litvanyali, Portekizli, Çinli, Japonu, Cape Town'lu , Canadali. Şimdi sayiyorum ama cidden her uyruktan var ister istemez sordum siz turist gurubu olarak mi geldiniz ? Cevap "Hayir" hepimiz şans eseri burda bulunuyoruz dedik. Hayir kendi kendimi sorguladım yani Dünya bilriği toplantısı var'da bizim haberimiz mi yok anlamadım. Gece ilerledikçe Türkler gelmeye başladi.

Şimdi komik kısım burasi, bizim arkadaşlardan birisinin siniri bozuldu , gördüğü bi kiz eski kız arkadaşına tıpa tıp benziyordu ama malumunuz kiz yabanci nese kızın yanindayiz arkadaş saydıda saydı sölemediği laf kalmadı kıza. Bu arada kız'da başka yabancı arkadaşlarıyla konuşuyordu. Şimdi komik kısım ne diyeceksiniz, abi kiz Türk çikti dediği şu "ben 4 yıl fransada kaldım nekadar güzel almanca konuşuyorsun" dedi arkadaşına Arkadaşıda sende çok güzel Fransızca konuşuyorsun dedi. Biz koptuk orda ula tüm yabanci dediğimiz kizlar Türk çikti. Bizim eleman direkt topuk yaptı. Her neyse kızlar aralarında konuşmaya devam etti bir herif geldi yanlarına ama ne kızlar tanıyor onu nede herif onları tanıyor gelişinden belli. Herif dedi ki "do you have a lighter I want to smoke dedi". Kızda "Sure thing dedi". Kız adama sordu where are you from, adam dedi ki "I am from the states". Kız güldü falan filan herif kıza yavşıyor belli. Her neyse adamın bir arkadaşı geldı ve dedi ki "Olm içerde çok fena hatunlar var gördün mü" dedi. Adam'da "Allah senin belanı versin dedi" Tabi kız bunları duydu bizde duyduk yarıldım tabi kahkaha krizine girdim. Kız direkt kaçtı yanlarından.

Hayatımda bukadar olayı bir arada yaşamadım nede gördüm. Yani tamam 1-2 tane olurda hepsi bir gece mi olur. Her neyse gecenin sonlarına doğru acaip seksi bir hatun ile tanıştım. Kız Algeria (Cezayirli), ama yani görsen böle birşey var mi dünyada dersiniz. Kızın adı "Dohan" anlamıda "Arınmış saf" demekmiş bizim öküz arkadaşımız dedi ki ben seni arındırırım anam dedi. Ben gene koptum , yalniz dikkatimi çekti tanıştığım tüm Cezayirli hatunların hepsi bukadar nasıl güzel olabiliyor yani oranın suyunda mi bereket var. Herhalde Fransız melezliğinden böle olmuşlar diye düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Alis said:

Aynen ole yabanci tipli türkler vardi :)

sesu orada halen yemek yenmekte belli saate kadar ondan sonra night club oluyor.

Evet de bahsettiğim zamanlarda baya baya güzel insanların gittiği bir yerdi. Gece klübü öyleyse yemekte de düşmüştür kitle kalitesi. Yazık olmuş manzarası güzeldir baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...