BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/kap-ak.jpg Hürriyet gazetesi bugün böyle bir ek vermiş işte çocuklar okusun gülsün eğlensin diye e madem öyleyse ben de bu eğlenceden geri kalmiim gayri dedim aldım elime bakınıyorum, içinde "fil" kelimesi geçen kelimelerden zeka seviyesi düşürücü bilmeceler türetmişler fakat bilmecelerden daha kötü ne olailbir derken şöyle bir bilmece vinyeti gördüm http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/fil-istin.jpg yani filistinli dediğmizde aklımıza poşulu, üstünde domdom kurşunu taşıyan insanlar gelecek bu bilmecenin hiç olmaması daha iyi olurdu belkide filistin sempatizanı değilim ama sağ duyum bir şeylerin yanlış olduğu sinyali verdi (örümcek hisleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Çizen adam başkası da böyle bir olayın Yalvaç Ural'ın olurunu almadan yayımlanması mümkün değil. Resmen sıçmış. Siyaset yasak olmasa başka şeylerden de bahsetmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 e siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben filipinle filistin arasındaki başlantıyı kuramadım lakin yalvaç ural la çogu seyin baglantısınıda kuramadım bu güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya öncesinde "filler nerede yaşar?" diye salak bir bilmecenin cevabı "fil-ipin" idi ondan bu arada siyaset fln yapılacak bir şey yok durum "türkleri hâlâ fesli çiziyorlar" demek gibi bir şey http://img9.imageshack.us/img9/2374/zebranl.jpg şunun tadında bir sitem etmiştim de ondan hani siyaset yok no siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Domdom kurşunu taşıyan fil nedir ya ahahaha, yanlız hakikaten ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Filistin'de yaşamayan filler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 akıllı file ne denir? filozof. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bence filadelfiyada da yaşayabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bende de atlısı var bunun karnı doymuş ata nedenir TOKAT saçı beyazlamış ata ne denir KIRAT falangibi espiriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sevgili beyaz boyanın içine düşerse ne denir lan hadi bilene yüzmilyar tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ak yar ın tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çocukken de sevmezdim bu yalvaç uralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 umut sarıkaya'nın tespiti bitirmiş zaten, ne yorum yapsam onu geçmez. :) çok yanlış olmuş tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yalvaç ural senelerdir küçük çocuklarını beynine rezil espriler ile tecavüz etmekten bıkmadı hmm..vh 1 da natalie imbruglia var..ne güzel olmuş o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ilkokul'da bir bilmecesini okumuştum : hangi sir acımasızdır? ? asansör o gün bugündür Yalvaç Ural adı aklıma geldi mi ne desem bilmiyorum bir de Japon animeleri hakkında "çocukların hayal dünyalarına tecavüz durdurulmalı" yazmıştı, forumda olsa banlamaya kıyamazsın öyle bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mortis said: bende de atlısı var bunun karnı doymuş ata nedenir TOKAT saçı beyazlamış ata ne denir KIRAT falangibi espiriler var. Aynısı bende de var. Çocuğuma verecem ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sacmalamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çok bilen ördeğede blendax deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bu yazılanlara anca kadir inanır, inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yalvaç ural mı? benim küçüklüğümde vardı lahn, hala yaşıyor mu o herif, daha geçen küçük kuzenim elinde national geographic kids gelmiş bana bulut çeşitlerini anlatıyordu "vay anasını lan biz o yaşlardayken yalvaç ural embesilininkilerden başka çocuk dergisi yoktu" dedim kendi kendime, bu topici gördüm şimdi, bir tuhaf oldu içim. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben de sehpanın uzerinde gorunce alıp okudum sonuna kadar ve bastan asagı yalvac ural'ın batırdıgını gorunce biraz sasırdım acıkcası. sanki eskiden daha iyi seyler mi yapıyodu diye hatırlamaya calısıyorum da galiba eskiden de boyle mal esprileri vardı herelde. ama cocukken anlamıyoduk herelde. filistinli fil dikkatimi cekmemis, o kadar kotuydu ki espriler, bi sonraki acaba daha ne kadar kotu olabilir diye hızlı hızlı okudum hepsini. baktım sonra evde atlısı da varmıs bunun, hic bulasmadım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Rikkie said: yalvaç ural mı? benim küçüklüğümde vardı lahn, hala yaşıyor mu o herif, daha geçen küçük kuzenim elinde national geographic kids gelmiş bana bulut çeşitlerini anlatıyordu "vay anasını lan biz o yaşlardayken yalvaç ural embesilininkilerden başka çocuk dergisi yoktu" dedim kendi kendime, bu topici gördüm şimdi, bir tuhaf oldu içim. (td) bilim çocuk vardı sen kaçırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şakanın dozu bu sefer biraz kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 4 fil bi vosvosa nasıl biner? ehehheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar