Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şampiyon beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Yılmaz Vural muhteşem bi adam yaa :) Şu nefret edilesi kasımpaşaya bile sempati kazandırdı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yılmaz vural Fenerbahçe'ye, ersun yanal galatasaray'a geçse de hayaller gerçek olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DoubleW said: 3. gol ofsayt olmasaydı maçı fner çevirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kasımpasanın gol harici 10 tane çok net pozisyonu var, fener çevirirdi diyen arkadaşların banlanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DoubleW said: 3. gol ofsayt olmasaydı maçı fner çevirirdi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Fenere tarife belli her hafta 3... Nasıl koydu Kasımpaşa? ben bu forumda ilk devre bitmeye görüşürüz , çok büyük konuşuyosunuz dedikçe lol , rofl , auheuah, kauaheau , zaaaaa diye gülüyodunuz burda.. Bekleyin çok çok az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Belliydi, kaçırdım oyanyamadım bu maça. Haftaya yine galip gelemz fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ayrıca..: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Galatasaray topici kitlenmiş, o yüzden her iki büyük güzide klubümüzü de buradan değerlendireceğim bu hafta, kısa ve net konuşuyorum ; ben size Kasım-Aralık olacağını Ağustos-Eylülde söylemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dennis said: kasımpasanın gol harici 10 tane çok net pozisyonu var, fener çevirirdi diyen arkadaşların banlanmasını talep ediyorum. ben beşiktaşlıyım buarada dalgasına yazdım ciddiye alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar