deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Geçmiş olsun. Belki akıllanıp adam olur gs de fb de şu sonuçları dikkate alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 lan geçen hafta GS fenerin uzattığı tepsiyi geri çevirdi 1 puanla yetindi. bu hafta fener GS nin uzattığını geri çevirdi. LAN tarrak adamlar madem bukadar centilmensiniz şunu yeşil sahada yapsanıza. 2 takımda saçma sapan oynuyor. ben böyle angutluk görmedim. GS liyim fenerin yaptığı angutluğa delleniyorum artık o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 we got yılmaz vuraled abi. loooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hahaha evet süper tespit. bu arada yılmaz vural 16. galibiyetini almış fenere karşı. adam direk eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 daum gitsin, yılmaz gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Zegna said: we got yılmaz vuraled abi. loooooool Adam genelde bize çok gol atan her futbolcuyu aldığımızı göre göre, bizi paso yenen hocayı da takımın başına getirceğimize kanaat getirmiş, derdi başka yani hep söyler zaten hayalim Fener diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Zegna said: we got yılmaz vuraled abi. loooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 YAPMA VOLKAN!!!11!1 A P M A demeye gelmiştim ama denmiştir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tebrikler valla paşaya , böyle olacağınıda hissediyodum , bu sene gördüğüm en iyi rakipti.. Ama mağlubiyeti hazırlayanda dahi Daumdur , bu takım bir hayaleti zor kaldırıyor sen gidip , Semih ve Güiza gibi 2 hayaleti yan yana koyuyorsun , aylardır oynamayan Selçukdan medet umuyorsun.. Devre arası Güiza ve Carlos gönderilip iki kaliteli yabancı alınması şart , devre arasını iple çekiyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Yılmaz Vural milli takımın başına gelsin artık. Haketti adam. adam çatır çatır 3 büyükleri hatta trabzonu tokatlıyor gaza geldimi. fatih'in antipatikliğini üstümüzden atarız en azından. dünya basını hastamız olur sükse yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 galatasarayın basına hikmet karaman fenerbahcenin basina yılmaz vural gelse, suan ki durumdan daha iyi top oynarlar bence. adamların kimseye eywallahı yok, gerci alex gol atinca yılmaz vural kıcına tekme atarsa macta aferim diye bavulu toplar gider o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Hikmet Karamanda tam bir saykodur, takım tercümanı arkadaşımdı muhabbet ederken adamın yaptıklarını anlatırdı takım gider yenilir soyunma odasından çıkar benim telefonu isterdi hemen hainlikmi yapıyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 şu fenerle galatasaray ne kötü takımlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mumu said: şu fenerle galatasaray ne kötü takımlar ya. öyleyiz babs. ama sizden iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mumu said: şu fenerle galatasaray ne kötü takımlar ya. Turkiye en buyuk 2 takimi bu kadar kotu oynamamalılar gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 adam haklı gerçekten kötüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dostum dua edin bugun bu maç 5+ olmadı.Yoksa ciddi olay vardı fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çok sakin çok relax bi takımınız varya :) her maç demirören başkan besiktaş şampiyon diyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dostum sorun o ztn fenerde.Ölmüş fenerde, gömmeyi unutmuşlar. sdfs Bugun fenerlilerin şu maça bakarak bir şey diyememesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 lideriz diyebilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Volkan amatör kaleci gibi gol yiyor, sonra her golde defansa çemkiriyor. Hele son dakikalarda kaleye gelen bir şuttan sonra defansına "Amua goyim beyler basın ya" gibi bişiler bağırdı ki cidden çok komikti boş stadta yankılanışı. Bravo Yılmaz hocaya, değeri öldükten sonra anlaşılacaklardan sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben bugün bu maçla ilgili yazacağımı yazdım zaten biz özeleştiriyide biliriz sevmesinide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mumu said: şu fenerle galatasaray ne kötü takımlar ya. beşiktaş'ta kötü şuan fakat şansı yaver gidiyor.yada şans demiyelim defansı iyi yapıyorlar dersek daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 beklenmeyen puan kaybı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar