Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mokoko said: Manve_13 said: Olm birakin işte adamlar sevinsin süper kupayi aldik diye. Kaç senedir ne bir türkiye kupası ne adam gibi bi avrupa başarısı... off bjk 2 sene once uefa yı gecen sene şampiyonlar liginde yarı final oynadı bu senede şampiyonlar liginde grubunda liderdi dogru. kusura bakma şampiyonlar ligi çeyrek finali oynayan takımımızla kucuk dustuk bjk nin avrupa basarıları karsısında. En azindan bi Türkiye Kupası başarisi var uzuuunnnn yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 isterseniz şl kupasını alın , şl de 0 çekmenizi unutturamaz hiçbirşey , ha tmm şl yi alırsaız en başarılı takım apoletinide takarsınız orası ayrı:) tartışmasız türkiyenin avrupadaki en başarılı takımı GS dir şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şl de 0 çekmişti dimi bunlar zaaaaaaaaa ulan insan bi berabere kalır yahu 6 maçtan birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 onemli değil. 0 puan çektikten sonra başarılı olduk. sizin gibi katıldığımız 5 şampiyonlar ligindede gruptan çıkmama başarısızlığını gostermedik en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hala burdasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 calimero said: gs-fener derbisi hede hödö en büyüüz dünyada birinciyiz ki biz laflarını edenler bir söylesinler bakalım nereden çıkmış bu fenerbahçe galatasaray derbisi. bildiğin kıçtan uydurma sinir harbinden doğan bir derbi. applev0dka said: herkesin diline dolanms 2 büyk 2 büyk siz basinin yarattiği sanal dünyada oyalanmaya devam edin Kimse Bjk'yi sevmiyo, hele basın hele kamuoyu bizi hiç sevmiyo önemsemiyo, asıl biz en büyüküz en çok soruyu bize sorcaksınız! devlett babo bize havadan 2 şampiyonluk daha versin! Yoksa vallah beleş tepeye çıkarız laa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mokoko said: onemli değil. 0 puan çektikten sonra başarılı olduk. sizin gibi katıldığımız 5 şampiyonlar ligindede gruptan çıkmama başarısızlığını gostermedik en azından. şerefli 4.lüklerin nesini beğenmiyosun sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 UEFA Achievements * First Turkish team to compete in the UEFA Champions League. * UEFA Champions League Quarter Finals 1987 * UEFA Cup Quarter Finals 2003 yazar wiki BEŞİKTAŞ İÇİN... O kadar da şey diilsnz avrupada bizm yanimzda..GS'ye sözm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya ben gerçekten özürdiliyorum beşiktaş camiası adına. Ezdiğimiz için. Bileydim bu kadar üzüleceğinizi dertleneceğinizi. Hay ağzım kırılsın gol diye bağırdım ya. ne çeneymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kim kimi ezdi ben kaçırdım yalnız. Neyse haftaya lideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 haftaya es es de fenerin ustunden gecer lider oluruz üzülüorum bu feneve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 rörörö ofsayt 3. gol dicek biri atlayip :D imba olduk abi ya :) fener 3'e abone oldu gs pozisyona giremiyor :S ban yemesek bari dengeyi bozdugmz içn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 admin bjkli np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 haftaya kimi eziyoruz kim var sirada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 obaa inönü'de patlariz o zman 3-5 gitmek gerek maca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 fizban said: fenerbahçe çok kötü bir takım. ama senenin ilk kupasını aldı. ligde lider uefa'da lider. tribün gelirinde lider. tribündeki taraftar sayısında lider. adeta en birinci. ama kötüyüz. çünkü ligde henüz ikinci olan, şampiyonlar liginden uefa ya gitmesi bir maçta galibiyet almasına bağlı olan, tribünlerinde kavgalar çıkan (ki kavgayı başlatan başkanın adamı), süper kupa finalinde "çok kötü" olan fenerbahçeye yenilen bir takım var. Süper cup'a dan başlayalım. Ligi de kupayı da almıştık, hazırlık maçı gibi maç oldu. Kazandınız. Congratz. Tribün geliri=tribündeki taraftar sayısıdır az çok. Sen de iyi biliyorsun bunu sevgili Fizban. Ama güzel stadınız var, o konuda birşey demem başkanınız çalışıyor. Uefa'da lider dediğin grup'a bir bak rica etsem ya. Bizim ŞL'de oynadığımız takımlar almanya şampiyonu, rusya şampiyonu, ingiltere şampiyonu. Şerifle, S.Bükreşle mi kıyaslıyorsun bunları ? Tribün kavgaları hakkında, 2 sene önce bilet muhabbetinden Azizle bayağı kanlı bıçaklı olmuştu tribün liderleri, yanlş mı hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ciddi toplanıp pati bjk olarak gidelim maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 valla bana her türlü uyar..Organize olabilrsek..Hem tanişmıs oluruz..Hem zevkli bir mac izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bağada uyar emanetle gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 önce kadiköyden geçelim o zman :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 SİNA DÖNERBIÇAKLARINI GETİR BİLEYİ BEN GETİRİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 beyler yıldırım başkanlan görüştüm pati türbünü için söz aldım . gözünüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 eyw Pzero başımızdan eksik etmesin allah seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 maç cuma günü 20.00 inönüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar