Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock 2010

yav

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan.

abi adam o kaydı koymuş foruma biz ne yapalım güzel olanı koysun o zaman. seçerek koyduğuna göre en iyi parçalarından birisi olması gerekiyor onun, haliyle ben dahil bikaç kişide "ulan en iyisi buysa öeh" dedik. öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Vingthor said:

tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan.

abi adam o kaydı koymuş foruma biz ne yapalım güzel olanı koysun o zaman. seçerek koyduğuna göre en iyi parçalarından birisi olması gerekiyor onun, haliyle ben dahil bikaç kişide "ulan en iyisi buysa öeh" dedik. öyle işte

NERDE SİZİN ARAŞTIRMACI KİŞİLİĞİNİZ? GENÇLİK ÜŞENGEÇ ARKADAŞIM!! yok lan haklısında olsun yorum yapmadan kaç senelik death metal kurucularından bol cojoneli gruba laf etmeden şöle bir düşünelim yav.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

şimdi çıkıp death metal iğrenç diyecekler abi. neyse

edit: Ha bir de nedense Nevermore gelecek gibi bi his var içimde. Ya da Nile. Ülkemize dasha önce gelmemiş gruplardan diyorlarsa, zaten grup açıklanınca sağlam şaşıracağız ama... nolur lan nevemore getirseniz :(
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

oldum olası içine hava çekerek yapılan vokalleri sevmedim.

enee hakkaten bu abiler brutal vokali yapmadan önce içlerine hava çekiyor olmalılar. ben de nası yetiriyorlar diye düşünüyodum eheheh

bugüne kadar bunu düşünmediğime yandım

sabaton, hmmm meehh umarım daha önce tr'ye gelmeyen büyük grup olarak sabaton'u saymamışlardır :P

eğlenceli gruptur da bu sene gelen firewind'dan öteye gidemezler bence headliner'lık-büyük grupluk bakımından.
(o değil de firewind ne kadar baba bir grupmuş aslında bu sene unirock'ta keşfettiydim ancak bilinmiyorlar işte, bilinme tanınma bakımından kurdum ilişkiyi)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...