Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şimdi çıkıp death metal iğrenç diyecekler abi. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Vingthor said: tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan. abi adam o kaydı koymuş foruma biz ne yapalım güzel olanı koysun o zaman. seçerek koyduğuna göre en iyi parçalarından birisi olması gerekiyor onun, haliyle ben dahil bikaç kişide "ulan en iyisi buysa öeh" dedik. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 şurda obituary e laf etmişsiniz ya. ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sesu said: Yok yani ben Obituary dinlemedim hiç gruba birşey söyleyemeyeceğim hiçbir zaman brutal vokal zaten çekemediğim için dinlemem de muhtemelen ama; o konser kaydı bir felaket. haha fuckin trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dinlemeye gerek yok, boguren adamla isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yav said: sahi saysanıza bi daha önce ülkemize gelmeyen büyük grupları, log geldi miydi? yaa bırakın şimdi tür tartışmasını gene :D şu sorudan devam etsin topic. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Vingthor said: şimdi çıkıp death metal iğrenç diyecekler abi. neyse yok abi o değil bizim türkler daha iyi valla bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Xenocide said: Vingthor said: tek kayda bakıp gruba bok atmakta bambaşka kafalarmış lan. abi adam o kaydı koymuş foruma biz ne yapalım güzel olanı koysun o zaman. seçerek koyduğuna göre en iyi parçalarından birisi olması gerekiyor onun, haliyle ben dahil bikaç kişide "ulan en iyisi buysa öeh" dedik. öyle işte NERDE SİZİN ARAŞTIRMACI KİŞİLİĞİNİZ? GENÇLİK ÜŞENGEÇ ARKADAŞIM!! yok lan haklısında olsun yorum yapmadan kaç senelik death metal kurucularından bol cojoneli gruba laf etmeden şöle bir düşünelim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu opeth neden bu kadar abartılır anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Vingthor said: şimdi çıkıp death metal iğrenç diyecekler abi. neyse edit: Ha bir de nedense Nevermore gelecek gibi bi his var içimde. Ya da Nile. Ülkemize dasha önce gelmemiş gruplardan diyorlarsa, zaten grup açıklanınca sağlam şaşıracağız ama... nolur lan nevemore getirseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sırf Over Kill ve Heaven Shall Burn yeter. Over Kill'i hepimiz biliriz, ederiz, çokça da severiz ama, HSB de bambaşka güzel, bambaşka şahane. Metale gönül verip de dinlememiş varsa, büyük kayıplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 orda bir nevermore gelse gördüm. işte duygulandığım andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cannibal corpse eklendi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nerde bilinçli dinlemediğim grup varsa hepsini topluyorlar anlaşılan :P lamb of god gelsin de tek gün geleyim ona bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 off baya hardcore gidio bu adamlar ya cannibal corpse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cannibal corpse mu? GRAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OHAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oldum olası içine hava çekerek yapılan vokalleri sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sabaton da eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 barnacle said: oldum olası içine hava çekerek yapılan vokalleri sevmedim. enee hakkaten bu abiler brutal vokali yapmadan önce içlerine hava çekiyor olmalılar. ben de nası yetiriyorlar diye düşünüyodum eheheh bugüne kadar bunu düşünmediğime yandım sabaton, hmmm meehh umarım daha önce tr'ye gelmeyen büyük grup olarak sabaton'u saymamışlardır :P eğlenceli gruptur da bu sene gelen firewind'dan öteye gidemezler bence headliner'lık-büyük grupluk bakımından. (o değil de firewind ne kadar baba bir grupmuş aslında bu sene unirock'ta keşfettiydim ancak bilinmiyorlar işte, bilinme tanınma bakımından kurdum ilişkiyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öeh cannibal corpse eklenmiş, gitmek farz oldu. florida death metalden tek pek fazla sevemediğim grup obituary. ama gitmişken zevkini çıkarmak gerek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cynic eklense mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hayır ciğere hava çekmeden kim ses çıkarabiliyor ki? nasıl bir mantık lan bu. ben trake solunumuyla vokal yapıyorum diyebilen herhangi biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Yok demek istediği nefes alırken ses çıkartmak, nefes alırken nasıl desem gırtlağınızı kıstığınızda falan bir hırıltı çıkar ya. İşte o hırıltıyla brutal vokal yapıyorlar. Olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Vay cannibal corpse u ben bile severdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 deadwoll said: Yok demek istediği nefes alırken ses çıkartmak, nefes alırken nasıl desem gırtlağınızı kıstığınızda falan bir hırıltı çıkar ya. İşte o hırıltıyla brutal vokal yapıyorlar. Olay o. aynen onu demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar